- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
vence
aktív tag
Ott van a topik összefoglalóban az ajánlottak között!
Arra figyelj, hogy nehogy véletlenül 4 GB RAM-ost válassz !!!
Az OP most/már kiárúsításban van, így közvetlenül nem szerencsés az árak hasonlítása, nyilván van amiben az a jobb.
De a Lenovo-nak fontosabb a tablet-terület és az EU-piac.Nekem tetszik a kijelzője, de nem túl sokat használtam még.
Papíron nem világosabb az OP, de nagyobb a felbontása, tehát elvileg nem lehet sokkal gyorsabb sem.IPS kijelzőnél szerintem nem szerencsés az a fekete csík, de talán majd ír róla valaki, több tapasztalattal (a fogyasztásra gondolok).
-
vence
aktív tag
Tokkal, töltővel jó ez az ár az LTE verzióra.
Külön ezek a gyáriak nem olcsók.
Igaz, a töltő nem létkérdés, különösen, ha OP-od van.Az M11 is szokott lenni csomagban, tollal (Stylus) együtt.
Szerintem elég a 15W QC töltés is.És az M11 azért csak frissebb 1 évvel.
Nem találtam, hogy milyen LTE- sávok mennek az OP-on, de írtad, nem fontos.
-
vence
aktív tag
válasz
eisento #95292 üzenetére
A kérdés, hogy milyen ceruzával ...
Nem, nem mindegyik működik "igazival"
többféle cerka is van ...
és külön, utólag megvenni, nem igazán jó bolt, nem olcsók!De pl. sok Lenovo-hoz adják ...
Most is sok tablet akciós az eMAG-on,
Redmi-k is, nézelődj ott is.
Valamelyik Xiaomi-hoz adnak cerkát is, ha jól emlékszem,
de ez már más kategória.
Gyereknek szerintem rá kell szánni, de azért kérdezd meg, hogy mire is használná ... -
vence
aktív tag
válasz
Thunderzolee #95278 üzenetére
A Helio G88 mennyivel gyengébb?
-
vence
aktív tag
"A nap ajánlata'-ban
48 táblagép akciós az eMAG-on.
min. -10% kuponnal (mindenki által elérhető!).
[link]A Dimensity 8300 már elég jó egy tabletbe, nem ??
-
vence
aktív tag
Itt már leírták a lényeget, ill. az egyik részét ...Én - a helyedben - nem sietném el a döntést és mégis papírral indítanék!
(Szerintem nagyon könnyű mellényúlni!)Remélhetőleg lesz/lesznek a csoportban/évfolyamon suliban tapasztaltabbak és gyűjthetsz infókat.
A tapasztalatok ilyen helyeken vannak és azok az emberek, nem biztos, hogy ezt a topikot olvassák.Esetleg vmi külföldi fórumot keresni, ott többeknek beleférnek az ilyen dolgok, előrébb tartanak.
Esetleg teszteket keresni, ezekről a cuccokról és megnézni, hogy tesztelték-e a kérdéses funkciókat.
Pl. a notebookcheck-en biztos teszteltek, Lenovo-Joga stb. cuccokat.
Talán itt is ...#95243
Igen, de nem biztos, hogy előrébb tartunk, sőt ...
A PA-s időkben biztos, több fejlesztés volt.
Akkor jobban mentek a tollas dolgok.Valamelyik Samsung Ultra topikban is rákérdezhetsz tapasztalatokra, appokra ...
-
vence
aktív tag
#AKCIÓ !
eMAG - "Elektro hétvége" ........ = -10 %
[ Megjelölt ((mobiltelefonok és )) tabletek - - 122 termék ]Pl:
- Xiaomi Redmi Pad Pro ....- Lenovo Tab M11 (1920x1200) IPS, 8 GB RAM, 128 GB, 4G/LTE ...
92,9 -10 % - - > 83.610,-
Csomag tartalma: .......1x Tablet, >>> 1x Lenovo Tab Pen(Kuponnal! >> Feltételek !!
- de egyszerű,
pl. + 1 cs. elem v. más olcsó/szükséges apróságot kell még venni, a lényeg >> 2x terméknél él a kedvezmény!) -
vence
aktív tag
Lenovo M11 -hez tud valaki a gyárihoz hasonló - bevált -
folio tokot ajánlani?
Lehetőleg toll-tartósat! (ha van)Esetleg hasonló billentyűzetes tokot ??
Mennyire ajánlott / kötelező a fólia ??
(Sokat fog utazni ... valamilyen folio tokban!)
Van értelme, előnye a matt fóliának?Örülnék valami majánlásnak a fóliára is.
Előre is köszönöm. -
vence
aktív tag
válasz
cidalain #93405 üzenetére
Köszi!
Hogy az utolsó kérdésre választ kapjunk,
kipróbálnád két teló között (ugye az is két Droid!).Elméletileg az USB-nek tudnia kellene ezt, mert ugye más hw felé megy.
Még annyi, hogy lehet Androidnál a fogadó készüléken is kell játszani a beállításoknál.De még a kábel is lehet a ludas, mert van, amikor spéci C-kábel kell, pont az adatátvitelhez, tükrözés stb. ha jól rémlik.
Ha már Hub-okat is kellene cipelni, dugdosni, akkor már nem igazán jó a kábeles opció, csak a notinál bevált és szerintem előnyösebb, mint a WiFi.
Egyébként sem kedvelem a túl sok wireless-t, abból bőven elég a teló és azon a mobilnet, vagy Wi, ha éppen elérhető.Közben olvastam a köv. hsz-t is ...
Igen, sajnos benne van a pakliban, hogy a Droid nincs felkészítve a fogadásra. Pedig praktikus, csak kevésbé ismert megoldás (lenne).
Az NDIS is ismerős, anno még külön kellett telepíteni a Win-re.Ez a megoldás onnan jön nálam, hogy sok gondom volt az USB-NET-Stick-ekkel, egy 3G-s olcsó teló pedig szuperül működött modemként. És ez 4G/LTE-nél is változatlan.
-
vence
aktív tag
válasz
cidalain #93402 üzenetére
Köszi!
Közben a telós része már tisztázódott, szóval azon nem változtattak a C-nél.
Az Ethernet nem tudom, hogy jön ide ??Neked nincs C-s OTG-kábeled?
Vagy azzal nézted?
Valaki esetleg meg tudná nézni?Persze attól még a konkrét esetben megbukhat valamin.
(A tablet (oppo) az elméletileg OTG-s.)Szerintem egyébként sok szempontból jobb a vezetékes kapcsolat, pl. biztos kevésbé meríti az akkut stb.
Csak nem annyira kényelmes, mint csak bekapcsolni vmit.@ Foxi-Maxi #93403
Tudod, mit szoktak ilyenkor mondani ...! -
vence
aktív tag
OPPO Pad Air
Ezzel van valakinek tapasztalata?
SD 680 vagy az MTK G99 a jobb SoC ??USB-C -n kaphat egy ilyen tablet netet? (pl. telóról)
-
vence
aktív tag
Sajnos, a Snapdragon 695 sose számított erős,
vagy a kategóriájában igazán jó lapkának!Annyira nem, h pl. ez az - egyébként elég jónak értékelt, sikerült -
Moto G84 leggyengébb pontja, mint az alábbi teszt-részletből is elég egyértelműen kiderül."The ... Moto G84 is a very "predictable" device in many ways. It gets most of the basics right and even impresses in a few ways. Unfortunately, it has one major flaw that is worth discussing straight off the bat – the Snapdragon 695 chipset.
It was never particularly good, even when it was new a couple of years ago, and nowadays, it is just woefully."
(F: GSM Arena)(... és ugyanez a "kugli" által ferdítve!)
A Moto G84 sok szempontból nagyon "kiszámítható" eszköz. Az alapok nagy részét helyesen kezeli, és néhány szempontból lenyűgözi is. Sajnos van egy nagy hibája, amelyet azonnal érdemes megvitatni – a Snapdragon 695 lapkakészlet.
Soha nem volt különösebben jó, még akkor sem, amikor pár éve még új volt, manapság pedig csak ....Igaz a megfogalmazás kicsit túlzó, de igényes környezetben ez a lapka már egyértelműen a gyenge pont.
Szóval, vitatkozni csak azon lehet, hogy a kategóriaátlag környékén hol helyezkedik el az öregedő SD 695, de dícsérni teljesen felesleges és félrevezető is lehet.
Akit érdekelnek a chip valódi technikai képességei, az megnézheti az idézett teszt vonatkozó részét.Azért azt meg kell jegyezni, h a táblagépek vevőit nem különösebben kényeztetik a gyártók jobb minőségű csipszetekkel, még a viszonylag magas árak ellenére sem.
Egy átlagos tablet-használó, valószínűleg semmit nem érzekel ezekből a dolgokból. -
vence
aktív tag
"... a filmezéshez felállító/talpas módja nem működik
ill. nincs."
A kettő, azért nem ugyanaz!Lehet, ez az anyag minőséggel van összefüggésben
- olcsó, túl merev anyag.
Lehet, később beáll.
- és/vagy túl csúszós;Szerintem van pár "barkács" megoldás,
persze nem szerencsés így ez a dolog.Köszönjük a jelzést!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Update 06.23. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged