- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
tuki2200
senior tag
válasz
zserrbo #79634 üzenetére
Nem ismerem az EMUI 7.0 rendszerét, de Samsungon a 7.0 óta 1értelmes újdonság jött a 9.0-val, a gyári sötét téma. Ha Playstore-on kívülről nem lopsz appokat a tabletre ilyen-olyan illegális forrásból, mi veszély fenyegetne? Van egy eszköz, ami tökéletesen működik és a telefonos topikokba is brick-kelik meg rootoljak a telefonokat, annyira remegnek a frissítésekért. Miért?
Apple-nél is 2 évig van támogatás utánna a megjelent frissítések semmi up-to-date feature-t nem tartalmaznak, csak a beállítások almappájában nő a verziószám és ettől mindenki eldobja az agyát. Nem értem..
-
tuki2200
senior tag
6,2" a telefonom, az S10 Plus 6,4", én sem látnám sok értelmét gyártani egy 7"-os tabletet. Réteg igény lett, ahogy mondod, egy túl szűk rétegé.
BTW előrendeltem a Tab S5e-t, 130ba állt meg szállítással és kapok hozzá ajándékba egy 35ezres bluetooth fejhallgatót. Nem találtam magamnak ár-érték arányban jobbat, kínai nem kell, a Mediapad M5 nem lesz már elég hosszúéletű nekem, a Kirin 970 is meg-meg röccen már telefonba és nem is lett volna számot tevően olcsóbb, a 2018-as Tab A a 3GB RAM miatt esett ki (legalább 5évre szánom) a 2019-es Tab A pedig a 2GB RAM miatt (WTF Samsung?). Tab S4 lenne a tökéletes, de a 2+ éves hardverért sokallottam az árát, a nyáron jövő "sima" Tab S5 pedig még drágább lesz.
-
tuki2200
senior tag
Aki vásárláson gondolkodik, 5 nap és megjelenik a Galaxy Tab S5e, One UI, Super Amoled kijelzo, bluetooth dual audio (2 kulon fejhallgaton valo filmezes egyszerre), Snapdragon 670(kozelebb all a 710-hez mint a 660-hoz) 4GB RAM és 400$ a kezdőár.
-
tuki2200
senior tag
válasz
kkdesign #78143 üzenetére
Pixel C-re nem jon tobb android frissites, a Google sajat gyartmanyu tableteire. A tobbire ugyanugy jonni fog, az android tablet tamogatasa amirol beszelnek pedig sosem letezett, vagyis az android mivel teljesen open a fejlesztokre van bizva csinalnak-e az app-hoz vagy nem, nyugodtan kerdezz meg barmilyen adroid fejlesztot. A magyar "szaksajto" ultragaz, sokan meg idegen nyelvet sem beszelnek csak eldontottek, hogy a mondandojuk erdekel valakit es a net lehetoseget ad nekik... ez a dolog is egy felreforditasbol, ertelmezesi hibabol indult es szepen atvette az osszes utanna nezes nelkul...
-
tuki2200
senior tag
válasz
Laslow #77938 üzenetére
Azt irtad ar nem szamit... ha filmezni akarsz es a legjobb elmeny kell akkor tudtommal csak a Galaxy S szeriaba van AMOLED kijelzo, ami a legjobb kijelzo, olcsobb varians lehet a Tab S3, a HW filmezesre boven eleg a jovoben is, de ronda mint az iPad meg a kepernyo aránya is ugyanolyan rossz 4:3-as filmezeshez.. ha megsem kell az AMOLED meg a 4K HDR akkor elgondolkodhatsz a Huawei Mediapad M5-on vagy a Galaxy Tab A (2018)-on
-
tuki2200
senior tag
válasz
Hopkins95 #77892 üzenetére
2 gyarto veheto komolyan androidos tabletnel a Huawei es a Samsung, ezek tamogatjak tovabbra is a tableteket (legalabbis a Samu) mivel az Android teljesen OpenS ennek a 2 gyartonak az erosen atdolgozott sajat rendszere van a gepeken, a Samsung felulete mar Android 5 alatt tudott olyat amit sok gyarto az Android 8 Oreoval kapott meg(mert lustak voltak dolgozni vele).. ugyanigy a Pieba sem lesz sok ujdonsag egy Samsung Experience es Knox usernek, szoval nem igazan szamit...a gyari Google appok eddig sem voltak a legjobban optimalizalva tabletre, a gyarto meg ezutan is tamogatja majd ugyan igy tovabb.. az Apple-nel mondjuk megkapjak a frissiteseket, de az uj funkciokat 2 ev utan mar nem hasznalhatjak a regebbi iPadek, csak annyi valtozik nekik, hogy no a verzioszam es lassul az eszkoz, megsem sir ott sem senki..
-
tuki2200
senior tag
válasz
cidalain #77463 üzenetére
Kaphato itthon, legalabbis a Nyiregyhazi media markt-ba mar ki van allitva, meg tudtam nyomkodni, nem is volt addig szamitasba, de megtetszett. Tudod 'pip'modban, hogy bongeszek es kis ablakban valamelyik sarokba megy a film/youtube. A tab s4 lenne nekem a tokeletes, de sajnalok ra annyit.. igy most a Tab A es a Huawei M5 kozott megy a vacilalas h kell-e a 4GB ram 20ezer felárért
-
tuki2200
senior tag
Szerintetek melyik lenne a legjobb vetel most bongeszesre, multimediara ugy, hogy a 2-t egyszerre is kellene birnia? Galaxy Tab A 2018, Huawei M5 vagy Galaxy Tab S4 kozott vacilalok mindenkeppen 10"-es kellene, a Tab A-t tudnek most venni 60-ert, de a 3GB RAM miatt kicsit felek tole. iPad semmikepp sem jatszik a csunnya, regi vastag kavak, az instagram hianya, a torrent hianya es amiatt, hogy nem lehet kis ablakban youtube-ot vagy filmet nezni rajta mikor bongeszek/olvasok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged