- Yettel topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Díjnyertes okosgyűrű érkezik júliusban
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iGO Primo
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiváncsi38
tag
válasz
bagosanyika #56325 üzenetére
nekem is ilyen tabot vetek ,az akkuja leírás szerint 8 órát bír egyetlen feltöltésel lenovo honlapja szerint az akkuja 6340 mAH ,ami szerintem elég erős .
-
ClioRS
őstag
válasz
bagosanyika #56329 üzenetére
Akkor meg bőven megérte szerintem
-
ClioRS
őstag
válasz
bagosanyika #56325 üzenetére
A jó döntést hoztál-e elég relatív. A két gép között 20 ezer különbség van, kb tükrözi is a viszonyukat. A Samsungban egy erősebb SoC van, ha a grafikus részt nézzük, de ha nem játszol komoly grafikával rendelkező játékokkal, akkor ez nem fog "fájni". Illetve még talán a 2 év gari szólhat a Samsung mellett, meg talán a "komolyabb" márka.
Nekem a Lenovo 8"-os tabja gyorsabb volt, mint a Samsung 8-asa... Böngészésnél például 2 lapnál már rendszeresen újratöltötte az oldalakat, míg a Lenovo simán elbírt 4-5-tel is, pedig csak 1GB RAM volt, míg a Samuban 1,5GB.
Szerintem olyan 6-7 óra kijelzőidőt bírnia kellene. Elvileg ezek az akkuk már az első töltéstől ugyanazt a teljesítményt tudják, viszont általában 2-3 töltési ciklus az, mire beáll a dolog. -
ClioRS
őstag
válasz
bagosanyika #56229 üzenetére
Kaptál választ, olvasni kellene:
"(#56210) kátú válasza bagosanyika (#56203) üzenetére
Szerintem a tab 4 jólehet"(#56227) Potkulcs
Okozhat gondot, de nincs pontos lista, hogy mi megy és mi nem. Az meg, hogy mi fog, és mi nem, végképp nehéz megmondani
Az Asus egyébként kicsit erősebb a Lenovotól, de a Lenovo is szépen működik.(#56228) Hauptmann
Papíron nincs jobb. Elég jónak tűnik, viszont semmi tapasztalat nincs még róla. Ha esetleg vennél, akkor várjuk szeretettel az infókat(#56230) lzorka
Ezekre igen.(#56233) Greag
Ahogy írták: gari! -
kátú
őstag
válasz
bagosanyika #56203 üzenetére
Szerintem a tab 4 jólehet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Nintendo Switch 2
- Nintendo Switch
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hobby elektronika
- Yettel topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- PlayStation 5
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged