- Netfone
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
PiciDikenz
aktív tag
Helló!
Meg szeretném lepni magam egy 8"-es tablettel így karácsony környékén. A Probléma csak az, hogy nem tudom eldönteni, hogy melyik modellre lenne szükségem.
Egyelőre két jelöltem van:
Concorde Amazon és Alcor Access O819M.
Átlagos netezgetés / filmnézésre kellene elsősorban, így eleinte az első felé hajlottam, de aztán támadt bennem egy igény, hogy a Blizzard hamarosan androidon is elérhető Hearthstone játékát is szeretném nyüstölni rajta, így már rögtön komplexebbé vált a dolog.
A kérdés tehát a következő: Melyiket vegyem, ha néha azért szeretnék játszani is rajta, és várhatóan egy középerős igénye lesz a játéknak amit szeretnék, hogy elvigyen a tábla?
A PowerVR csipjeiről csak jót hallottam, míg a Malikról annyira nem, de nem tudom mennyire számít a processzorerő, illetve a két GPU hogyan viszonyul egymáshoz...
Ha esetleg van más ajánlatotok ilyen 35-50k közötti árkategóriában ami megfelel a fenti paramétereknek, ne tartsátok magatokban
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged