Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Nincs Nothing AI szemüveg? Fogd meg a söröm!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
"Forms do not have to be uploaded to Aggregate before they are used. They can be manually added to Collect. Simply place them in the /odk/forms folder on your Android device’s SD card."
Most néztem, ma reggelre lett egy ilyen könyvtáram

Lehet újra kellett indítani a telefont hozzá /bár ezt sehol se íírták/Mai napig így csinálok html-t. Legutoljára 2 hete tettem.
Kiemeltem a html részből ami nekem kellett és betettem az enyémbe. Tadaaam.
Még egy felesleges entert se tettem át, csak pont azt a részt ami nekem kellett.
Azért azt el kell mondjam, hogy mint itt is, nem 3d-s játékokról van szó!
Pár nagyon alap dolog. Itt se több. Kiír, bekér, a bekért adatokat kiad.Tanulás: iskolára sose volt pénzem, java-t könyvből elkezdtem, de akkor még nem létezett fórum, google, stb, és a világon senkit se ismertem aki a gép bekapcsolásán többet értett volna az egészhez, így mikor elakadtam, ott maradtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Last contact: rejtélyes körülmények között semmisült meg a 34343-as műhold
- Energiaital topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- MSI Sword 15 -15.6" FHD 144Hz i7-11800H 16GB 500GB SSD RTX 3050Ti Win11P garanciával üzletből
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- MICROSOFT Surface Book 2,13.5", i5-7200U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- Powerbank Anker Prime, 20100mAh, 220W, QC + PD, Fekete A110BH11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest