- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobilhasználat külföldön
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Külföldi SIM-ek itthon
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
darthsmoke
Korrektor
válasz
Hompi01 #72088 üzenetére
Szia!
Nekem éppen ilyenem van (Chuwi Vi10 Plus), már mindenféle oprendszer járt rajta...
Szóval a teendők:
- Le kell tölteni az általad linkelt oldalról az Intel USB drivert, fel kell rakni. Kell ADB és Fastboot is, ha rákeresel, van olyan csomag, ami kis méretű és lehet telepíteni, mondjuk innen: [link]
- szedd le a tableted típusának megfelelő recovery-t az általad linkelt oldalról
- szedd le a moddolt Remix OS-t, vagy ha Cyanogen-t akarsz, akkor azt (plusz Gapps), és ezt a kettőt másold fel a tableted belső memóriájába vagy egy SD-kártyára
- kövesd az oldalon található utasításokat, parancssorból indítsd újra bootloader módban, unlock-old a bootloadert, és rakd fel a recovery-t (onnan add ki a parancsot, amelyik mappába letöltötted)
- ha ez megvan, akkor a hangerő gombok megnyomásával át is tudsz menni a frissen feltett TWRP-be
- ha ott vagy, és sikerült mount-olnia a partíciókat, akkor fel tudod tenni a moddolt Remix OS-t, vagy a Cyanogen-t, vagy bármit, amit onnan leszedtél.Ha elakadsz, akkor írj nyugodtan PÜ-t, megpróbálok segíteni.
Üdv,
G. -
darthsmoke
Korrektor
Sziasztok!
Asus ZenPad S Z580CA-hoz a saját Asus Z Stylus-án kívül van esetleg olcsóbb alternatíva, amellyel ugyanúgy működik és lehet rajzolgatni?
Köszi:
Gábor -
darthsmoke
Korrektor
Sziasztok!
Tekintettel, hogy épp akkor fogyott ki az edigi-nél a Nexus 7 2013 refurbished, amikor akartam venni (
). ezért most alternatívát keresek, nem durván drágábban. Valami ajánlat esetleg? Android vagy Windows is lehet.
Üdv,
G. -
darthsmoke
Korrektor
Szia!
Milyen tablet ez? Melyik ALDI-ban?
Üdv, G.
-
darthsmoke
Korrektor
Sziasztok!
Van esetleg ehhez hasonló, ami jobb vagy esetleg olcsóbban beszerezhető?
[link]
(Retina kijelző, RK3288, 3G modem és GPS, Android 4.4)Üdv,
G. -
-
-
darthsmoke
Korrektor
Sziasztok!
Táblagépet keresek a következő paraméterekkel:
- új, NORMÁLIS garanciával
- 7" vagy 8", legalább 1280*800-as felbontás, de ha Full HD, az sem baj
- ha lehet, ne legyen MTK chipset (nem feltétel, max. a következőhöz)
- egy fura feltétel: olyan ROM-ot lehet rá feltenni, aminek vagy NEM része a Google Apps, vagy ki lehet hagyni a Google Apps telepítését, és ezeket alternatív programokkal lehet helyettesíteni.Van ilyen?
Előre is köszi!
-
darthsmoke
Korrektor
Sziasztok!
Archos G9 tabletekről tud valaki valamit? Teszt, információ?
Előre is köszi:
Gábor -
darthsmoke
Korrektor
Sziasztok!
Én találtam egy, a WeTab-hoz hasonló Atomos tabletet, és még mindig nem tudtam eldönteni, hogy megvegyem-e.
Paraméterek: 10,2"-os multitouch kijelző, 1024*600-as felbontással, Atom N450 (1,66 GHz), 1 giga RAM, 100 giga HDD (7200 rpm), 3 cellás akku (2200 mAh), kínai gyártmány.
60e Ft-ért meg tudnám venni.
Csak óva intettek az atomos tabletektől: kevés ideig bírja aksiról, a Windows 7 nem teljesen érintésbarát és az Atom sebessége is hagy kívánnivalót maga után.
Szerintetek?Üdv: Gábor
-
darthsmoke
Korrektor
-
darthsmoke
Korrektor
Sziasztok!
Én is nézegettem az Ainol Novo8-at, mert olyan tabletet szeretnék, aminek elég nagy kijelzőfelbontása van.
Most ezt találtam: [HaiPad M8]Mi a véleményetek? Érdemes megreszkírozni a külföldi rendelést?
Üdv: Gábor
-
darthsmoke
Korrektor
Nekem is hasonló a gondom. 40-50 körül keresek tabletet, én inkább netezésre használnám.
Viszont emiatt, az lenne a legfontosabb, hogy a ZTE MF190 3G modemem menjen vele, ilyet meg tutira senki sem nagyon ígér...
Ennyiért meg nem nagyon van olyan, amiben van 3G modem. Jó, a Dell Streak 60-ért, de az meg csak 5", és 800*480, nekem pedig már van Galaxy S-em, ami hasonló, tehát valami olyasmi kéne, ami nagyobb felbontású.
Ötlet? Valaki? -
darthsmoke
Korrektor
Sziasztok!
Valaki pár oldallal ezelőtt linkelte ezt a tabletet:
Szerintetek érdemes lehet megpróbálkozni vele? Ennyi pénzért rengeteget tud, és a videók is meggyőzőek. Mi a véleményetek?
Üdv: Gábor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Philips LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobilhasználat külföldön
- PlayStation 5
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged