- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Protoss
senior tag
Közben röviden, hogy mire jutottam: Samsung Galaxy Tab 7.0 plus. wifi/3g/BT/GPS/telo funkció/office android miatt ok pipa
Nyitott kérdések, hogy a a 10.1 és 8.9-es kiegészítőkkel megy vagy sem,
- azaz valóban tud HDMI/DVI jelet kiadni vagy sem (az alacsonyabb felbontás végett is egyre fontosabb a monitorra köthetőség);
- a 10.1-es a bill dokolóval/bölcsővel kompatibilis vagy sem;
- és a bölcső után köthető a hdmi adapter vagy sem?
Lehet ma megrohamozok egy samsung pontot.Ami a 7.0 mellett még szól: DNLA, állítólag kap Android 4.0, micro SD c. slot.
Sajnos a felbontása a 7.0-es esetén egy kicsit kissebb. -
Protoss
senior tag
válasz
tjb007 #10199 üzenetére
Lehet meg lesz a megoldás
Találtam egy érdekes videót, ahol végre láttam, hogy is integrálható a Samsung Note. [Videó itt.]
Végülis egy BT bill egér kombó megoldja a gondomat.
Piros pont a kiadott felbontásért és még telefonként is működik.
Olé, a végén veszek egyet!
Tényleg érdemes a Samsungot alaposan megnéznem!
Amúgy nem értem, hogy a tesztek döntő többsége abban merül ki, hogy ilyen vas van benne és hóó milyen minőségi vagy fúúúj milyen gagyi megfogni. Majd villám gyorsan átpörgetik az android 5-9 nyitó képernyőjét. Semmi "éles" használat.
Ez a srác a videóin próbálja használni az eszközt. A zsebben hogy fér el "teszt" igen csak megmosolyogtató, de sokkal többre megyek vele, mint a "van a szélén nikelezett csík vagy sem". Szóval tanulhatna tőle a többi tesztelő szakújságíró.
-
Protoss
senior tag
válasz
szabi__memo #10198 üzenetére
Jó az irány akkor
, mert azért én úgy érzem, hogy 190k-ért hasznosabb cuccot lehet kapni, igaz nem hívhatom tabnak, hanem laptopnak vagy okos telefonnak "csak".
-
Protoss
senior tag
válasz
tjb007 #10199 üzenetére
Pontosítok, nem gond ha konverter kell, ha közben marad szabad usb port.
Szegény Samu Note One ezen hasalt el.
Röviden, egy eszköz amely Ms office állományokkal elbír - Web böngésző (wifi/3g) - h.264 film/zene - GPS - mobiltelefon egyben. Az office miatt kell hogy usb bill/egér és külső monitor 1x-re használható legyen.
Kb ez az inger küszöböm, hogy egy laptop árát indokoltnak lássam kifizetni, egy hurcolandó kütyüre.
Szóval a Samsung és a ZTE ami legközelebb áll most a követelményekhez.
Kösz az infót.
-
Protoss
senior tag
Sziasztok, érdeklődök, hogy létezik már olyan telefon-tablet (tudom öszvér megoldás, kövezzetek meg off topicban
) mindent tudó kisokos, mely:
- 7"-10" kijelző mérettel (min: 1200x800as felbontás);
- HDMI kimenet (mkv HD képes lejátszás, extra ha a kimenet full hd, nem "csak" klónozza a monitorokat);
- 3G (sim kártyás), wifi, BT, DNLA;
- office állományok megjelenítése (power point is, az nagy plusz, ha szerkesztést is bírja/tudja);
- beépített GPS;
- mobiltelefon képesség (a telefonomat most is BT set-tel használom, tehát szinte soha nincs a fejemnél, így nem kell elmagyarázni, hogy milyen hülyén nézek ki majd a tepsivel az arcomnál);
ASUS Transf. Prime már igen közeli (az ára annyira nem
), de nem tud telo funkciót, a hdmire klónozott képet rak ki. Valamint a 3G simes verzióról nem tudok semmit. A GPS-e tényleg gyatra? (Azaz autóban lehet használni vagy valóban képtelen stabilan jelet fogni?)
Samsung Galaxy dömpingből sok a hdmi hiánya miatt bukik el nálam. Wayteq a külső (3g, gps) kütyüzést nem komálom.
Válaszaitokat előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest