Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch
- Yettel topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Macrodroid
Új hozzászólás Aktív témák
-
domel
tag
Hi! Próbálom megérteni a Fragmentek működését, de már a tizenhetedik próbálkozásom fulladt kudarcba. (kezd a hócipőm telelenni az egésszel)
Most már ott tartok, hogy szerintem nálam nem stimmel valami, mert a youtube videón ami megy a gyereknek, az nálam nem.FragmentTransaction ftc = getSupportFragmentManager().beginTransaction();
BlankFragment fragmentDemo = BlankFragment.newInstance(5, "my title");
ftc.replace(R.id.tvFragText, fragmentDemo);
ftc.commit();Első sort teljes egészében aláhúzza pirossal, a harmadik sorban meg a "fragmentDemo"-t, pedig valószínűleg ennek működni kellene. (Valamit telepíteni kellene hozzá??)
Valaki tudna bemásolni egy teljesen minimál kódot, aminek 1000% hogy működni kell? Mert ha az sem működik, akkor hagyom az egészet. Annyit látok, hogy ez a fragment dolog már a többszöri verzióknál tart, lehet hogy amiket én próbálgatok, azok már elavultak?
-----------------------------
Ja és egy másik kérdés, mert egy Android Studio-t megfektettem vele: ha kiírja a compiler, hogy a letöltött példaprogram nem futtatható mert az én Gradle verzióm 2.10.1 de a minimum 2.14.1, akkor mit kell csinálni? Én letöltöttem a Gradle 3.0-t, aztán próbáltam bemásolni valami könyvtárba, meg a letöltés linkjét kicserélni valami Gradle fájlban (mindenfélét olvastam ezügyben), aztán egyszer csak nem működött többé az Android Studio, hiába csináltam vissza, uninstall/install kellett...Üdv: Domel
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óvodások homokozója
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nyomtató topik
- PlayStation 5
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Óra topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi