- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Játékos
addikt
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy lehetséges a feltelepített applikációkat átnevezni? Legjobb lenne már magán az androidos gépen, de ha PC oldalór lehetséges, az is jó lehet.
Előre is köszönöm a segítséget.Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
Jazz
veterán
Sziasztok,
az anysoft keyboard randa krumpli-jellegű simle-jait lelehet valahogy cserélni normál kerek smile-kra?
Köszi!
free your mind
-
addikt
válasz pube111 #137356 üzenetére
Az alkalmazás ikont android 7-től meg lehet változtatni, a nevet nekem nem sikerült. Átírtam egy fájl kezelővel, de telepítés után az eredeti névvel szerepelt.
[ Szerkesztve ]
-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
Sas madár
őstag
Sziasztok!
Olvasva az összefoglalót szembe jött a Swipe for Facebook.
Amennyiben van itt bárkinek tapasztalata, magam nem vagyok nagy felhasználója de sokszor ez az egyszerűbb kommunikációs lehetőség.
Jól olvasom Facebook & Messenger egy alkalmazásban?Elég régen frissítették ez akár jó jel is lehet, nem erőltetik a reklámokat?
Éjszakai mód kapcsolható rajta.?
Úgy bánj másokkal, ahogy te is szeretnéd, hogy veled bánjanak.
-
válasz Sas madár #137359 üzenetére
Én azt használom már rég óta. Jó, de a messenger rész csak úgy működik, hogy be kell állítani, hogy milyen időközönként nézze meg, hogy van e üzeneted (a facebooknak nem tetszik, hogy 3rd party kliensek vannak, ezért csak így oldható meg). Reklámmal még sose találkoztam, de nekem a Pro verzió van meg.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Somatom
veterán
Jövő héten egyik ismerősömnek kell összebarátkoztatnom a Windows 10 -ét a telójával, nekem viszont a Windows totál fehér folt.
1.: Az Androidos fájlkezelők (pl. TotalCommander, Solid Explorer) csont nélkül kezelik a Win10 megosztását? Itt az SMB verziók kompatibilitására gondolok.
2.: Ha a telón csinálok neki egy WebDAV szervert, akkor azt Winen milyen fájlkezelő látja, kezeli?[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
addikt
válasz pube111 #137362 üzenetére
Ja, most látom, hogy ahol az ikont tudom megcserélni, ott lehet az alkalmazás nevét is.
Előttem írták, hogy a beállítások, alkalmazás információ menüben marad az eredeti. Ez valóban így van!-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
pube111
senior tag
-
darvinya
titán
válasz Somatom #137364 üzenetére
Total Commander -Hálózat, s itt legtöbb alap kapcsolatot tudja.
Plugin -el pedig egyedieket is. [link]Bár én régi ES-el gyors elérés menüjét használva FTP szervert indít, s azt nyitom meg TC-Hálózattal.
Ez működik közvetlenül, vagy hálózaton is.[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Bozek
nagyúr
válasz Somatom #137364 üzenetére
Mire akarja konkrétan használni? Csak mert fényképekre, SMS-ekre és értesítésekre már van Win10-ben Csatolt telefon alkalmazás.
Amúgy én MiX-et használok, az például simán csatlakozik a PC-hez, és mivel rendszergazda jelszó van megadva (tudom, ha magas lenne a paraméterem, akkor nem tenném, de nem izgat), így nem kell megosztás se. Kezeli a rendszerszintű megosztásokat is.
Szerintem megfelelő pluginnal a Total Commander látja a WebDAV szervert, bár nem próbáltam. Pedig meg van véve a Servers Ultimate, megnézem neked majd valamikor.
-
-
kiraly.andra
aktív tag
Hogy az ördögbe történik meg az, hogy a Google Messages alkalmazásnál 1,15 Gb méretű a cache?! Ez bárhonnan nézve elképesztően sok, de úgy végképp, hogy gyakorlatilag nem használom, jelenleg 6 db SMS van a telefonon (Moto Z Play, Android 7.1.1). Keresgéltem ezügyben, de nem találtam magyarázatot, csak azt, hogy nem vagyok egyedül a kérdéssel. Nem kizárt, hogy rossz (angol) kifejezésekkel operáltam, ezért nincs találat.
Hátha itt van olyan, aki találkozott a problémával, és tudja a megoldást. Ami persze nem az, hogy időnként nézzem meg, és töröljem, és nem is az, hogy használjak mást erre a célra. Ha megoldás nincs, akkor legalább is érdekelne, mi a magyarázat (túl azon, hogy szarul van megírva az alkalmazás).
:a:
-
válasz kiraly.andra #137370 üzenetére
Nem küldtél kép(ek)et valakinek? Vagy esetleg kaptál?
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Somatom
veterán
válasz Bozek #137369 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a tippeket! Általános fájlátvitel lenne a cél.
Te ismersz valahonnan? Mivel csatlakoztál Win oldalon? TotalCommander -rel?
Egyébként símán megy az SD is, csak nem tudja betallózni. Manuálisan kell neki megadni azt az összevissza karakterekből álló elérési utat (/mnt/......). Vagy, fájlkezelőből kimásolni. Csomó telón, tabon megcsináltam már. Persze, a Simple Server nem jó ehhez, mert "konfigolásra" van szükség.[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz Somatom #137372 üzenetére
Mint írtam ES gyors elérést használom inkább, ott a beállításában a tároló gyökeret adom meg.
PC TC-ben megjelenik ugyanaz, amit beállítottam.
SD kártya és belső is fő mappaként jelenik meg.[ Szerkesztve ]
-
válasz Somatom #137375 üzenetére
A telefonon fel kell telepíteni a Your Phone Companion appot.
-
Somatom
veterán
válasz ollie #137376 üzenetére
Rosszul indul. Screenshot. Android 7 -es tablet Wifin, tehát semmi akadálya egy fájlátvitelnek.
-
Bozek
nagyúr
válasz Somatom #137372 üzenetére
Miért ismernélek? Total Commanderrel csatlakoztam, WebDAV pluginnal.
(#137374) ollie: És az mióta jó általános fájlátvitelre? Na meg van még rajta mit fejleszteni. Látja a belső és a külső SD-n a DCIM\100ANDRO mappákat, valamint a Pictures\Screenshots mappát. Még a sima Pictures-t se, mert ha oda bemásolok valamit, nem jelenik meg Win10 alatt...
-
Somatom
veterán
válasz Bozek #137378 üzenetére
Mert mindjárt a Servers Ultimate -tel kezdtél, amit én is ismerek, használok. Ha a Wines TC beépülővel látja, akkor az tökéletes lesz. Köszönöm!
Darvinya:
Ezt az ES -t nem találtam a Playen. Nem ez volt az, amit a Csita miatt kitiltottak? Egyszer próbáltam, de úgy emlékszem, hogy közvetlen kapcsolatot (router nélkül, hotspot belső IP -jén) nem lehetett létrehozni vele. Fordítva (amikor a Wines gép adja a hotspotot) nem próbáltam. Az a bajom az ilyen színes-szagos alkalmazásokkal, hogy a nagy innováció mögött kutyaközönséges protokollok vannak. Akkor meg inkább mellőzném a körítést. IP cím, gyökér könyvtár, user, pass és ennyi.Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Bozek
nagyúr
-
darvinya
titán
válasz Somatom #137379 üzenetére
Nem a Cista izét használom.
4.0.2.3 használom(nincs a Play-en), ami mindegy, hogy win adja hotspot-ot, vagy hálózaton van, működik.
Viszont kapcsolati IP változik, melyik melyik hálózaton van, de az az egyes hálózati IP fix.De ha telot akarod elérni ott a hálózat kezelő rész, aminél több lehetőség van.
Vagy MiDrop QR kód, stb.
[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
válasz Chris Kiki #137342 üzenetére
Oké, akkor te vagy a legkörültekintőbb android user ever, más még most is szívna.
De lehet bennem van a hiba, ha úgy gondolom, hogy problémák felmerülése esetén megnézem az app készítőjének házatáját is.
Esetleg javaslom az appwatcher alkalmazást, ahol figyelemmel is követheted milyen változások voltak egy alkalmazást illetően.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
SunMount3r
nagyúr
Van e módja, hogy Win7-en Android-os app-okat futtassak? Olvastam valami Android SDK-s megoldásról, meg erről a megoldásról, de kérdezném, hogy van e egy tuti bevált módja ennek?
Köszi!
-
crok
Topikgazda
válasz SunMount3r #137383 üzenetére
Itt eleg sok lehetoseg van emlitve, en GenyMotion-t hasznalok ami szemelyes felhasznalasra ingyenes (egy valos telefon rendszere kerul egy virtualis gepbe).
-
zeon.hu
nagyúr
Gmail probléma:
Egy címre rendszeresen kell fotókat küldenem, de mérettől függetlenül (néha lebutítom pár száz kb-ra) alig vagy egyáltalán nem akar elmenni.
Wifi, mobilnet ugyanaz, "várólista" vagy "feltöltés" állapotban marad.
Mi lehet a gond?#?*@&!
-
válasz SunMount3r #137386 üzenetére
Nem. Nem tudsz csak úgy futtatni egy másik oprendszeren megírt programot, mindenképpen emulator kell. Az SDK is emulatort használ. Egyébként amúgy is kell hozzá Java, szóval semmiképpen sem lenne gyors.
A minimális telepítés meg amúgy is egy emulator. Az SDK eleve tartalmaz egy komplett emulátort is.[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz SunMount3r #137383 üzenetére
Feltétlenül kell a Win? Dual boot -tal mehetne X86 Android is.
-
Chris Kiki
senior tag
válasz S e t h #137382 üzenetére
Szerintem hanyagoljuk egymást. Érdemi segítséget nem adsz (egy szakmai topikban), az okoskodásodból és a minősítgetésedből meg nem kérek, kaptam itt elég segítséget nélküled is. De a tanácsodra hallgatva a hiba keresésének legközelebb úgy fogok nekiállni, hogy az összes (ez lehet akár 100+ is) alkalmazás "háza táját" egyenként átnézem.
Amiga 1200 - Blizzard 1230 MKIV 68030@50/68882@50 - 2MB Chip/128MB Fast - 4GB CF - Classic WB 3.1 - WHDLoad >>> and the Amiga lives forever
-
junior11
veterán
Sziasztok, van androidra egy megbízható, biztonságos alkalmazás amelyben több e-mail fiókot lehet kezelni (bejelentkezve maradni, fogadni és küldeni leveleket, jelezzen, ha e-mailt kapok, spam kezelés stb.), hogy ne mindig a böngészőben legyen muszáj bejelentkezni, kb. max 5-6 fiókról lenne szó. Vagy az androidos Outlook és Gmail-ben is ezt meg lehet oldani? Galaxy S7 a telefon, próbáltam a gyári e-mail alkalmazást, de nem volt egyszer sem sikeres a fiókok hozzáadása. Köszi.
[ Szerkesztve ]
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
junior11
veterán
Köszi srácok, akkor vmelyik alkalmazással a 2 közül megoldom.
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Horgász topik
- Androidos fejegységek
- DIGI kábel TV
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Ukrajnai háború
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hálózati / IP kamera
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest