-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Per Me
tag
Szia! Megnéztem, nálam jó. Semmit nem állítottam telepítés után, csak a színezést kapcsoltam be, és engedélyeztem a naptár elérését. Próbáld meg esetleg egy másik widget-tel, azzal mit csinál. Mondjuk a G sajátjával. A Play-en is van egy elég új bejegyzés ezzel a hibával.
-
Faby
senior tag
válasz
Zototh64 #156937 üzenetére
Elvileg nem, az utolsó néhány nap kivételével hibátlanul működött több telefonon, ROMon, android verzión keresztül.
Megvettem a prémium verziót is, azzal sem lehet gond elvileg.
Most azt próbálom kideríteni, hogy volt-e valamilyen andriod keretrendszer frissités akkor, mikortól hozza a hülyeségeit.
-
Tökimanó
senior tag
Előre is elnézést kérek! Tudom nem ide való de a olyan hogy opera topik kihalt egy ideje. Telefonon rendesen működik az opera böngésző, viszont laptopon 2 perc gondolkodás kell neki mire reagál valamire. Teljesen be van lassulva. Más böngésző ( Edge, Vivaldi) rendben működik. Viszont az Opera az elsődleges nálam mindenhol. Valaki aki használja pc-n ránézne hogy működik nála? Még egyszer bocsánat és köszönöm!
-
Faby
senior tag
válasz
szimi57 #156934 üzenetére
Kipróbáltam, sajna visszaállított dátummal is ugyanaz az eredmény.
Valami más hibának tűnik, talán a Google, nem tudom.
Tesztelgettem kicsit tegnap este, és a kézzel rögzített eseményeket jól mutatja, akár egésznapos, akár adott időpontra, csak a névnapokkal van baja, de több fiókban.
Bár a névnapok jól szerepelnek a Google naptárban, valahogy a szinkron nem az igazi.
A névnapokat külön naptárba így húztam be [link] régen, most töröltem a teljes naptárat, hozzáadtam újra egy újonnan letöltött fájlból, innen, de az eredmény ugyanaz, több fiókban is.
Nem nagyon értem…
Van ugyan egy offset beállítás, ami ilyesmi hatással van, de az 0-n áll, ha átállítom 1-re, 2-re pl, akkor még egy, két nappal előre siet. Sajna -1-et nem fogad el…Tudna valaki egy próbát tenni?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Építő/felújító topik
- Battlefield 6
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Milyen TV-t vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Debian GNU/Linux
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Lexus, Toyota topik
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest