- Térerő gondok, tapasztalatok
- iPhone topik
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quent1n
senior tag
válasz
tjb007 #64652 üzenetére
Köszi a választ!
Jelenleg reménykedek egy erős BF-ben, így egyelőre magyar forrásból nézek cuccokat. Ezeket találtam:
Lenovo A7-10 ADAM
Lenovo A8 A5500
ASUS MeMO Pad 7 ME70C
Allview Viva Q8 Pro
WayteQ xTAB-8X Quad GPS + 3G
Asus Fonepad 7 ME175CG 8GB Wi-Fi + 3G RefurbishedNem igazán tudok ezek közül dönteni, mindről olvastam jókat.. A Lenovo A8 eddig a legszimpatikusabb bár valaki azt írta, hogy napfénybe elég gyenge a kijelzője.. Utoljára a Fonepad 7 tesztjét láttam, az is elég meggyőző volt. Ötlet? 2Gb-ról már lemondtam, ahogy olvastam marhára nem kell, tényleg max oldalnézetes játékokat tolnék rajta semmi FPS, meg 3D-s autózás, internet (max 2-3 ablakkal), olvasás, filmezés (max HD-be de gondolom a 7"eseknél az nem játszik annyira, illetve nincs sok értelme vagy mégis?). OTG kéne mondjuk lehet azt nem tudja mindegyik. Akkuidő még szempont lenne de ahogy látom olyan nagy difi nincs köztük.
A 7" és 8" között is nehéz dönteni, mert ugye a 8asok HD felbontással jönnek általában, így nem csak a fizikai méret miatt nagyobbak hanem a felbontás is számít. Sajnos BF-ig már nem tudok élőbe megnézni kettőt csak a netes képekre tudok hagyatkozni, úgyhogy örülnék egy kis helpnek.
Illetve, ha már külföld, Amazon tabletjeit (pl. Fire HD 8) miért nem ajánlja senki nagyon? Nem írnak rosszakat róluk a userek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mozgásban a METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Max
- E-roller topik
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hálózati / IP kamera
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest