- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBUN52
tag
Sziasztok!
Remélem tudtok segíteni...Karácsonyra vettem édesapámnak egy Lenovo tab4 8 plus készüléket. Gondoltam mielőtt megkapja kiróbálom, beállítom stb.
Amikor WIFIt szeretnék a gépnek adni, látja a hálózatot (2,4 és 5 Ghz) de nem akar hozzá kapcsolódni. Más eszközök simán használják. Ha telefonon adok neki megosztott netet ahhoz kérdés nélkül kapcsolódik...mi ilyenkor a teendő?
Köszi előre is!
-
BBUN52
tag
Sziasztok!
Az alábbi ügyben kérnék segítséget:
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző?
Max 8 " ami érdekelne.■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
Mindenképpen új érdekelne, jó lenne ha 2-3 évig még el lehetne békében használni■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. eMAG, Amazon, kínai webshopok stb.) is opció?
Hazai vásárlás (karácsonyig meg kéne jönnie), eMAG még talán játszhat ilyen feltétellel.■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.)
Édesapámnak lesz, főleg munkára fogja használni, abban a PDF-ek olvasása szerkesztése (ugyanitt keresek használható "tollat" érintőkijelzőhöz)■ Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj).
Max 70.000 HUF.Köszönöm a segítséget előre is!
-
BBUN52
tag
Üdv mindenkinek!
Egy picike kérdésem volna csak. Karácsonyra rendelnék tabletet édesanyámnak, és el is döntöttem, hogy a Huawei MediaPad T5 10 lesz a nyerő (3 gb ram csak jó lenne bele, 10" az elvárása anyumnak, és ez a 60 rugó árban ami a Euronicsnál van nem is lenne rossz (persze karácsonyra nem igen jön már meg). Van másik javasolt készülék ezekkel a paraméterekkel ilyen áron, vagy mindenképpen felé kéne menni a keretnek?
Mindenképpen hazai piacról rendelném.
Köszönöm a segítséget előre is!
-
BBUN52
tag
Sziasztok!
Remélem tudtok nekem segíteni, van körülbelül 50 ezer FT-om amiből szeretnék venni egy táblagépet, de sajnos nem vagyok annyira benne a témában így nem igazán tudok választani.
Főleg PDF olvasásra, office doksik olvasására valamint képek nézegetésére és netezésre lenne használva. Minimum 8"-ban gondolkodom de teljesen nyitott vagyok!Kérlek Titeket javasoljatok nekem valamit, és előre is köszönöm a segítséget!
BBUN52
U.I.: Az androidos gépek mindegyike hackelhető (itt azt értem h progik szabadon pakolhatóak rá, vagy fizetni kell értük?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest