Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• lanszelot
    addikt

Fogalmam sincs, hogy hol találtad ezt a "másold be az ODK mappájába" szöveget, ha linkelnéd, talán lehetne segíteni...

"Soha senki sem tanított programozni /mert mindenki így állt hozzám mint itt a nagy többség/"
    Mert azt nem a fórumozóktól kell megtanulni, hanem vagy iskolában, vagy megfelelő szakirodalom segítségével. És hidd el, mindkét esetben megtanulod a szakszavakat is.

"egy programozásom: ez a rész ezt csinálja, az a rész, azt"
    Ez már elég régóta nem így van a programozásban, kb. mióta az OOP létezik. Minden összefügg mindennel, így ilyen szinten részegységekre szedni nem lehet.

"Forms do not have to be uploaded to Aggregate before they are used. They can be manually added to Collect. Simply place them in the /odk/forms folder on your Android device’s SD card."

Most néztem, ma reggelre lett egy ilyen könyvtáram :O
    Lehet újra kellett indítani a telefont hozzá /bár ezt sehol se íírták/

Mai napig így csinálok html-t. Legutoljára 2 hete tettem.
    Kiemeltem a html részből ami nekem kellett és betettem az enyémbe. Tadaaam.
    Még egy felesleges entert se tettem át, csak pont azt a részt ami nekem kellett.
    Azért azt el kell mondjam, hogy mint itt is, nem 3d-s játékokról van szó!
    Pár nagyon alap dolog. Itt se több. Kiír, bekér, a bekért adatokat kiad.

Tanulás: iskolára sose volt pénzem, java-t könyvből elkezdtem, de akkor még nem létezett fórum, google, stb, és a világon senkit se ismertem aki a gép bekapcsolásán többet értett volna az egészhez, így mikor elakadtam, ott maradtam.

Új hozzászólás Aktív témák