-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zozyk
addikt
válasz
#53667584 #1919 üzenetére
Nekem a MASS EFFECT™ INFILTRATOR azért tetszik.... 55 ft-ot megér.
-
Foose
addikt
válasz
#53667584 #1788 üzenetére
Aham, vágom! És áthelyezni hogy tudom? Mert a system/app-ban a 2 említett app nincs is ott. Viszont akkor hogy helyezem át?? Facebook app törlésében tud valaki segíteni? Gyárilag telepített 1.8.3-as verziót szeretném törölni. Csak az appot kell, vagy minden facebook nevű-kötődő fájlt?
-
-
xSide
őstag
válasz
#53667584 #1667 üzenetére
Szvsz a D7 Google Reader a tuti
Én SD Maid-ot használom fagyasztásra és működnek térképes appok (pl. Location Cache View, Photo Map), az időjárás is lokalizál (erre való a romban lévő LocationProvider.apk) és a webhelyek is tudnak hely alapján azonosítani böngészőkben...
-
Jazz
veterán
válasz
#53667584 #1358 üzenetére
Elixir2 Widget Widget mint hirdetés, vagy az ikonokat érti alatta? Úgy is kérdezhetném mi az a widget? Mit csinál ez az addon pontosan?
-
Jazz
veterán
válasz
#53667584 #1350 üzenetére
Eleve úgy formázom FAT-ra, hogy benne van a telefonba, máshogy hogy lehet? Én PC-n kersztül USB módban.
Ez nekem kicsit még idegen amit írtál...Amúgy a file kezelőben hogy-hogy a Telefon memória (SDCard)\akármi\mnt\SDCard2 -> és csk így tudom megnyitni a mem kártyát?
Azt belehet állítani hogy lássak "meghajtókat"?Meg valami gáz van.
Nem tudom mitől, nagyon lassan másol a mem karira. 1500kbyte/s. (FAT32) Root, meg a feltelepített programok előtt ez 5000 volt, igaz akkor nem voltam wifi-n, de ennek semmi köze hozzá gondolom. Semmi nem fut a háttérben (középső gomb lenyomva tart, és jobbra kihúzkodtam mindent)Tudtok valami jó részletes erőforrás figyelő progit? Meg app.... Mint egy complett feladatkezelő + CPU és hardware diagnosztika.
-
Jazz
veterán
válasz
#53667584 #1340 üzenetére
Igen néztem, de még nem telepítettem. Nem tudom mennyire lassítja az adatátvitlet. Lévén hogy 1080-as az mkv....de kipróbálom.
exFAT formátumról hallot már valaki?
Már csak egy exFAT formázó progi kéne.
-
-
Jazz
veterán
válasz
#53667584 #1324 üzenetére
Star V12. Azért mondom hogy mindegy.
Azt megköszönném.(#1317) ko9: Ott van fent. Csak nem akartam hogy a "most miért van erre szükséged" sikeres lezárása után átmenjenek a "most miért ilyet vettél"-be.
Neked is előre köszi, ha tudsz valami hasznosat oszd meg pls.(#1323) atillaahun: Köszi, ha már mind a ketten ezt az explorert mondjátok akkor ez lesz.
Egyébéként azt tudtátok, hogy ha a telefonnal be vagy jelentkezve a google play-be, meg a PC-n is, akkor itt a PC-n letöltve, automatikusan a telefon letölti azt az alkalmazást? Hát ez baromi jó! Így még jobb is mintha PC-re tölteném. PC-n böngészem és a telóra töltődik.
Hogy mik vannak....meg ember a Holdon.... -
Foose
addikt
válasz
#53667584 #1178 üzenetére
Szóval akkor mégegyszer. Én most más kérdésre gondoltam a válaszod
De így mégegyszer elolvasva már értelek. Viszont a kérdés még mindig az,hogy olyat kerestem volna,amivel ha megosztok pl egy képet,akkor a linkjét teszem közzé,megnézni tudják,(mondjuk saját blogomban osztom meg) de letölteni ne tudják. Jó,végülis mindent le lehet tölteni,ez igaz. Lehet hogy halott ötlet volt ez tőlem... Az viszont biztos,hogy Google+ tól szeretném magam elhatárolni
-
Foose
addikt
válasz
#53667584 #1178 üzenetére
Jó,de én nem így gondoltam. X imerősöm feltölt egy képet,(vagy mondjuk megoszt egy képet) én azt látom,és meg tudom osztani. Lásd pc-n "megosztás gomb" na ezt nem tudom elérni csakis és kizárólag opera mobillal,mert más progival nézve csak like,meg hozzászólás gombok látszanak...
-
Dusee
őstag
válasz
#53667584 #1066 üzenetére
es ott mit/hogyan kell beallitani, mert ha siman csak bepipalom, akkor mindenfele szinu kockakba rakja bele az ikonokat, ha beallitom atlatszora akkor meg mintha be se pipaltam volna semmit
szerk: my fault, nem az ikonok hatteret akarom kikapcsolni, hanem az ikon szovegenek hatteret
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Stellar Blade
- Nintendo Switch 2
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Elektromos cigaretta 🔞
- Autós topik
- iPad topik
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged