- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Rula
tag
Sziasztok!
Feldobta a youtube folyamat, hogy kipróbálhatom a premiumot egy hónapra ingyen. Jó, gondoltam legalább akkor addig is hirdetés mentes lesz. (Tudom-tudom, Vanced tökéletes erre). Nos, néztem az ebankomat ma, erre levonták a díját. Mással is történt ilyen? Illetve ez normális, vissza fogják utalni vagy valamit elcsesztek?(Emailben : Welcome to YouTube Premium membership! The payment method you provided will be charged monthly starting Aug 28, 2019.)
[ Szerkesztve ]
-
capafic
csendes tag
Sziasztok! Meg tudná valaki mondani, hogyan kell beállítani lezárt képernyőnél a segélyhívásokhoz telefonszámokat? A tárcsázó felett van négy + jel ahova el lehetne tárolni számokat, de hiába nyomok rá, névjegy kiválasztás jön elő és csak annyi, hogy nincs névjegy.
Köszi! -
Fall-N
veterán
válasz GEPESZ66 #137448 üzenetére
App Management: alkalmazásonként kell megadni, hogy mikor szűrjön. Wi-Fin és mobiladaton keresztül vagy egyiknél sem.
Beállítások ->
-> Content blocking
- High quality filtering method: BE
- Filters: érdemes a hunfilter, angol, vírusok és egyéb kártékony kódok ellenieket beállítani
- Whitelist: kivételek hozzáadása, ahol nem szűr
- User filter: hozzá lehet adni egyedit kézzel
-> DNS filtering (csak Android Pie)
- BE
- Select DNS server: AdGuard DNS
-> Stealth Mode: Érdemes bekapcsolni, így nem követik a böngészést a honlapok
-> Browser security: Mindent BE
-> HTTPS szűrés: BE
-> Proxy: nem fontos
-> Filtering Method: Helyi VPN
-> Advanced: Nálam az Automatizálás BE, Tasker ki- és bakapcsolja attól függően, hogy van-e internetes kapcsolat. -
junior11
veterán
-
Fall-N
veterán
válasz junior11 #137460 üzenetére
A DNS over HTTPS. A HTTPS szűrés meg kell anélkül nem tud blokkolni. A legtöbb honlap https-t használ, így muszáj használni különben nem tud sok mindent kiszűrni. Félni nem kell tőle, az AdGuard megbízható, a VPN kapcsolat meg a telefonon keresztül működik nem külső szerveren.
GEPESZ66: szívesen!
[ Szerkesztve ]
-
-
Rula
tag
válasz nyisziati #137463 üzenetére
Igen az emailt értem. Viszont a kártyámról tényleg levonták a pénzt. Nem csak zárolták/függőbe tették/lefoglalták vagy bármi, hanem rendesen átment hozzájuk az összeg. HBO GO, Netflixnél nem volt ilyen, ott tényleg csak függőben volt, vagy minek is számított és ott tényleg nem ment le a számlámról.
-
nubreed
veterán
Sziasztok!
Eddig sosem használta még más kamera app -ot, csak azt ami gyárilag volt telepítve, a telefon saját kamera appját. De itt az ajánlóban is szerepekl néhány. Ezeket tényleg érdemes használni, többet ki lehet hozni a telefon kamerájából valóban, mint a default app -al? Pl. engem a lassított videofelvételek érdekelnek mostanában, ha a gyári speckó szerint 120 fps-t csak 720p -ben tud, egy alternatív appal vajon ki lehetne hozni ugyanezt 1080p -ben? Vagy ezt inkább a hardver határozza meg?
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
pikszel
addikt
válasz nubreed #137466 üzenetére
Általában meg vannak tömve ilyen-olyan funkciókkal, mint vízszintjelző, hangra/gesztusra exponálás, stb., de a hardveres korlátokon nem tudnak túllépni. Ez utóbbi alatt értem például az 1080p-s lassítást.
„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”
-
Somatom
veterán
válasz nubreed #137466 üzenetére
Kb. 10 perccel ezelőtt telepítettem a Camera FV-5 -öt, mert a gyáriban nem tudtam felbontást állítani. Ennek a videós megfelelője a Cinema-FV5. Van olyan opció, amiben csak a támogatott lehetőségek közül lehet választani, vagy bármilyen mást is beállíthatsz. DE! A telók nem bírják csak CPU -ból feldolgozni a sok infót, kell hozzá a GPU segítsége is. Ez viszont csak előre definiált beállításokkal lehetséges. Tehát, előfordulhat, hogy a custom kamera szoftverben beállítod a kívánt paramétereket, aztán csak egy nagy sötétség lesz az eredmény. Ki kell kísérletezni, hogy az adott készüléken mennyire térhetsz el a hardver preset -jeitől. A gyári kamera alkalmazásokban erre nyilván nincs lehetőség.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
nubreed
veterán
válasz Somatom #137469 üzenetére
Hát most az Open Camerát letöltöttem. Majd otthon próbálgatom, de itt pl. volt olyan beállítási lehetőség is, hogy 1080p 120 FPS. Persze, lehet, hogy nem fogja bírni, de ki fogom tesztelni. Mindenképp próbálkozok. Amúgy a teló kamerája 4K-s videót is tud de azt csak 30 FPS -el maximum a gyári értékek szerint (Sony Xperia XA2 ultra), de ki akarom tesztelni azt is, hogy esetleg megeszi e a 4k@60FPS -t. Aztán persze ennek nem adok sok esélyt, de egy próbát megér.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
szimi57
őstag
Sziasztok!
Ismer valaki olyan appot, amelyik a teló mikrofonjába bemenő hangot egyből átnyomja a füles csatlakozóra (jack), vagy egyből megosztja BT-on?
[ Szerkesztve ]
A MOSOLY egy olyan vezeték nélküli kapcsolat, amely nem igényel külső áramforrást.
-
eclipse19
senior tag
válasz szimi57 #137472 üzenetére
Nemrég olvastam erről: Google Sound Amplifier, de még nem próbáltam.
Ha kipróbálod kíváncsi leszek a tapasztalatokra.
Hogy a telefonom működése attól függjön, hogy valaki más fizeti-e a számláját??? Viccnek is rossz....
-
szimi57
őstag
válasz eclipse19 #137473 üzenetére
Ránéztem, működik a felerősités, sajnos a zaj esetén is, pedig maxra állitottam a zajcsökkentést. Erősen csúszik a hang. Van egy 5.000 Ft-os kinai hallókészülékem, annak a nyomába sem érhet. Lehet készülék függő is, egy Redmi 6-ra telepitettem. Telefonálást nem is néztem.
[ Szerkesztve ]
A MOSOLY egy olyan vezeték nélküli kapcsolat, amely nem igényel külső áramforrást.
-
eszetama
újonc
Segítsetek! Huawei P20 Lite Android 9.1. Videó készítésénél nem tudom a beállításokat jobbra-balra húzással előhozni. Mit kell beállítanom?
-
akos727
senior tag
-
kalanchoe
senior tag
Youtube Vanced-del meg lehet valahogy oldani videók letöltését?
-
pube111
senior tag
Hogy lehet az nfc mobilfizetést bekapcsolni? Simple telepítve, simple virtual card aktív, feltöltve. Android beállításban nfc és fizetés be. Ugyan ott érintéses fizetés, simple bejelölve.
Pos terminál érzékelte a telefont, azt írta, hogy használjon chip kártyát.
A terminál jó, mert aztán a paypass kártyát elfogadta.
Samu j5 2017 -
Tökimanó
senior tag
True Phone Dialert használok a hívásokhoz a telefonon. Ha letörlöm a telefonról az alap gyári, Névjegyek és tárcsázó alkalmazást ,az valamiben befolyásolja a telefon és a hívások működését?
-
punky10
addikt
-
MODERÁTOR
Nem működik a Youtube Vanced. Mindig azt írja, hogy offline vagyok.
Másnál is?"Bosszúból" előfizettem a Youtube Musicra (Az egy ingyen hónapot már korábban letudtam, így most egyből lekapott 1490 forintot a kártyámról. )
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
sopruk
senior tag
Fél áras a Moon Reader Pro
-
atosan
veterán
-
Rula
tag
válasz Viktor0610 #137484 üzenetére
Nekem mondjuk egy régebbi verzió van (14.21.54) , meg be se vagyok jelentkezve, de működik rendesen
[ Szerkesztve ]
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz Viktor0610 #137484 üzenetére
Én Magisk alól , modulkent raktam fel , be is tudok lépni a gugli accountommal.
-
junior11
veterán
Sziasztok, használja itt valaki huzamosabb ideje a Bitwarden jelszókezelőt? Ki szerettem volna próbálni, Windows alatt bőngészőben rendben teszi a dolgát, webes felületen bejelentkezve szintén, viszont android alatt (6.0 és 8.0) sehogy sem akarja automatikusan kitölteni, felajánlani a belépési adatokat, Oreo alatt pedig még az autofill is engedélyezve van (pl. a KeePass2Android működött rendesen). Az alkalmazásban is engedélyezve van az automatikus kitöltés, és a beállítások is rendben vannak. Vmi ötlet? Köszi.
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
MODERÁTOR
Van olyan program, amit arra tudok beállítani, hogy a számmal érkező külföldi hívásokat blokkolja?
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
MODERÁTOR
válasz MADcat #137490 üzenetére
Calls Blacklist - Call Blocker
Ebben megadod a fehérlistán, hogy a 06-tal, +36-tal kezdődő hívásokat engedje át, akkor a többit blokkolja.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
válasz Viktor0610 #137491 üzenetére
Wow. Köszi!
-
MODERÁTOR
válasz Viktor0610 #137491 üzenetére
Na ez nem jött be, vagy user error. Előbb simán bejött egy külföldi hívás.
-
Chris Kiki
senior tag
válasz MADcat #137496 üzenetére
Próbáld ezt Blacklist Blocker . Én nem használok ilyet, de F-Droidos, ezért a biztonságosságától nem tartanék.
[ Szerkesztve ]
Amiga 1200 - Blizzard 1230 MKIV 68030@50/68882@50 - 2MB Chip/128MB Fast - 4GB CF - Classic WB 3.1 - WHDLoad >>> and the Amiga lives forever
-
SimonJanos
aktív tag
válasz kovisoft #133973 üzenetére
Sziasztok!
A (már) csak honlapjáról letölthető Handcent SMS
http://www.handcent.com/dir/new/home/doSmsHome
helyett tudtok olyat ami megoldja hogy az akár bemásolt szöveget átalakítsa 7 bitessé / "160 karakteressé"?
Online megoldás (site) is érdekel.
Előre is köszi.stuffZ - értékelések stb.: https://prohardver.hu/tag/simonjanos.html
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Bestbuy játékok
- Okos Otthon / Smart Home
- Projektor topic
- Autós topik
- Windows 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest