- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Bemutatása előtt megismerhetjük a Huawei új maratonfutóját
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
Hát, igazság szerint még sehogy. Azért kértem a tanácsot, hogy melyik úton célszerű elindulni. Az alapötlet a Loader lett volna, minden aktív fragmentben egy külön loaderrel, amit a fragment lebontásakor szintén eldob. (Hozzáteszem ez egy korábban félbemaradt projekt, ahol az adatbázis egyes elemeit egy naptár oldalról is el tudom érni. Az adatbázis rész kész, a listek még Loaderrel készültek.)
Több ponton elakadtam. A Loaderrel igazából ezt elég könnyen meg lehetne oldani - tudom, hogy már nem ildomos. A Room és LiveData együttessel apró probléma, hogy szerintem az egész korábbi programot át kéne írni, amire leginkább nincs időm.
Mielőtt rájöttem volna, hogy miként rakjam egybe a régi és új kódot egy újabb problémába futottam bele: A ViewPager (konkrétan Fragment, de ez mindegy) - elég komoly, 2-3 másodperces késéssel indul már 3 ablaknál is. Ez azért érdekes, mert lényegileg az egész egy custom Layout, ami gyakorlatilag semmilyen számolást nem használ, sőt, még azt is minden egyes alképernyőn újra felhasználja. Lapozásnál semmilyen várakozás nincs, pillanatok alatt lapoz 8-10 lapot, nemhogy hármat. Ráadásul a log szerint a fragmentek is pikk-pakk felépülnek; nem tudom, mire kell ez a rengeteg idő.
Jelenleg azt hiszem, a kiolvasás optimalizálása lesz a legkisebb problémám. Először ezzel a megjelenítéssel kell kezdenem valamit. Egyébként nem is értem. Miért nem jeleníti meg az első fragmentet, aztán amig az ember gyönyörködik benne, építhetni a többit.
Új hozzászólás Aktív témák
- ZBook 17 G6 17.3" FHD IPS Xeon E-2286M RTX 5000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Új Miele Triflex HX2 white 2 év garancia
- Makulátlan Játékos Lenovo,FullHD IPS, core i5 ,GTX 2/6GB 128bit VGA,8-32GB DDR4 RAM/SSD+HDD,Win.11,
- Dell Optiplex 3050 SFF / I5-7500 / 8GB RAM / 128GB NVMe SSD!
- ROG Zephyrus G14 GA403UI 14" 3K OLED Ryzen 9 8945HS RTX 4070 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Android Streaming / Média Boxot keresek
- HONOR Magic 8 Pro 12/512GB Black használt, újszerű garanciás 2029.02.20-ig
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Purple / 12 hó jótállás
- PowerColor RX 6600 8GB GDDR6 Fighter
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest