- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
BloodMax
csendes tag
Üdv!
M-tech atab7t típusú tableten, hogyan tudnám elővarázsolni a recoveryt ? Szeretnék adni neki egy teljes resetet. Valaki tudna segíteni benne ?
-
BloodMax
csendes tag
válasz
dodopek #45315 üzenetére
Köszönöm válaszodat
A Tescos hirdetésben én rendes adatokkal feltüntetve láttam de már pár napja googlezek utánna de valahogy 1 negativ vélemény 1 pozitiv nem igazán tudtam hogy mégis mi legyen a sorsa, de így olyan embertől aki már használta értem a dolog miértjét
Meglesem amit linkeltél köszönöm segítségetekt
Vagy is még 1 kérdés.. Ezt a Prestigiot mire használod ?
Filmeket, Böngészőt Flasheket, Játékokat Viszeget Szépen ?
-
BloodMax
csendes tag
Üdv
Myaudio 708F tabletet használ valaki ? szeretnék beszerezni egyet de kicsit félek tőle :S sajnos nincs rá nagy keret de jó lenne egy tablet. Vagy esetleg hasonló árban van e jobb ? =/
-
BloodMax
csendes tag
Üdv
20 e Környékén keresnék net,film,doc,pdf,ppt esetleg játékhoz tabletet. Nézegettem Myaudio 704T-t. Igazság szerint nem tudom hogy megérné e. ha esetleg tudtok jobbat várom a segítséget
Közi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged