- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
- Közelebb van a Galaxy TriFold startja, mint gondoltuk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tangerine
senior tag
válasz
kelly7 #64127 üzenetére
Én keresgéltem, de hivatalos megoldást nem találtam (gondolom a TF303CL-ről van szó). Barkácsolós megoldást lehet találni itt-ott, de azt egyelőre kihagyom mert elég kockázatos, meg ha jól tudom garanciavesztés is van tőle.
Lehet, hogy később lesz persze hivatalos is, de erről nem találtam infót. -
kristof_
tag
válasz
kelly7 #63660 üzenetére
Annyira nem vagyok jártas a témában, szóval várj meg más választ is...Nagyon sokan csinálják azt, hogy netes rendelésnél csak fizetés után engedik kibontani a terméket és akkor már sokra nem mész vele. Én jobban javasolnám azt, hogy ekkora összegnél már sok helyen ingyenes házhoz szállítás van amit ugye 14napig (tudtommal) vissza tudsz vinni, indoklás nélkül és kötelesek visszafizetni a teljes összeget.
Múltkor rákérdeztem egy webshopban az eladóra, hogy vissza tudom-e vinni a neten rendelt terméket, amit személyesen vettem át, tekintve, hogy fizetés előtt nem tudtam kipróbálni. Az volt a válasz, hogy ezt csak házhoz szállítás esetén engedik. Nem tudom ez mennyire törvényes, de elég szemétségnek tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 LTE Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7+ LTE - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- iPad pro 11 M2 Celluar 128 GB + Apple Smart Folio
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3514, 92% Akkumulátor
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest