Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi Mi Band 5 - bálványok alkonya
- Kecses és filléres Apple Watch klón a Redmitől
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Megjelent az iOS 26.1 és iPadOS 26.1
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
.DLL
veterán
válasz
Zozzer888
üzenetére
Én is őszinte leszek: vigyázni kell rájuk.
A ZTE Blade-em 2,5 éves, karcmentes, az akksija remek kondiban, és minden tökéletesen megy rajta. (Innen is külröm köszönetem Kelzsocának a Froyo R8 Hun-ért ami szintén több mint két éve fut reccenés mentesen a telón)
Az előző telefonom egy Alcatel 756 volt, 6,5 évesen cseréltem le a Blade-re, de a mai napig működik, félévente egyszer feltöltöm, tartaléktelefonként pihen a dobozában.
Előtte való telefonomat mondjuk 2-3 évesen ellopták, de jól jártam utána a 756-tal.
A Canon 550D-m 3 éves, szintén jó állapotban nincs rá panaszom, és még csak azt sem mondhatom, hogy nagyon vigyáznék rá, mert szeretem magammal vinni ahova csak lehet, legyen az kirándulás, városi séta, stb. ezen kívül forgatási eszköz is, tehát van nyüstölve, de amennyire lehet figyelek és vigyázok az eszközeimre.Hacsak nem valami silány ólommentes forrasztás miatt jön szét egy alkatrész belül, akkor viszonylag hosszú élet elé nézhetnek, nem kell ezen aggódni.

-
csibe1
addikt
válasz
Zozzer888
üzenetére
Fogyasztói társadalomban élünk ahogy előttem is említették.
Ez majdnem mindenre igaz,szinte senki sem gyárt túlzottan tartós dolgokat.
A minősége,optimalizálása jobb a drágább tableteknek,de ott se érdeke a gyártónak,hogy ne vedd meg az újat.
A szervizelésük x év után meg érdekes,általában már nem éri meg.Némelyik úgy van összerakva,hogy alig van benne csavar,ragasztás fogja össze,hogy minél nehezebb legyen szervizelni,otthon meg neki se állj.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad Air 2025 11" 1TB Cellular (MCG84HC/A)
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- iPad Mini 6 256GB wifi mint az új 2026.05.16. jótállás akku 99%
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
- Corsair K70 RGB TKL // EU // Számla + Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3883, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Dr.NX