- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
5150head
senior tag
Sziasztok! Tudtok olyan alkalmazásról és programról, amivel pc-re lehet tükrözni a teló képét és az egér úgy viselkedik mint az ujjam? Tehát a kattintásra reagál. Home szerkesztéshez jól jönne. Olyan is jó mint az Airdroid, szóval böngészőből kezelhető. Előre is köszi!
-
-
atillaahun
veterán
válasz
Viktor0610 #57194 üzenetére
(Pl. a Nexus-ok) 2 GB-al azért szerintem már elég jól teljesítenek. Átlag 10 app van amiket én használok egy nap: böngésző, fájlkezelő, levelek, hívások, tennivalók, időjárás, medialejátszó, beállítások, üzenetek, tasker, ezeket még váltogatja szépen egymás között szinte azonnal. Ha nyitok még mellé mondjuk egy maps-et, play-t, youtube-ot, translate-et meg office-t, akkor úgy a 15. környékén már kidobja a legrégebbieket.
Én ezt így már bőven barátinak mondanám. -
törölt tag
Igazából én csak kíváncsi lennék rá, hogy milyen lett. Annyira engem sem foglalkoztat, hogy manuálisan felrakjam. Csak gondoltam megkérdem.
-
catroot
veterán
válasz
hodostamas #57188 üzenetére
Én átálltam dalvikra, pár napot várok még, hátha javítják a bétát, hogy menjen Art alatt.
-
válasz
#79335424 #57192 üzenetére
De találó...
Az első (512 megás) telefonomon is elfogyott a memória, ha használtam a kütyüt, meg a jelenlegi egy gigásomon is így van, illetve olvastam visszajelzéseket két gigával szerelt készülékekről is, amikben elfogy a memória, ha az embernek multitaskingolni támadna kedve...
Én pl. fél vödörrel és egy vödörrel írtam volna.
-
atosan
veterán
válasz
dragon1993 #57189 üzenetére
Nem baj nekem, tudom, hogy megoldja, csak kérdeztem.
-
petipetya
nagyúr
válasz
catroot #57185 üzenetére
A stabil. A bétát régebben használtam, de folyton valami nyűg volt vele.
Visszatérve a stabilra, annyiból gáz az alkalmazás, hogy kell hozzá RAM - ha nem 2 GB lenne a telóban, akkor meggondolnám a használatát. Most például 176MB-ot eszik, míg a Messenger 80-at. Mivel ez nem okoz problémát, így nem érdekel.
-
catroot
veterán
válasz
hodostamas #57159 üzenetére
Had találjam ki: Art?
Már a 4. béta frissítés jött ki, de még most is szar. Szánalmas.
-
törölt tag
Nekem még mindig nem frissült a legfrissebb verzióra a Play Áruház. Ez normális? Van rajtam kívül még akinek nem frissült?
-
zeon.hu
nagyúr
megoldható, hogy a bluetoothon érkező fájlok az általam választott mappába érkezzenek automatikusan?
-
7Sony7
addikt
-
Siriusb
veterán
Google play esetén mihez szoktatok kezdeni, ha 403-as hibakóddal állnak le a program letöltések?
-
-
olivera88
veterán
Ez a Nova launcher ilyen szerencsétlen? Kihúztam egy ikont a dokkból véletlen és nem lehet visszahúzni, nem reagál rá egyáltalán, se áthelyezni nem tudom sehova. Átállitottam a képeim rács oszlopait 4 re, és becsúszott a dokk alá pár parancs ikon, és véletlen egy dokk ikont húztam a parancsikon helyett, visszatenni meg nem lehet.
Érdekes, mert a többi dokk ikont meg lehet mozgatni, csak az az egy nem akar.
-
Dyrtyho
őstag
Tudtok olyan alkalmazást mint amilyen a Foursquare, amivel éttermekbe, koncerthelyszínekre lehet be csekkolni és felfedezni ? Mert ezzel a swarm kiegészitővel nagyon elrontották, és már meg is untam hogy egy applikáció két alkalmazást használ....
-
hodostamas
addikt
Facebook legújabb frissítése csodás lett, azóta töltőképernyőnél megáll és csak akku merítésre jó.
-
laszlohu
addikt
Korábban szidtam a Kingsoft office - ot,
de szerencsére sokat javítottak a 08.05 - én kiadott 6.1 - es frissítéssel,
úgyhogy piros pont a fejlesztőknek. -
Dottore
addikt
válasz
kemkriszt98 #57152 üzenetére
A térkép a legfontosabb szempont, annál pedig nincs jobb erre a célra mint az OpenMaps vektoros térképe (nem tökéletes, de nincs jobb). Szükséged lesz még egy programra, ami tudja mindezt olvasni, ehhez én a Locust használom.
Itt egy leírás hogyan kell beállítani a domborzatot, térképet letölteni, stb.
Ez pedig egy oldal (vagy Google Maps pl.)ahol ki tudod választani milyen térképet használva tervezed meg az útvonalad. Ezt elmented és Locusban megnyitva működik is. -
air
nagyúr
válasz
Nem natív Androidos, de jó az út-adatbázisa és a tervezett útvonal letölthető gpx formátumban, így importálható szinte bármelyik alkalmazásba. OSM térképet használ.
Ja, a link. -
Pikkolo^^
addikt
válasz
Ha találsz mindenképpen oszd meg
-
kemkriszt98
tag
Sziasztok, tudtok ajánlani egy működő útvonaltervezőt bicikliseknek? Az első pár Play találat között elég bugos dolgok voltak... pl. nem találta a településeket a keresőben...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Kuponkunyeráló
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Konteó topic
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest