- Android szakmai topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jonnyjoker01
veterán
Tudtok fektetett magyar billt mondani? Olyan kellene, amiben a magyar karakterek ugyanott vannak, mint egy PC-s bill.-en.
Üdv. Johnny
-
gacsoi
senior tag
válasz jonnyjoker01 #44802 üzenetére
Esetleg ez?
[link] -
aizen92
addikt
Swype én ezt használom tableten gépelésre. a hosszú ékezetek ( ű,ú,ó ) sajnos nincs rajta, de jó a szótára és könnyen be lehet tanítani, sokat segít gépelésnél, mikor a szavak felét írom be de már kitalálja mi lesz a következő, így viszonylag könnyen lehet gépelni vele, nagy terjedelmű szöveget. Párom ezt használja egyetemen jegyzetelésre, nekünk ez bevált, mind mobilra, mind tabletre.
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
kovisoft
őstag
A Hacker's Keyboard-nak van teljes magyar kiosztása. Fekvő helyzetben jól használható, de álló helyzetben túl sok a billentyű.
-
gacsoi
senior tag
válasz jonnyjoker01 #44807 üzenetére
Nincs mit!
Én régóta használom. Minden sallangtól mentes, és fektetve baromi kényelmes nekem.
De tényleg ízlés, meg igény kérdése.
Én példáúl meg birok őrűlni ha egy billentyűzet megpróbálja kitalálni, hogy mit akarok írni -
xenom0rph
őstag
Valaki tudna arról egy linket adni, hogy hogyan kell "megtéveszteni" a storet? Úgy értem, hogy más országból származónak lássa az accom.
halahala
-
Andyka0908
tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy feltűnt hogy valami nagyon leszívja a készülékem akksiját. A beállításokon belül van egy akkumulátor opció és azon belül meg lehet nézni, hogy mi hány %-ot használt. Ott tűnt fel, hogy van olyan, hogy médiaszerver és ez kb. 40-42 %-ot használ az akksiból. Ez mi lehet, vagy mitől ilyen magas ez? Esetleg ezt mivel lehet orvosolni?
Köszi szépen.
Asus TransformerBook T100, Lenovo IdeaPad A10, PocketBook Mini 515
-
adammkaa
senior tag
van a google playen valami értelmes játék amivel tudok játszani a barátnőmmel online?
Nexus 5 Black
-
assemble
addikt
válasz adammkaa #44811 üzenetére
Valami real time multisra gondolsz? Riptide GP2 pl eleg jo.
-
LonGleY
veterán
válasz dokee78 #44813 üzenetére
Egyszer már írtam erről neked, és ott linkeltem is azokat a webfigyelőket, amiket eddig találtam. Ezekben szerintem nem tudod meghatározni, hogy a html kódból mely részek között nézze a változásokat, de így is megfelelhet neked, ha a feliratok.hu-n a kívánt sorozatra szűkíted a keresést, és úgy rakod be a figyelőbe az url-t - olyankor szól, ha újjal bővül az oldal. Akkor problémás az egészoldalas figyelés, ha dinamikus tartalom (pl. reklám) található a kódban, mert úgy minden csekkolásnál sipákolni fog. Nekem ezért sem váltak be, így maradtam a PC-s WebMon-nál (közel 300 oldalt figyeltetek benne).
[ Szerkesztve ]
-
aelod
veterán
Sziasztok!
Olyan kamera appot keresek ami lezárt képernyő mellett a hangerő gombok lenyomásával készít egy fotót.
Tudtok ilyent?"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
dodopek
addikt
Sziasztok!
Tudnátok olyan e-book olvasót ajánlani, ami kezeli az mobi formátumot?
Köszi! -
Andyka0908
tag
válasz Andyka0908 #44810 üzenetére
Esetleg erre valakinek valami ötlete?
Köszi.
Asus TransformerBook T100, Lenovo IdeaPad A10, PocketBook Mini 515
-
kovisoft
őstag
válasz Andyka0908 #44825 üzenetére
Lehet, hogy sok fájl/alkönyvtár van a kártyádon, és a médiaszerver ezekben folyamatosan keresi az esetleges új médiafájlokat. Ezt ki lehet úgy védeni, ha egy üres .nomedia nevű fájlt teszel a mappába, akkor azt és az alatta levő mappákat kihagyja. Persze az ebben a mappában levő médiafájlok nem is jelennek meg a galériában, stb.
-
gipsztigris
addikt
Sziasztok! Ha valakinek megvan a Dolphin Browser v10.1.1 final verzió, legyen szíves és töltse fel nekem!
Egyre sz@rabbak a frissített verziók. Ma frissítettem (kár volt) megint nem menti el a jelszavakat, nem működik a nagyítás,stb.
Köszi!"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
raziel01
veterán
Mai ingyenes amazon alkalmazás
Ewallet 10 dollár helyett
-
LonGleY
veterán
Akkor meg már zippelt TXT. Azért írtam csak, mert a jelszavakhoz azért egy kicsit komolyabb védelem dukál (encryptelt adatbázis fájl), és kényelemben egészen más a kettő (csoportok, hierarchia, egyből kimásolhatóság, egyéb feljegyzések). Mindenre lehet alternatíva, de a dedikált programok fölényét nehéz elvitatni.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz gipsztigris #44827 üzenetére
Sajátból csak 10.1.0 final, 10.1.1 beta, 10.1.2 beta van, valamint az utolsó 3 verzió. Ezek Titaniumos mentések. A neten vadásztam Neked egy mirror -ból 10.1.1 final -t. De ez nem saját, felelősséget nem vállalok érte. Ez kb. 2013. okt. végén jött ki, de nem tudom, hogy milyen Jetpack tartozik hozzá.
-
dorkababa
aktív tag
Sziasztok
Lenne egy olyan költői kérdésem:
Mégpedig hogy édesanyám tabletjén pár napja előjött a következő problema egy megosztott facebookos videora való klikkelés után:
"Egeszseg kockazat. Az on Android keszuleket felnotteknek szolo ,weboldalakrol szarmazo (3) virus fertozte meg. Ha nem orvosolja a problemat, lassabb mukodesre gyorsabb akkumulatorlemerulesre es teljes rendszerhibara szamithat. Javasolt lepes:Telepitse es futtassa a megbizhato Android virusolto alkalmazast. ok." Böngésző emlékeim szerint opera mobile.
Látszólag ezen kívül minden müködik rajta,de sajnos néha külső linre kattintva (youtube videó pl),rendszeresen előjön.AVG mobile végig lett rajta futtatva,elvileg semmi.Van valami ötlet esetleg?Sajnos nem vagyok otthon,így távirányítással kb ennyit tudtam tenni,látszólag tán akkor lenne káros az alkalmazás,ha ok-ra lenne kattintva (gondolom,mivel nem láttam,és avg sem talált semmit),esetleg egy hülye külső reklámlink lenne?
Rákeresve a fenti hibaüzenet blablára sajna semmi nyomát nem találom weben.
Köszi[ Szerkesztve ]
-
-B-
senior tag
Melyik képszerkesztőt ajánlanátok?
Ne legyen túlcsicsázva, túlbonyolítva, a lényeg inkább az egyszerűség. -
ciry
őstag
Hali!
Nexus 5-om van és a Google Walletet szeretném használni, de mikor próbálom letölteni, azt írja, hogy az alkalmazás az országomban nem elérhető
Angliában vagyok, a készülék is "helyi",viszont a nyelvet magyarra állítottam be.
TVCatchup-ot se találom, pedig az előző telómon (Razer i) zsírul ment.
Gondolom valaki tudja, hogy mi a gond, remélem meg is írja
Előre is kösz"Csak semmi buzulás!"...
-
MODERÁTOR
-
mindemo
csendes tag
Tud valaki egy olyan alkalmazást, amivel be tudom állítani, hogy ha valaki magánszámról hív, akkor foglalt legyen, vagy utasítsa el?
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #44842 üzenetére
Ez a tipp már volt régebben is. Kipróbáltam és azóta ezt használom. Szerintem is remek program.
-
xenom0rph
őstag
válasz jonnyjoker01 #44812 üzenetére
A VPN ha jól tudom azt változtatja meg, hogy az IP-m más országnak látja, a másik fél..
Viszont a play nem így határozza meg hogy melyik országban vagy, és honnan próbálod letöltenihalahala
-
mindemo
csendes tag
válasz mindemo #44843 üzenetére
ok, megvan
Mr. Number-Block calls -
-B-
senior tag
válasz Viktor0610 #44842 üzenetére
Köszönöm, kipróbálom ezt is.
-
scarabaeus
őstag
válasz mindemo #44843 üzenetére
Ez a "magánszám" nem valami több évtizedes kiirthatatlan leiterjakabja valami telefonmagyarításnak? Feltételezem a titkos/rejtett jelentésű private szó másik, magán/személyes jelentését égették be valamelyik random négyjegyű Nokiába, aztán azóta úgy maradt, mint a szintén évtizedes "Másolat eredetije" a Microsoft opuszok fájlnevei elé rakva, a "Copy of original" ferdítéseként.
[ Szerkesztve ]
Quoth the Raven "Nevermore."
-
raziel01
veterán
válasz zsoltzsolt #44848 üzenetére
Ahogy olvastam a kommenteket, net nélkül nem is megy és amazon account-ba is be kell lépni, hogy működjön. De nekem is kicsit ködös amit a userek írtak. De az biztos, hogy net kell neki. Anélkül el sem indul.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest