- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
darvinya
titán
válasz
Rigormortiis #129215 üzenetére
Viber beállításában értesítés alatt.
-
nyisziati
veterán
válasz
Rigormortiis #128658 üzenetére
Ghost touch?
-
laleeee
őstag
válasz
Rigormortiis #128655 üzenetére
És úgy tudom, hogy csak oreón megy , ugye ? Vagy az andromeda megy nougáton is ?
-
laleeee
őstag
válasz
Rigormortiis #128642 üzenetére
A Substratum ingyenes, nem ?
-
Somatom
veterán
válasz
Rigormortiis #128642 üzenetére
Úgy rémlik, hogy a Pie -ban a Google megfúrta. Nézz utána!
-
törölt tag
válasz
Rigormortiis #128550 üzenetére
Ez a bemásolós módszer lett volna a második, amit mondok, ha ez előző nem jönne össze. De megoldottad, az a fő.
-
törölt tag
válasz
Rigormortiis #128545 üzenetére
Ne a Csengőhang lehetőségei között add hozzá a kívánt hangot, hanem a kicsit lejjebb található Értesítési hangok között. Működni fog, nálam is így van. [kép]
-
válasz
Rigormortiis #128476 üzenetére
A telefonod beallitasai/ertesitesek es allapotsor/alkalmazas ertesitesek/messenger es ott vett ki a hangokat ,pontosabban allitsd nemara . Oreo alatt legalabbis igy lecsendesitheto ...
-
attiati
veterán
válasz
Rigormortiis #120826 üzenetére
Kellene BKV utvonaltervezo is, igy jobb lenne a google maps.
Csak egy megerositest kernek, hogy van akinek mukodik es akkor nekiugrok kutakodni.
-
Somatom
veterán
válasz
Rigormortiis #111564 üzenetére
Bocs, nem vagyok gamer! Miért kell streamelni? Az emulátor az warez?
-
scream24
senior tag
válasz
Rigormortiis #110614 üzenetére
Így van sajnos.
-
válasz
Rigormortiis #107930 üzenetére
Ez érdekes, mert nekem S7 edge-el semmi bajom nem volt a Deezerrel (mondjuk előtte sem), soha nem melegedett a telefon, nem terhelte, alig látszott akkuhasználatnál.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Biztos fáznak a zenészek.
Sajnálod tőlük azt a kis meleget?
-
kaciokos
őstag
válasz
Lehet, hogy csak az S7 Edge nem bírja szuflával, vegyél valami erősebb telefont.
-
HREH
senior tag
válasz
Rigormortiis #107928 üzenetére
Dehogy nincs, Facebook-nak hívják
-
Vitaqo
senior tag
válasz
Rigormortiis #106030 üzenetére
Ez igaz, viszont a navit figyeltem, 90-et mutatott és a kapu előtt 60-as tábla volt!
-
woodworm
veterán
válasz
Rigormortiis #106030 üzenetére
Legalább 20m-rel.
(#106029) Vitaqo
Biztos nem matricás kamerahíd volt? -
air
nagyúr
válasz
Rigormortiis #105232 üzenetére
Tedd fel, és meglátod!
Egyébként a TW sokat fejlődött. Én évekkel ezelőtt használtam, amióta megvettem a Novát csak azt használom. Idén nyáron találkoztam ismét a TW-vel amikor S7-et kaptam a cégnél. Már kevés olyan dolog van, amit a Nova tud, de a TW nem. -
törölt tag
válasz
Rigormortiis #105232 üzenetére
A Nova -t nem ismerem. Én azért cseréltem Apex -re, mert a TW nem tudja fekvőbe forgatni a Home -ot. Továbbá, az alsó ikonsor úsztatása is remek feature. Összesen két home képernyőm van, és több, mint 200 telepített alkalmazásom, mégis mindent elérek főképernyőről.
Arra viszont kíváncsi lennék, hogy az edge felület hogy reagálna a fekvő nézetre. -
nyisziati
veterán
válasz
Rigormortiis #103621 üzenetére
Szia! Nekem telócsere után csinálta ezt. Az újjal nem tudok se az Alin, se a Play-en vásárolni, csak a régivel. Jeleztem mindkét helyen a problémát, az Alinál vállat vontak, hogy intézzem PC-n a vásárlást, a Telenor további kivizsgálásra bocsátotta a dolgot. Eddig még nem hívtam vissza őket, szerintem sok értelme nincs.
-
törölt tag
válasz
Rigormortiis #100315 üzenetére
-
Bozek
nagyúr
válasz
Rigormortiis #100315 üzenetére
1. Milyen célra kell?
2. Van az összefoglalóba három is berakva.3. (ez a topicgazdának szól): Az ajánlott alkalmazások közül hiányolom a Photoshop Lightroom-ot.
-
válasz
Rigormortiis #99538 üzenetére
Úgy szedi le, ahogyan épp akkor be lesz állítva a deezerben, vagyis ha ott a legmagasabb minőségre állítottad, akkor úgy.
-
válasz
Rigormortiis #99532 üzenetére
Nem kell leszedni a deezert, az alkalmazásban átállítod az SD-re a mentés helyét, úgy is töröl mindent az eredeti helyéről, majd a továbbiakban az SD-re fog menteni.
-
válasz
Rigormortiis #99524 üzenetére
Nem fog menni az áthelyezés, újra kell töltened.
-
nyisziati
veterán
válasz
Rigormortiis #99524 üzenetére
Sajnos ahogy tapasztaltam a Deezer nem túl felhasználóbarát. Valszeg újra le kell tölteni a cuccokat.
Nekem is volt már erre példa. Sőt, egy frissítésnél úgy kiakadt, hogy a Telenornál kézzel kellett újrakapcsolni a fiókomat.Kicsit olyan "Ubisoft"-os, tipikus francia.
-
t-shirt
veterán
válasz
Rigormortiis #99424 üzenetére
Lett valami megoldás vagy továbbra is fennáll ez a helyzet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest