- Azonnali hatállyal felpörgeti az Apple az iPhone 17 gyártást
- Google Pixel topik
- Videón vagánykodik az ultrakecses Motorola Edge 70
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- iPhone topik
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
válasz
marcyman #38099 üzenetére
Szerintem undorító az Apple üzletstratégiája. Pont az 1 év gari és a túlárazottság. Keresnek dollár milliárdokat és nem fizetnek adót. Lehet hogy emberekkel társítom mert azt vettem észre hogy az Apple fanok nagyképűek felénk. 3-ból 2 Iphone adta meg magát körülöttem és töltött heteket szervizben.
Elismerem a felhasználói élményt, de nem gondolom hogy egy komolyabb Androidos készülék ne nyújtana annyit mint egy Ipad. Ha nem használsz specifikus programot akkor jobban jársz ha nem veszel tőlük semmit. Undorító bagázs szvsz
Szerk:
Tudtok olyan 8-as Android gépet ami nem Galaxy Note és van benne 3G, GPS, jó kijelző és jó hardver?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i5-6G I 16GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gar!
- Huawei Watch GT 5 // Számla+Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest