Hirdetés
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Android szakmai topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ehhez sajnos mélyebb ásási ismeretek, kísérletek, megértés és angol tudás szükséges.
Ajánlom a videók nézegetését, nem szégyen a tanulás.
Ha van valami már, amit értesz, akkor fogod az UI-t, meg az APK Maker PRO programot, és hajrá!
Mivel kényelmetlen lehet mobilon szerkesztgetni (tanulmányozni nem), ajánlom a REMIX2.0 rendszert, azzal szoktam én is.Ne haragudj, hogy most nem ásom bele magam a kódrengetegbe, de egyfelől az időm jelenleg nem engedi, másfelől, abból nem tanulsz semmit, ha más csinálja

szerk; Ha kész vagy egy módosított apk-val, akkor nem cseréli ki, csak lementi külön. Így egy readbackot ajánlanék előtte, majd azt kinyitva kicseréled a két UI fájlt és csak a system mehet fel.
A "launcher"-en kívül semmi nem fog változni.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 512 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- Kingston 240GB Sata SSD
- AMD Ryzen R7 5800X / Beszámítás OK!
- Lenovo Yoga 7 2-in-1 OLED Ryzen 5 8640HS 16GB /512SSD/1év gari
- Dobozos Asus VivoBook S 15 Laptop 15,6" -30% Snapdragon X Elite 32/1TB 3K OLED 120Hz
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Újszerű PlayStation 4 Pro GoldHEN - 20db PS4 játékkal (Cyberpunk, God of War és rengeteg más)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest