- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Yettel topik
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexicanraven
senior tag
Sziasztok!
Ti milyen microSD-et használtok/ajánlotok? (tablethez természetesen)
Hardveraprón kínálnak class10-es Toshiba kártyát, 4500-ért.
Szerintetek? -
mexicanraven
senior tag
válasz
crysis88 #56573 üzenetére
Kijelzoje jobb a G-Padnak, az akksija is igen bikasan teljesit, tobb extra van a gyari szoftverben.
Jatekokat amiket probaltam a Nexus 7-en es a Gpadon is, NFS Most Wanted, BBR, Dead Trigger, Real Racing, Reckless Racing, es jol futottak, egyedul a PVZ2 ami gpadon nem fut olyan szepen. (menuben laggol, de jatszhato azert) -
mexicanraven
senior tag
Ez a verzio hibasan lett kibocsajtva, 8 helyett 4gb a belso memoria, az is felosztva, tehat gyarilag nem igazan lehet nagyobb apokkal telipakolni. Mivel KitKat fut rajta ezert root meg supersu kell, hogy irhass SD-re. Kisebb jatekokra egy microsdhcvel filmezesre, netre szerintem vallalhato.
Masik alternativa az Allview win8-as tabletje 20k-ert, de azzal boven sok cumi van meg. 2,5 orat bir, az indulo 16gbol vmi 3 erheto el. Bar vallalkozo szellemueknek jo lehet.
A fentiek voltak amiket leszurtem a hozzaertok kommentjeibol. -
mexicanraven
senior tag
válasz
s3nsitivity #56130 üzenetére
Azt hiszem itt olvastam, de sokan panaszkodnak az ipadok minőségére...
G-pad az Lg-s fórumból hibás eddig egy darab volt, azt is cserélték az edigitalban egyből. (a 10-es ha jól emlékszem) -
mexicanraven
senior tag
Sziasztok srácok!
Tabletet szeretnék vásárolni, 7 colosat, 40-50k körül, lehetőség szerint újat, itthoni beszerzéssel!
Igazából egy 2012-es Nexus méltó utódját keresem, a készüléket leginkább játékra, filmezésre és utolsó sorba neteztésre használnám!
Eddig kettőt néztem ki:
LG G Pad 7.0
Asus MeMO Pad 7 (Intel® Quad-Core Z3745)Mit gondoltok a fenti két szereplőről, vagy egyáltalán mi volna még opció számomra?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Linux kezdőknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged