- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Erős specifikáció, kompakt formában
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
csernak75
senior tag
Szia, nekem Tab S9+Fe van lassan fél éve, (szürke boltból 200k ért) féltem kicsit tőle hogy gyenge lesz a proci, de pozitívan csalódtam benne. A komolyabb játékok egy erős MED-HIGH közötti beállítással jól futnak. A kijelző pedig nagyon szép hiába IPS a 90Hz pedig jó kompromisszum. Galaxy A55 120Hz kijelző után a 60 Hz már darabosnak hat nekem, a 90Hz viszont szép folyamatos.
-
csernak75
senior tag
válasz
snooze #95159 üzenetére
Azt is kérdezte hogy ami már a belső tárhelyen van hogy lehet át tenni. Akkor amit én mutatok az nem azt jelenti hogy az alkalmazás adatai átkerülnek az sd re? Szóval nem csak képek és videókat lehet átrakni hanem az alkalmazások nagyobb részét is, így sok helyet fel tud szabadítani.
-
csernak75
senior tag
Sziasztok!
Karácsonyra gondolkozunk 12,4-es tablet beszerzésén, nekem inkább a tartalom fogyasztás, páromnak a rajzolás rész lenne fontos. Samsung telefonjaink vannak szóval azért néztem a Samsung Galaxy Tab S9 FE+ modelt, De nem tudom hogy 3-4 évre elég lesz e ez nekünk ilyen általános használatra, vagy inkább vegyük a "nagy tesót" a Tab S9+ változatot.
Előbbit ilyen 220 ezer körül tudnánk megvenni míg a másikat 350-370 ért.
Szimpatikusabb lenne árba nyilván az első, telefonból is A54 és A55 amit használunk és nekünk elég amit tudnak.
Előre is köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen autót vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Okos Otthon / Smart Home
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ingatlanos topic!
- Fotók, videók mobillal
- DUNE médialejátszók topicja
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Autós topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Samsung Galaxy S9 Ultra 5G eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest