- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
janaman01
addikt
válasz Soma01 #44200 üzenetére
Igazábók nem tudom, max ki lehet próbálni, azt hogy valakitől megszerezni,(én is tudok adni ) belemásolni a system/app ba, jogokat megadni neki, reboot és kiderül...ha úgy nem megy, akkor meg egyszerüen kitörölni..(ehhez a művelethez root jog kell, nomeg egy root exp...pl)
[ Szerkesztve ]
/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
laci laci
addikt
válasz domerator #44191 üzenetére
Üdv mindenkinek.Nekem is problémám(kevés memória) van.amit ajánlottál (disable service)hogyan tudnám használni?Minimális segítség kellene.
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
janaman01
addikt
válasz Soma01 #44205 üzenetére
Nekem nem s3 am van , de szerintem ha rákeresel a gogliban hogy galaxy s3 root, akkor kiad kapásból egy tucatot, viszont az sidebar apk-t oda tudom adni egy samu s4 klón volt nálam annak a romját mentettem le ugy ahogy van...
[ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
válasz dokee78 #44199 üzenetére
A folyamatok között csücsül és 98 MB RAM-ot eszik, ha így értetted.
Nálam stabil, nincs vele gond. A gépen is Chrome van, és kényelmes, amikor a gép-teló közötti váltás után egyből meg tudom nyitni ugyanazokat a tabokat. Emellett azért nem a sima Chrome böngészőt használom, mert nekem a frissebb Beta kell, ennyi.
Nekem nem kellenek csili-vili funkciók és a memória meg egyéb spórolás sem érdekelnek.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
G@ben
addikt
A Betterbatterystats-ot hogy kell értelmezni? Valami random módon eléggé meríti párom telefonját, de nem tudok rájönni, mi az. A százalékok gondolom azt jelölik, hogy melyik program mennyit futott, de az nem ad hasznos infót. Azt hogy tudom megnézni, hogy amikor elkezdett erősen merülni a telefon, akkor mi használta? Csütörtök este lett feltöltve, teljes normálisan merült, aztán tegnap este kb 8 óta 12 óra alatt merült 30%-ot úgy, hogy nem is volt használva. Na ezt szeretném kideríteni, hogy mi volt.
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
domerator
veterán
válasz laci laci #44203 üzenetére
Én is csak kísérletezéssel boldogultam, mert senki nem tudja hogy a droidban mi mit csinál, (vagy ha igen akkor nem mondja el) de pl. azt is meg lehet vele csinálni, hogy adott alkalmazás nem indul el magától mert letiltod az automata elindulásért felelős részét, de fagyasztani nem kell mert ha kézzel indítod ugyanúgy működik.
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
-
motoflug
őstag
Ez a tisztító alkalmazás sem ajánlott?
-
tomy86
addikt
válasz dokee78 #44206 üzenetére
Szerintem azért nyitja meg abban a linket, mert egyszer azt adtad meg alapértelmezettnek. Nekem is rákérdezett első alkalomnál, hogy miben akarom megnyitni a linket (Boat vs. Floating). Kiválasztottam a Boat Browsert és azóta automatikusan ott nyílnak meg a linkek. Esetleg a Boatnál egy alapértelmezések törlése segíthet.
-
tomy86
addikt
válasz dokee78 #44222 üzenetére
Én arra gondoltam, hogy mivel a Floating Tab része a Boatnak, ezért egy külső alkalmazásban hiába van a Boat alapértelmezettnek beállítva, ha a Boaton belül az adott eseményhez a Floating Tab van társítva. Ezért gondoltam, hogy a Boat alapértelmezések törlése segíthet. De nem vagyok egy droid guru, úgyhogy lehet hogy ez úgy hülyeség, ahogy van. Mindenesetre engem ezóta sem zaklatott a Floating tab.
-
gerrog
aktív tag
hali
androidos (4.0.4) tableten nem tudok semmilyen youtube videot lejátszani, sem a google modullal, sem böngészőn keresztül (opera)
csak egy 'hiba történt a lejátszáskor' üzit kapok, de hogy mi a hiba, azt nem írja kicsináltam 'gyári állapot visszaállítása' dolgot (teljes törlés..vagy mi..), fent van a legújabb flash player, internetes szkriptek engedélyezve vannak
segítsetek...mi lehet a hiba?
nem vok egy nagy android guru..(elnézést ha esetleg rossz helyre írtam)
Google Play szolgáltatások is fent van, nemtom mi az, de azt írták, hogy kell a youtube-hoz..
[ Szerkesztve ]
Hiszek a sárkányokban, a jó emberekben és egyéb fantázia szülte lényekben.
-
vadászcsiga
félisten
válasz vadászcsiga #44167 üzenetére
AirAudio-val és root-tal megoldva
-
quailstorm
nagyúr
Általában ha romolok, akkor ugye nem a legfrissebb google apps kerül fel. Viszont mit kell tenni hogy magától frissüljön? Általában semmit, de most nem tette meg. Superusert is el kellett takarítanom root uninstallerrel, és felrakni playből, hogy jó legyen.
3.7-es play van fenn[ Szerkesztve ]
-
gerrog
aktív tag
chrome böngészővel se megy semmi, csak tölt, de nem indul
-
gerrog
aktív tag
hát akkor az nem baj, ha ki van kapcsolva
-
Doner
aktív tag
Gyerekek!
Hogyan lehet bemásolni valamit az android system/libs/modules mappába?
Van rootom de nem kér superuser engedélyt, egyszerűen kiírja hogy "You cant blabla....már majdnem aggódom.
Es File explorert próbáltam.Ha tudnád hogy a gyertya fénye láng, már rég készen lenne az étel.
-
Doner
aktív tag
válasz razorka777 #44238 üzenetére
Értem, és hogyan férek hozzá??
Ha tudnád hogy a gyertya fénye láng, már rég készen lenne az étel.
-
Doner
aktív tag
válasz razorka777 #44240 üzenetére
Hát hallod sikerült, de akkor sem engedi, bekapcsoltam a root explorert, megkapta a superuser jogot....
"Másolási feladat nem sikerült.Ha tudnád hogy a gyertya fénye láng, már rég készen lenne az étel.
-
janaman01
addikt
Valaki kérdezte annó, hogyan lehet mp4 ben felvenni videót 3gp helyett, nos az lg camera pro tudja ezt, be lehet állitani a formátumot mp4 re
-
motoflug
őstag
válasz minifoximaxi #44241 üzenetére
Ezt leszámítva volt vele gond? Azt olvasom mindenhol (itt is megerősítettek), hogy ezek az appok többet ártanak, mint segítenek, csak én nem annyira értek hozzá, aztán nem tudom miért.
[ Szerkesztve ]
-
gerrog
aktív tag
semmilyen online videot nem tudok lejátszani, nem csak azokat amik youtube-on vannak, viszont a gépen levő video fájl működik
ez ad valami infót nektek a korábbi problémámhoz? (#44224)
[ Szerkesztve ]
-
canniball
nagyúr
SMB-t lehet valahogy "meghajtóvá alakítani" androidon?
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- Új Bontatlan! iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium 27%Áfás számla! + Beszámítás
- Gamer asztal
- Intel Core i3-2120 / 2 MAG 4 SZÁLON 3,3 GHZ + HD Graphics 2000 és I3 2100-AS -ProciK-10DB 5000 FT !
- iPhone 12 mini - 64GB ( Hátsó kamera hibás!)
- Új Gigabyte Aorus 15 BSF - Intel i7 13700H - 16GB DDR5 - RTX 4070 8Gb - QHD 165Hz - 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest