- Mobil flották
- Yettel topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quent1n
senior tag
válasz
tjb007 #64652 üzenetére
Köszi a választ!
Jelenleg reménykedek egy erős BF-ben, így egyelőre magyar forrásból nézek cuccokat. Ezeket találtam:
Lenovo A7-10 ADAM
Lenovo A8 A5500
ASUS MeMO Pad 7 ME70C
Allview Viva Q8 Pro
WayteQ xTAB-8X Quad GPS + 3G
Asus Fonepad 7 ME175CG 8GB Wi-Fi + 3G RefurbishedNem igazán tudok ezek közül dönteni, mindről olvastam jókat.. A Lenovo A8 eddig a legszimpatikusabb bár valaki azt írta, hogy napfénybe elég gyenge a kijelzője.. Utoljára a Fonepad 7 tesztjét láttam, az is elég meggyőző volt. Ötlet? 2Gb-ról már lemondtam, ahogy olvastam marhára nem kell, tényleg max oldalnézetes játékokat tolnék rajta semmi FPS, meg 3D-s autózás, internet (max 2-3 ablakkal), olvasás, filmezés (max HD-be de gondolom a 7"eseknél az nem játszik annyira, illetve nincs sok értelme vagy mégis?). OTG kéne mondjuk lehet azt nem tudja mindegyik. Akkuidő még szempont lenne de ahogy látom olyan nagy difi nincs köztük.
A 7" és 8" között is nehéz dönteni, mert ugye a 8asok HD felbontással jönnek általában, így nem csak a fizikai méret miatt nagyobbak hanem a felbontás is számít. Sajnos BF-ig már nem tudok élőbe megnézni kettőt csak a netes képekre tudok hagyatkozni, úgyhogy örülnék egy kis helpnek.
Illetve, ha már külföld, Amazon tabletjeit (pl. Fire HD 8) miért nem ajánlja senki nagyon? Nem írnak rosszakat róluk a userek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Autós topik
- Rainbow Six: Siege
- Gaming notebook topik
- Autószerelők, autószerelés
- Napelem
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen SSD-t vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- iPad Pro 11 gen 2 + magic keyboard magyar makulátlan új állapot
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest