- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz blade4 #40398 üzenetére
Az első kérdést passzolom, sosem csicsáztam a telót. Nekem még a gyári háttérkép is sok volt. Most fekete és ennyi.
A második kérdésnél több megoldás is lehet. Azt kell eldöntened, hogy neten szeretnéd a kommunikációt, vagy hívás, esetleg sms. Ha neten, akkor a Webkey, vagy a PAW szerver jó lehet (így élőképet is lehet küldeni, mintha a teló egy webkamera lenne). Ha sms -ben küldenéd az utasítást, akkor pl. az Avast -nak van ilyen funkciója. De ha csak egy egyszerű hívással akarod utasítani, akkor egy automatizáló programmal ez megoldható.TheProb #40402:
Az okostévékhez hülye vagyok. Én biztos nem vennék olyat. Áfásan 25 -ért lehet kapni Android miniPC -t. 4mag, 2GB ram, wifi, kékfog, usb, stb. Rádugom a TV -re és le van tudva az okosítás. Sőt, ezerszer többet tud így, mint egy smart TV. Pl. az SGS2 -vel símán megy a screen mirroring.[ Szerkesztve ]
-
vegyszer
addikt
Szervusztok!
Van olyan oldal, ahol az akciós appok vannak listázva?
Nagyon tetszik a Nova, de a gesztus vezérlés nagyon hiányzik (a fizetős verzió motivációja ez nálam, meg az értesítés számláló)
És ha jóárasodna, megvenném...
[ Szerkesztve ]
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
Bozek
nagyúr
válasz Viktor0610 #40356 üzenetére
De igen, azzal félrevezetted, hogy a Solid Explorer nem tudja.
(#40358) Viktor0610: Hááát, a TeamViewer-el nem a CD-írót vezérli, csak a PC-t, ami már kezeli a CD-írót.
(#40385) Somatom: Ez egy alkalmazás, a plugin az egy kicsit más. Működik a Tasker-el is plugin-ként, de a Locale is kezeli, szóval bármelyik jó. Viszont lehet vele ébreszteni az említett programok nélkül is, tehát ezért nem nevezném plugin-nak.
(#40404) vegyszer: Még mindig az AppSales. Ezerszer volt már róla szó a topic-ban.
-
törölt tag
Nos. Valóban lehet vele "ébreszteni", de az alap kérdés az időzített ébresztés volt. Ezt viszont önmagában nem tudja. Ezért kell egy automatizáló, ami tudja vezérelni. Mielőtt félreértenéd, igen, tudom, hogy tulképp nem kell hozzá automatizáló, mert egy broadcast üzenettel is lehetne aktiválni és azt is tudom, hogy ezt az ébresztést a routerben, a cron -nal lenne a legjobb megoldani, csak nem akartam ennyire belebonyolódni. Az is igaz, hogy ez a WOL egy önálló alkalmazás IS. Nem tudom, hogy a Taskerben ez hogy van, az E-Robotban van egy olyan menüpont, hogy külső alkalmazások. Vagyis a WOL aktiválásának paraméterezését E-Robotban állítom be és az E-Robot aktiválja a funkciót. Mégis, hogy a túróba lehetne ezt másképp hívni, mint hogy plugin, beépülő?
-
LonGleY
veterán
Ha nem a személyeskedésre fókuszálnál, akkor nem lenne számodra új információ az, hogy az exif a képek előtti headerben található. Innentől fogva do the math... Valahogy, érdekes módon a zenelejátszók is tudnak ID tagek alapján rendezkedni a zenei állományokban található adatok alapján anélkül, hogy az egész fájlt beolvasnák - kész csoda! Ez már a jövő?
Még hogy 10 perc kvadon... szerinted a thumbmail gyártáshoz nem kell megnyitás és ráadásul írási művelet is? Mégis pillanatok alatt végez 500 képpel. Akkor szerinted egy exif.elérés ennél durvább művelet? :]]
[ Szerkesztve ]
-
ux1
addikt
válasz LonGleY #40408 üzenetére
A header pedig a file, része. Ez pedig fileopen() művelettel jár. Míg a másik információ a filerendszer része, és az egy az egyben ki olvasható az összes file - ra is akár. Ehhez nem kell ugye nyitogatnom magát a file-t.
Nem értem mi van ebben személyeskedés.
-=[ 乂丨卂ㄖ爪丨 ]=-= [ 卩ㄖ匚ㄖ 千1 ]=-
-
oncsi
őstag
Egy jó energia management progit keresek SG GT-p7500 ra. A gyári használhatatlan.
Olyan kellene ami idöre, és vagy merülésre visszaveszi a procit, wifit, sync, fényeröt. Több lépcsóben.
A készúléken ICS van rootolva. Kernel csere majd később, így a lefelé tuning a cél, és a hosszabb akuidő.
Köszönöm.Kinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
törölt tag
Clean Master app-nak van értelme?
használjátok? -
vadászcsiga
félisten
-
LonGleY
veterán
válasz #13110016 #40414 üzenetére
Igen, hasznos. Nagyon sok program alól tudja kipucolni a cache-t egy mozdulattal. A Clean Masternek jó adatbázisa van, ezért a már régebben leszedett appok maradékait is törölni tudja. Illetve van még egy hasznos tulajdonsága: közvetlen uninstall után is szól, ha az adott program valamit az SD-n hagyott. Heti egyszer lefuttatom, törölve a beépített galéria és a Dropbox thumbnail-jeit is pluszban.
Ki kell kapcsolni a figyelmeztetéseit (a beállításban mindent offra rakva), így egyáltalán nem meríti az akkut. A Wakelock Detectorban pl. sehol sincs.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Köszönöm Nektek. Akkor leszedem.
-
vadászcsiga
félisten
válasz LonGleY #40416 üzenetére
De valami mégis futhat a háttérben ha képes törlés után rögtön megjelenni. Én azóta manuálisan csinálom meg a takarítást az sd-n amikor eszembe jut, ugyanis néha nagy buzgóságában törölni akar olyan appokat is amiket én egyáltalán nem szeretnék. Nem rég linkelt be valaki egy screenshotot erről.
[ Szerkesztve ]
-
LonGleY
veterán
válasz vadászcsiga #40418 üzenetére
Ezek csak ilyen triggerek. Például a Shush! (egyik kedvenc programom) sem fut a háttérben, de amikor lenémítod a telefonod, vagy rezgésre rakod, mégis megjelenik a beállítókájra, hogy meddig tartjon a hangmentesség.
ux1: Na jólvan, ez már tesztet kíván, de ezt most elnapolnám.
[ Szerkesztve ]
-
arti1121
senior tag
hasznalja valaki az Xprivacy xposed modult?? lehet benne olyan funkcio hogy widgettel lehet ki-be kapcsolni a korlátozást? sehol nem találom. esetleg használja valaki a pro verziot? nekem jelenleg az alap 1.11 verzio van fent
Sunwayman C20C, C22C, C23C, V60C, OLIGTH SR52UT, Nitecore HC65, MH20GT, HC65, TIP, TUP....TIP2
-
Melack
veterán
válasz minifoximaxi #40423 üzenetére
Ha bentmaradt a listában, amihez nem nyúlhat, akkor nem szedi ki.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Tyer
őstag
Másnak is szorakozik a 24-i FB app?
Fekete háttér...Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
fdisk
őstag
válasz LonGleY #40410 üzenetére
Azt hiszem rólam van most szó.
Én voltam az akinek nem tette megfelelő sorrendbe a képeket a quickpic.
Ezt a beállítást is kipróbáltam,az összessel egyetemben.
És nem rakta sorrendbe őket,akár mit is csináltam.A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
air
nagyúr
válasz LonGleY #40416 üzenetére
Cache-eket nem kell törölni!
Sőt, ha törlöd nem látja el a funkcióját.
A napokban az egyik topikban éppen egy ilyen "szakértő" adott tanácsot egy kérdésre, hogy egész nyugodtan törölhető a dalvik cache."Ezek csak ilyen triggerek."
Ezt mégis hogy érted? Ha nem futna, vagy nem lenne gyorsítótárazva a folyamat, akkor elő nem tudna jönni. Az hogy te nem látod, nem jelenti azt, hogy egyáltalán nem fut egy service, vagy process.(#40418) vadászcsiga
Én nem tartom egyáltalán hasznosnak az ilyen programokat. Pontosan az említett példa miatt lehet sokkal inkább káros, mint hasznos.[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Deck
titán
Frissítettem a Whatsappot. Most, nincs értesítési hang.. Másnál?
PS5
-
petipetya
nagyúr
-
LonGleY
veterán
Világos, akkor futnak, de a task managerekben nem látszanak, nem esznek semmit, szóval nem osztanak-szoroznak - ez elvégre a lényeg.
A cache-ek értelmével természetesen tisztában vagyok, de mivel egy csomó olyan dolog van, amit másodjára nem használok, így igenis jól jön a takarítása. Régi böngésző-tempfájlok, olyan képeim thumbnailjei, amik már fent sincsenek a gépen stb.
[ Szerkesztve ]
-
vizslakutya
senior tag
Használtam Keepsafe programot,semmi gond ,minden jól működött,egészen addig,amíg a telefon beleesett a vízbe,kicserélték,beindítani már nem lehetett,SD kártya ment az új telefonba,keepsafe leszedve a playról,telepítve,látja a google azonosítót,minden jó,csak a lementett képeket nem konvertálja vissza illetve nem lát belőlük semmit!
Újratelepítés már megvolt,semmi változás,a kártyán ott vannak a képek kódolva.
Előtte volt ROM cserém jó pár és minden újnál,működött rendesen,tehát ebből gondolom,hogy nem kell(ene) neki a régi telefonon levő ROM.
Valakinek ötlete?>vizslát mindenkinek<> Xiaomi Mi 11 Lite 5G >
-
slice14
veterán
Az normális hogy az origin Angry Birds full offline módban 3-4 pálya utáninternetért kiált és csak a home gombbal tudom bezárni az appot?
Hiába nyomkodom az x gombot.
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
kovisoft
őstag
válasz vadászcsiga #40433 üzenetére
Én szintúgy megváltam tőle. Egyrészt feldobott olyan alkalmazásokat is törlésre, amiket apk-ból telepítettem, másrészt hiába kapcsoltam ki az összes értesítést, mégis rendszeresen megjelent az értesítési sávban mindenféle okossággal.
-
Deck
titán
Tisztításra az SD Maid PRO vált be nálam
PS5
-
LonGleY
veterán
Te tudod ilyenkor, hogy mi bajod? Inkább te olvass! A dalvik-dolgot air kötötte a Clean Master-hez érdekességképp, te viszont összemixelted az egyészet az autokillerekkel egy nagy trutymákká, és most mindenki hülye, aki ilyet használ. Közben az indokokra nem is reagáltál, így a kötekvéseden kívül nem igazán jött le, hogy mit akarsz közölni mindezzel.
[ Szerkesztve ]
-
wardemi
senior tag
Üdv!
Webkey hasonló appot keresnék. Igazából nekem ami fontos, hogy böngészőből vagy gépről (linux) tudjam vezérelni a telefont. Ez is tudja csak nem valami csúcs a képfrissítés sajnos (laggos picit) ezért keresek más alternatívákat.
iphone 5c | Nexus 7 (2013) | Samsung Galaxy Nexus | PW3
-
izoli76
tag
Kezdem azt gondolni, hogy az én hozzászólásom láthatatlan!
Most vagy túl sokat kérek- vagy nincs olyan!? -
EmberXY
veterán
válasz izoli76 #40449 üzenetére
Nem láthatatlan, de alapértelmezett módon ha valaki nem tud segíteni, az nem fogja azt írni, hogy "nem", kerülendő a felesleges offot, amint valaki hozzá tud szólni, az válaszol rá, ez egy közösség, nem helpdesk. (Időnként ezért lehet újra feltenni, vagy újra hivatkozni rá, így nagyobb eséllyel jut el olyanhoz, aki tud segíteni, de ezt is csak mértékkel kell/lehet.)
Szerk.: Látod, az efféle hozzáállás olyan hsz-eket szül, mint a #40451...
[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- BestBuy topik
- iPhone topik
- Külpolitika
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Trollok komolyan
- Windows 11
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest