Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• domel

tag

Hi! Próbálom megérteni a Fragmentek működését, de már a tizenhetedik próbálkozásom fulladt kudarcba. (kezd a hócipőm telelenni az egésszel)
    Most már ott tartok, hogy szerintem nálam nem stimmel valami, mert a youtube videón ami megy a gyereknek, az nálam nem.

FragmentTransaction ftc = getSupportFragmentManager().beginTransaction();
    BlankFragment fragmentDemo = BlankFragment.newInstance(5, "my title");
    ftc.replace(R.id.tvFragText, fragmentDemo);
    ftc.commit();

Első sort teljes egészében aláhúzza pirossal, a harmadik sorban meg a "fragmentDemo"-t, pedig valószínűleg ennek működni kellene. (Valamit telepíteni kellene hozzá??)

Valaki tudna bemásolni egy teljesen minimál kódot, aminek 1000% hogy működni kell? Mert ha az sem működik, akkor hagyom az egészet. Annyit látok, hogy ez a fragment dolog már a többszöri verzióknál tart, lehet hogy amiket én próbálgatok, azok már elavultak?
    -----------------------------
    Ja és egy másik kérdés, mert egy Android Studio-t megfektettem vele: ha kiírja a compiler, hogy a letöltött példaprogram nem futtatható mert az én Gradle verzióm 2.10.1 de a minimum 2.14.1, akkor mit kell csinálni? Én letöltöttem a Gradle 3.0-t, aztán próbáltam bemásolni valami könyvtárba, meg a letöltés linkjét kicserélni valami Gradle fájlban (mindenfélét olvastam ezügyben), aztán egyszer csak nem működött többé az Android Studio, hiába csináltam vissza, uninstall/install kellett...

Üdv: Domel

Új hozzászólás Aktív témák