- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V2 fél év után
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szlovibuki
tag
Miért van az, hogy van egy alkalmazás (chates) és ha lezárom a kijelzőt pár perc után megszakad a kapcsolódás? A mobilnet folyamatosan be van kapcsolva, lefedettség is van, de az alkalmazás mégis disconnectel.
-
addikt
válasz szlovibuki #43701 üzenetére
Mélyalvásba megy a telefon.
-
aizen92
addikt
Komolyan nincs kijelentkezés gomb a facebook messengeren? Bocs ha százszor át lett rágva a téma. Sürgősen át kellet volna jelentkeznem és csak az újratelepítéssel lehetett új felhasználót beírni.
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
-
vadasz70
aktív tag
Sziasztok! Tud valaki olyan alkalmazást ami fel veszi a beszélgetéseket és az üzeneteket és naplózza ?
-
válasz vadasz70 #43707 üzenetére
Használd az Another Call Recorder - ACR-t, nálam tökéletes.
-
erdei.peter5
újonc
Sziasztok. Óriási segítség miatt regisztráltam ide több év kihagyás után. Mindenki segítsen ahogy tud! Téma a következő. Eltűnt egy beteg gyerekkori barátom és kedves telenornak nincs ügyfélszolgálata hétvégén, majd ma nem történt semmi.AZ S2 minije be van kapcsolva. létezik az hogy maszekba bemérjük valahogy a helyzetét? Mondjátok van itt valaki aki ért ehez és szívesen segítene egy ember élet megmentésébe?! Lehet őrültség amit most kértem vagy túl sok amerikai filmet néztem, de 2014 van nem hiszem el hogy nem létzeik ilyen. Előre is ksözönöm aki ezt elolvasta!
-
Tyer
őstag
válasz Superhun #43710 üzenetére
És akkor a bejövöt se fogja jelezni??? Ez jo lenne, mert rohadtul idegesit, hgoy kapok egy viber üzenetet, válaszolok, majd rájövök, hgoy nem is viber volt, hanem sms, utána meg problémázik a másik féll, hogy mérnem válaszoltam.... Emellett meg mind2 helyen megjelenik
Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
Illusion1010
senior tag
válasz erdei.peter5 #43711 üzenetére
Nehezen tudom elképzelni, hogy ezt maszekban meg lehetne oldani, és a szolgáltató szerintem nem fog kiadni efféle adatot Neked, csak a rendőrségnek.
Esetleg ha be van rajta kapcsolva a GPS, van net, tudod a jelszavát a google fiókjának az eszközkezelőben meg lehet nézni merre van a telefon.
Bár nem tudom milyen telefon az az S2 mini, de azt hiszem ez az eszközkezelő cucc csak 4.1-től van benne.
[ Szerkesztve ]
-
gipsztigris
addikt
Ha az eltűnés olyan, hogy a rendőrségre is tartozik, akkor siessetek a rendőrségre! Ők meg tudják keresni cellainfó alapján....de csak Ők! Tíz éve még pár ezresért "okosba" is meg lehetett oldani az ilyet,de mára rettenetesen szigorodtak az előírások és csak a hivatalos út járható.
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
Baku
aktív tag
válasz vadasz70 #43707 üzenetére
Ezek a felvevős appok a legjobb példák arra, hogy mindegyik más és más telón fut elégségesen, és megbízhatóan.
Csak akkor tudod Neked, a TE telódon melyik jó, és melyik működik helyesen, ha feltelepíted, és kipróbálod.
Napokat szúrtam el azzal, hogy telepítgettem, kipróbáltam, töröltem ezeket sorban...
Mire végül találtam egyet, ami nálam tökéletesen működött...
A barátomnak jó szívvel ajánlottam, nála meg nem vett fel...
Nagyon telefon, és oprendszer függő, nem lehet ajánlani, mert nem jön be... -
S e t h
nagyúr
válasz Superhun #43687 üzenetére
Igazából nem könnyű dönteni, valóban személyes preferencia hogy mit választ az ember. Én sokáig a mariskát használtam, aztán kipróbáltam a nuance termékét és maradtam nála. Vhogy nekem kevésbé tűnik robotosnak, jobban hangsúlyoz, viszont felolvasás közben egyszerűen ignorálja a hosszú ő-t, a gondolatjelet meg felolvassa.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
DM43
őstag
Azon túl, amit Gipsztigris barátom javasolt, talán ez is segíthet: http://navigyurci.hu/2013/08/14/elveszett-ellopott-keszulek-segit-az-android-device-manager/
(ehhez készülékoldali beállítás megléte és google account ismerete szükséges)[ Szerkesztve ]
-
janosibaja
őstag
-
krisi047
aktív tag
Sziasztok! Láttam, hogy van olyan moddolt Youtube app, ami néhány hiányzó extra hozzáadásával módosítja csak a hivatalost, pl. 720p/1080p lejátszás. Olyan verzióról nem tudtok esetleg, amivel az appon belüli miniatürizált videóablak appon kívüli felületre is ráúszik? Mint ahogy pl. a Facebook Messenger esetében a Chatheads.
-
busman
veterán
Nagyon jó ingyenes zenelejátszó:[Capriccio]
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
anyuci44
csendes tag
Sziasztok nemtudom hogy johelyen kerdezek.most vettem egy BEE X telot nagyon szeretem de nemtalalok olyant rajta ahol belehet allitani hogy elkuldje a telefonszamomat segitsetek koszi
-
anyuci44
csendes tag
válasz Balazska15 #43732 üzenetére
Nincs a beallitasok kozott hivasbeallitas.
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Ezek a ram takarítós appok mennyire ajánlottak? Sok helyen olvastam már,hogy többet árt,mint használ. Van olyan,ami már bevált? (Nincs szabad ram fétisem, de ez érdekelne.)
-
Hardver Arc
senior tag
Hali!
Valaki tudd mondani olyan apk ami a youtubrol leszedi a videot,klippet mp3 formátumba-ba?
vagy olyan is jo ami letölti a youtubrol a klipet.. -
raziel01
veterán
válasz Hardver Arc #43744 üzenetére
Tubemate
-
gacsoi
senior tag
Ment privát!!
-
basaja
senior tag
Hali:-) Tubemate...guglizd meg,azt hiszem nincs a Play-en...bocs,telóról vagyok:-)látom,megelőztek...:-)
[ Szerkesztve ]
EDC: Xiaomi13,Leatherman Wave,T-rex,Giantmouse Ace Riv
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Renault, Dacia topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Mikrotik routerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Politika
- Android másképp: Lineage OS és társai
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest