Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobilhasználat külföldön
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
darthsmoke
Korrektor
válasz
Hompi01
üzenetére
Szia!
Nekem éppen ilyenem van (Chuwi Vi10 Plus), már mindenféle oprendszer járt rajta...

Szóval a teendők:
- Le kell tölteni az általad linkelt oldalról az Intel USB drivert, fel kell rakni. Kell ADB és Fastboot is, ha rákeresel, van olyan csomag, ami kis méretű és lehet telepíteni, mondjuk innen: [link]
- szedd le a tableted típusának megfelelő recovery-t az általad linkelt oldalról
- szedd le a moddolt Remix OS-t, vagy ha Cyanogen-t akarsz, akkor azt (plusz Gapps), és ezt a kettőt másold fel a tableted belső memóriájába vagy egy SD-kártyára
- kövesd az oldalon található utasításokat, parancssorból indítsd újra bootloader módban, unlock-old a bootloadert, és rakd fel a recovery-t (onnan add ki a parancsot, amelyik mappába letöltötted)
- ha ez megvan, akkor a hangerő gombok megnyomásával át is tudsz menni a frissen feltett TWRP-be
- ha ott vagy, és sikerült mount-olnia a partíciókat, akkor fel tudod tenni a moddolt Remix OS-t, vagy a Cyanogen-t, vagy bármit, amit onnan leszedtél.Ha elakadsz, akkor írj nyugodtan PÜ-t, megpróbálok segíteni.
Üdv,
G. -
darthsmoke
Korrektor
Sziasztok!
Asus ZenPad S Z580CA-hoz a saját Asus Z Stylus-án kívül van esetleg olcsóbb alternatíva, amellyel ugyanúgy működik és lehet rajzolgatni?
Köszi:
Gábor -
darthsmoke
Korrektor
Sziasztok!
Tekintettel, hogy épp akkor fogyott ki az edigi-nél a Nexus 7 2013 refurbished, amikor akartam venni (
). ezért most alternatívát keresek, nem durván drágábban. Valami ajánlat esetleg? Android vagy Windows is lehet.Üdv,
G. -
darthsmoke
Korrektor
Szia!
Milyen tablet ez? Melyik ALDI-ban?
Üdv, G.
-
darthsmoke
Korrektor
Sziasztok!
Van esetleg ehhez hasonló, ami jobb vagy esetleg olcsóbban beszerezhető?
[link]
(Retina kijelző, RK3288, 3G modem és GPS, Android 4.4)Üdv,
G. -
-
-
darthsmoke
Korrektor
Sziasztok!
Táblagépet keresek a következő paraméterekkel:
- új, NORMÁLIS garanciával
- 7" vagy 8", legalább 1280*800-as felbontás, de ha Full HD, az sem baj
- ha lehet, ne legyen MTK chipset (nem feltétel, max. a következőhöz)
- egy fura feltétel: olyan ROM-ot lehet rá feltenni, aminek vagy NEM része a Google Apps, vagy ki lehet hagyni a Google Apps telepítését, és ezeket alternatív programokkal lehet helyettesíteni.Van ilyen?

Előre is köszi!

-
darthsmoke
Korrektor
Sziasztok!
Archos G9 tabletekről tud valaki valamit? Teszt, információ?
Előre is köszi:
Gábor -
darthsmoke
Korrektor
Sziasztok!
Én találtam egy, a WeTab-hoz hasonló Atomos tabletet, és még mindig nem tudtam eldönteni, hogy megvegyem-e.
Paraméterek: 10,2"-os multitouch kijelző, 1024*600-as felbontással, Atom N450 (1,66 GHz), 1 giga RAM, 100 giga HDD (7200 rpm), 3 cellás akku (2200 mAh), kínai gyártmány.
60e Ft-ért meg tudnám venni.
Csak óva intettek az atomos tabletektől: kevés ideig bírja aksiról, a Windows 7 nem teljesen érintésbarát és az Atom sebessége is hagy kívánnivalót maga után.
Szerintetek?Üdv: Gábor
-
darthsmoke
Korrektor
-
darthsmoke
Korrektor
Sziasztok!
Én is nézegettem az Ainol Novo8-at, mert olyan tabletet szeretnék, aminek elég nagy kijelzőfelbontása van.
Most ezt találtam: [HaiPad M8]Mi a véleményetek? Érdemes megreszkírozni a külföldi rendelést?
Üdv: Gábor
-
darthsmoke
Korrektor
Nekem is hasonló a gondom. 40-50 körül keresek tabletet, én inkább netezésre használnám.
Viszont emiatt, az lenne a legfontosabb, hogy a ZTE MF190 3G modemem menjen vele, ilyet meg tutira senki sem nagyon ígér...
Ennyiért meg nem nagyon van olyan, amiben van 3G modem. Jó, a Dell Streak 60-ért, de az meg csak 5", és 800*480, nekem pedig már van Galaxy S-em, ami hasonló, tehát valami olyasmi kéne, ami nagyobb felbontású.
Ötlet? Valaki?
-
darthsmoke
Korrektor
Sziasztok!
Valaki pár oldallal ezelőtt linkelte ezt a tabletet:
Szerintetek érdemes lehet megpróbálkozni vele? Ennyi pénzért rengeteget tud, és a videók is meggyőzőek. Mi a véleményetek?
Üdv: Gábor
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Jeff Bezoshoz igazolt az űripar rocksztárja
- Nyaralás topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Linux kezdőknek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- iPad Pro 11-inch M2 Wi-fi + Cellular 5G 128GB Silver
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Újszerű, makulátlan Galaxy TAB 10 ULTRA 14.6" 12 GB/256 GB WiFi holdszürke AZONNALI CSEREGARANCIÁVAL
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

). ezért most alternatívát keresek, nem durván drágábban. Valami ajánlat esetleg? Android vagy Windows is lehet.

Dr.NX