- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucihost
senior tag
Sziasztok! Adott egy online rádió hallgató alkalmazás. Fel raktam play áruházra is, viszont most alakítottam rajta kicsit és ment rá egy frissítés. Play áruház vissza dobta, hogy már csak SDK 31 (vagy felette) lehet. Átírtam, viszont innentől android 12-n elhasal az alkalmazás. Ki debugoltattam, és ez a hibaüzenet jön:
Targeting S+ (version 31 and above) requires that one of FLAG_IMMUTABLE or FLAG_MUTABLE be specified when creating a PendingIntent.
Viszont ha visszaírom a forráskódban az SDK verziót 30-ra (compileSdkVersion 30, targetSdkVersion 30), és magát az apk filet telepítem android 12-re akkor minden további nélkül működik.Találkoztatok már ilyennel? Ha igen mi a megoldás? Netet bújtam, de az ottani megoldásokkal ugyan ez a felállás.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Fával feldobott, kábelrejtő Lancool ház tűnt fel a Lian Li portfóliójában
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- AliExpress tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tőzsde és gazdaság
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Formula-1
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest