- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
"Forms do not have to be uploaded to Aggregate before they are used. They can be manually added to Collect. Simply place them in the /odk/forms folder on your Android device’s SD card."
Most néztem, ma reggelre lett egy ilyen könyvtáram

Lehet újra kellett indítani a telefont hozzá /bár ezt sehol se íírták/Mai napig így csinálok html-t. Legutoljára 2 hete tettem.
Kiemeltem a html részből ami nekem kellett és betettem az enyémbe. Tadaaam.
Még egy felesleges entert se tettem át, csak pont azt a részt ami nekem kellett.
Azért azt el kell mondjam, hogy mint itt is, nem 3d-s játékokról van szó!
Pár nagyon alap dolog. Itt se több. Kiír, bekér, a bekért adatokat kiad.Tanulás: iskolára sose volt pénzem, java-t könyvből elkezdtem, de akkor még nem létezett fórum, google, stb, és a világon senkit se ismertem aki a gép bekapcsolásán többet értett volna az egészhez, így mikor elakadtam, ott maradtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4670,100% Akksi
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Használt Steelseries Arctis 7P+ vezeték nélküli gaming headset / 12 hó jótállás
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest