- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
lehella
senior tag
Sziasztok! Milyen 10"-os tabletet javasolnátok netezés, emailekre, amiben van SIM kártya mobilnet előfizetéshez? Korábban a Prestigio MultiPad Wize 5002 volt a kiszemelt, de azóta bővült a SIM foglalat igényével a vásárlás
-
lehella
senior tag
Sziasztok! Apámnak vennék egy 7"-os tabletet, netezésre, levelezésre meg kb, sudokura lenne használva, szóval ilyen alap dolgokra jelenleg mi a best-buy amit érdemes megvenni? Én láttam T-nél Galaxy Tab 3 LITE-ot 24,ért esetleg ez? Eseleg 10"-ban hasonló felhasználásra van javaslat?
-
lehella
senior tag
Sziasztok! Használ valaki olyan alkalmazást, amivel az Android tablet hálókábelen keresztül tud PC-nek a meghajtóin turkálni, fájlokat lemásolni onnan? Eddig egy LanController nevű appot találtam, de az max 100kb/sec sebességet tudott produkálni, az igen csak karcsú volt
Köszi.
-
lehella
senior tag
-
lehella
senior tag
Sziasztok! Az android oprendszeres tabletekbe dugható hálózati kártyák működőképesek? Vagy esetleg az USB<> RJ45 átalakító kütyük, kábelek? Egész pontosan a T által terített Ghoo 7000S-t szeretnék vezetékkel hálózatra kötni, mit tudnátok javasolni arra hogy egyszerűn, olcsón kiijöjjek?
-
lehella
senior tag
Sziasztok! Tegnap vettem egy Ghoo Tab7000-s gépet, ma azt vettem észre hogy be és kikapcsolt állapotban egyaránt, a töltöttsége nem megy 12-14% fölé usb-n keresztül. Lehet hogy valami dolgozna a háttérben, még akkor is ha kikapcsolom? Elvileg mindent kilőttem, wifit, képernyő fényerő leggyengébb. Láttam egy ilyen akku teszt menüpontot, arra gondoltam hogyha azt lefuttatom, akkor lehet helyesen látja az értékeit, de ahhoz hogy elinduljon legalább 60% töltöttség szükséges.
-
lehella
senior tag
Sziasztok! Rendeltem egy Ghoo 7000S tabletet T-hometól, egyszerű kis eszköz. Az lenne a kérdésem, hogy ezen nincsen GPS, milyen programot javasoltok rá, amivel tudok alapszinten navigálni(és nem egy komplett Igo, mert azt úgysem használnám ki), úgy mint a Google Maps netkapcsolat mellett?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest