- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
válasz
Bozsana #60880 üzenetére
LG G Pad 10.1, ASUS MeMO Pad 10 ME103K, ASUS Transformer Pad TF701T, Lenovo A10-70
A linkelt Alcor meg az inkább ne kategóriába tartozik. Papíron nagyon jó és szép minden, de az RK3188 és QXGA felbontás nem igazán szeretik egymást, amiből problémák adódhatnak. Mondjuk a filmnézésre ez pont nincs semmilyen hatással. -
ClioRS
őstag
válasz
Bozsana #60830 üzenetére
Attól függ melyik Samsungról van szó. A Tab 4 8.0 például nem éri meg a felárat az LG-hez képest, hiszen szinte ugyanaz a hardver. A Tab S 8.4 meg megéri, mert jóval erősebb masina.
Akku: Én olyan 6-8 órát mondanék, de ugye ez eléggé sok dolgotól függ, kijelző fogyasztása, hardver energiaigénye, szoftver, használat módja, stb. Nyilván a 10-es kijelző valamivel többet fog fogyasztani, mint a 8-as.
(#60832) darthsmoke
Nem tűnik rossz ajánlatnak, ha tényleg IPS a kijelző, és nem ótvar sz.r, akkor jó választás lehet.(#60833) DrAk3
Elég extrém felhasználás..... Talán a Sony Xperia Z3 Tablet Compact, de az sem ütésálló. -
-
cidalain
veterán
válasz
Bozsana #60777 üzenetére
3g-hez kell sim. Atteheted telobol, de az nem praktikus, mert akkor hivni sem tudnak. LG-t propellernel meg lehet venni mobilnet elofizetessel egyutt is. Huseg vallalas eseten joval kedvezobb aron is akar.
Amiket linkeltem 50-ert azok mind a csak wifi verziosak voltak. Ha kellene 3g akkor az ennel tobb. microsd kartya beteheto a fenykepezobol. Van microusb-microusb kabel is. De ott az otg ami a microusbt alakitja a tabletnel rendes usb aljzatra. de nem biztos hogy a fenykepezot direktbe ra tudod kuldeni, hogy az felismerje mint hattertar. Ezt ki kene probalni, mert azert egy fenykepezo nem ugy mukodik mint egy pendrive.
(#60779) maxxenergie
Annyira nem vagyok halozati szaki. Mas eszkozeitek gyorsan wifiznek (telo, laptop) -
cidalain
veterán
válasz
Bozsana #60775 üzenetére
A gari az LG mellett szol. Az aruk egyforma. Az LG-t ismerem, elegge jol osszerakott cucc a G Pad szeria. Jol optimalizalt, jo akku. A snapdragon nekem kicsit szimpatikusabb.
Ilyen Lenovo meg nem volt a kezemben, de kisebb A7 igen. Az is teljesen korrekt darab volt.En kicsit elfogult vagyok. De szerintem a celra mindketto tokeletesen megfelelo. Jo valasztas mindegyik. Edigitalnal van valami kupon akcio, meg kell lesni hogy lehet e lejjebb vinni a Lenovo arat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Subaru topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen házat vegyek?
- PlayStation 5
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- World of Tanks - MMO
- Vicces képek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- Apple Ipad 10.generáció
- Ipad mini 7 (A17Pro CHIP/Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- 100.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged