- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
RunTimeError
tag
válasz
RunTimeError #34223 üzenetére
Gyenge minőségű, de egy kis bemutató videó
Concorde tab Speed 8GB kicsomagolás és bemutatás -
RunTimeError
tag
Akkor egy kis vélemény a ConCorde Tab SPEED 8GB-ról
Elsősorban a tartozékok, 1db OTG kábel, 1db USB kábel, 1db fülhallgató és 1db hálózati töltő. Na meg persze a használati utasítás.
Ami tetszik , hogy a kijelzőn dupla védőfólia van. Van egy külső amit használatba vételkor el kell távolítani, és alatta van egy másik ami a rendes védőfólia. Viszont a tab a dupla rétegen keresztül is kifogástalanul érzékeli az érintést, még a leggyengébbeket is.
Első ránézésre kicsit műanyagnak tűnik az egész, de fogásra masszív darab. Recsegést eddig nem tapasztaltam, csak ha direkt elkezdem - használatának nem megfelelően - csavargatni, de akkor is csak nagyobb erőkifejtésnél. Tehát alapból nem ropog a ház.
A kijelzőben semmi kifogást nem tudok találni. Gyönyörűek a színek, minden részlet megfelelően látszik a filmeken/képeken, betekintési szöge is megfelel az elvártnak. Még a legkisebb fényerőnél is szép világos a kép.
Minden program amit próbáltam rajta kifogástalanul futott, legyen az 3D-t használó vagy egyszerű irodai alkalmazás.Temple Run: Oz, NFS: Most Wanted, Trial Extreme 2, akadás nélkül futnak. Eddig csak 720p-s filmet néztem rajta, de azt is minden hiba nélkül viszi, még úgy is ha a videót kirakom kis képbe és mellette netezek az előre telepített Chrome böngészőben.
Az OTG kábelen tökéletesen érzékeli az egeret/billentyűzetet, mást nem próbáltam még vele.
A kamerától nem vártam sokat, nem is egy csúcsminőség a képe, de Skype-hoz szerintem bőven elég.
Másik hasonló csoda a mono hangszóró, max hangerőn tipikus kicsit éles hangja van. De szerintem senki nem azért vesz tabot, hogy csodálatos hangját hallhassaAmi kivetni valót találtam benne, az a csatlakozók fedele. Szerintem nagyon rossz megoldás volt letakarni őket, mert így minden alkalommal amikor csatlakoztatni akar az ember valamit hozzá nyitogatni kell. De valakinek lehet épp ez a praktikus, hogy el vannak "rejtve".
A másik az akku idő, és mellette a lassú töltés.Hát teljesen relatív felmérést még nem tudtam végezni, mert nyomkodtam, neteztem vele közbe töltőn is volt. Este 77%-al raktam le és reggelre 55%-on állt. Ezt egyelőre annak tudom be, hogy fb+időjárás widget+ email stb progik a legrövidebb frissítési időre voltak beállítva. Most épp töltöm max-ra, átállítva kézi frissítésre és meglátjuk mit bír a kicsike.
Ami kimaradt az a wifi, mert egyelőre a laptopon megosztott wifi-t használtam csak vele. Hétfőn fogom routeren tesztelni.Ha valami más is kimaradt, vagy egyéni "teszt kívánság" van akkor szóljatok
Nem kenyerem az írás és első ilyen tesztem is, így előre elnézést az esetleges mondattani vagy más egyéb ilyen hibákért -
RunTimeError
tag
válasz
RunTimeError #34091 üzenetére
Ma délután megjött a kis játékszer ConCorde Tab SPEED 8GB
Mit szeretnétek hallani róla? Elsősorban miket teszteljek, nézegessek rajta? 1-2 nap nyomkodás után írok akkor róla valamit, és ha vannak szempontok amiket szeretnétek tudni szóljatok -
RunTimeError
tag
Megrendeltem a ConCorde tab Speed-et az ED-tól, remélem minél hamarabb megérkezik
Elvileg pénteken már megjött a szállítmány, és ma küldik szét a raktárakba -
RunTimeError
tag
7"-os IPS 1280x800 vs 1024x600 kijelzők között szemmel látható különbség van? Vagy elhanyagolható?
-
RunTimeError
tag
Mi a véleményetek, melyik éri meg jobban? ConCorde Tab SPEED vagy Prestigio MultiPad 7.0 Pro Duo ?
Különbségek:
Prestigio - 1024x600 felbontás + 4.100mAh aksi + bőr tök jár hozzá.
ConCorde - 1280 x 800 felbontás + 3200 mAh aksi -
RunTimeError
tag
válasz
gorgocska #33617 üzenetére
Én is ezeket néztem ki, plusz még egy kínait, de ott + 10eFt lenne a vám. Így maradtam a Concorde-nál, legalábbis egyelőre. A Prestigo és a CC ugyanazt a chipkészletet kapta, a Wayteq gyengébb náluk 3D téren. Én azt javaslom az előző kettő közül válassz. A CC-nek kicsit jobb a felbontása és van benn bluetooth, a Prestigo-nak viszont nagyobb az aksija. Szerintem ezeket kell fontolóra venni, kicsit jobb felbontás + bt vagy kicsit gyengébb felbontás + nagyobb aksi. Na meg persze a formatervezés. Ez az én véleményem, úgy hogy én is csak most merültem bele a témába tablet vásárlás előtt
-
RunTimeError
tag
A CC-nek 1200x800as felbontása van a Goclever 1024x768 felbontásával szemben. Csak 600mAh-val kisebb az aksija a CC-nek, de a kijelzője is kisebb amit meg kell hajtani. Bár a két kamera jó lenne a speed-be is.
Amúgy én is CC Speed vásárlását tervezem, eddig Pipo U1 Pro-t szerettem volna, olyan árba mint a CC, de a vám rátesz + 10eFt-ot kb :/ -
RunTimeError
tag
Tudnátok ajánlani megbízható oldalakat ahonnan tudnék rendelni egy PiPo U1 Pro-t? Mert a pandawill-t lehúzták fórumban, és nem tudom honnan szerezhetném be 1-2 héten belül, ~150$-os árban biztonságosan
-
RunTimeError
tag
válasz
RunTimeError #33573 üzenetére
És most még bekerült a repertoárba a PIPO U1Pro is
Az M8 már túl drága lenne
-
RunTimeError
tag
Üdv!
Tabletet szeretnék venni, egyelőre 35eFt környékén nézegettem gépeket. Főképp játékra,filmezésre,netezésre kellene, és jól jönne a hosszú üzemidő is.
Első körben az Ainol Novo 7 Venus-t néztem, de hamar lebeszéltek róla "hiába 4 magos, gyengébb mint a kétmagosok" megjegyzéssel. Aztán tovább nézelődve WayteQ xTAB-70dci-re bukkantam, majd ezután megtaláltam a ConCorde tab SPEED-et ami jövőhéten érkezik hozzánk a boltokba. A CC tab jó is lenne, csak elég kevésnek tűnik az aksija :/
Esetleg vélemény ezekről a tabokról? Vagy valami javaslat más tabokra? Max ~ 10eFt plusz férne még bele a fent említett árba.
Előre is köszönöm a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Futás, futópályák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Medence topik
- TV antenna és jelerősítés
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Dune: Awakening
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest