- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
PumpkinSeed
addikt
Most csak az első google adandó lehetőséget linkeltem be ami a osm-re mutat, de a lényeg, hogy ennek az offline változatát használjuk ami ingyenes.
A megvalósítás úgy néz ki, hogy az osmdroid és slf4j jar-okat beintegráltuk és ezek alapján készítenénk egy térképét, de mindent úgy csináltunk ahogy kell és nagyon sok hibát dobot, ezeket sorban elkezdtük javítani, de ennek az eredménye csak még több hiba lett az amúgy nem bonyolult példaprogram pedig már egy kotyvalék lett. Most is jelen van kb. 60 sornyi hiba az Android Studioban, és úgy döntöttem valami más után nézek. Amúgy nem komoly csak suliban órára kellene, de mivel zh is lenne belőle jobb lenne valami kevésbé bugos térképszolgáltatás.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Xiaomi 15T Pro 12GB/256GB Mocha Gold használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-13420H 4.6Ghz 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 3050 6GB Win11 Garancia
- G.Skill Aegis 16GB DDR4 3200MHz VADIÚJ, GARANCIÁS!
- áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V INTEL Arc 140V 32GB 1TB SSD 16QHD+
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest