Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
Billentyűzetet írni nem egy egyszerű vállalkozás, mert alig van info. Ezt egyébként onnan tudom, hogy időközben elkészült az itt már emlegetett hatszögletű billentyűzet, ami emellett teljes mértékben személyre szabható. Vagyis olyan elrendezést lehet beállítani rajta, amit csak akarunk.
Szívesen odaadom, ha a hatszöglet nem zavaró. Viszont nem egyszerű beállítani, mert a leírás még várat magára. Kiindulási alapnak programozáshoz sem rossz, csak egy picit hosszú a programlista.

Ugyanitt keresek olyan érdeklődőt, akinek lenne kedve a billentyűzettel foglalkozni. Mármint fejleszteni. Az én életem olyan (egyébként pozitív) irányban változott, hogy gyakorlatilag nincs rá időm; szívesen odaadnám valakinek, aki lát benne fantáziát. Működik, kipróbálható, nyílt a kódja stb, épp csak nincs teljesen befejezve. Viszont ketten is már folyamatosan azon írunk (nem keveset és több nyelven) és működik. Na jó, ennyit a reklámról. Ha valakit érdekel, itt a fórumon megtalál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- World of Warships
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Bittorrent topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest