- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Igazán stílusos lett a Realme 15 Pro GoT Limited Edition
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 17 - alap
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
mipityu
tag
válasz
Osynho #18778 üzenetére
Én a Pandán szerdán mondtam vissza másodszor egy tablet rendelést és ezek után soha többet panda. Tudják Ők is, hogy bűnösek, mert szó nélkül elindították a visszautalást. Megírtam nekik, hogy már megint (hanyadszor is?) olyan árút adtak el, ami nincs a birtokukban és fogalmuk sincs mikor lesz (most egy PD10 volt a rendelés, a Tegrás). Érdekes pl. a Gadgetgreats-nél van árukészlet jelzés és ami in Stock, az van is - 3 napon belül küldik (és náluk volt is PD10, azért a pandánál rendeltem mert a GG-s árba belefért még egy 16GB microSD is). De ugyanígy korrekt a kijelzés és a küldés a Tinydeal-nél is, meg még van sok-sok kínai bolt, ami korrekten üzemel. De a panda az egy rakás kaki.
Végül is a TD-ről rendeltem egy PIPO U1-et, in Stock írta, kiváncsi leszek szerdáig feladják-e. A Ramos W17 Pro jött tőlük, bemondásra pótolták a hibás töltőt is (előfordul hiba, de szerencsére USB-ről is töltött, illetve a levágott töltőkábelre ráforrasztottam egy USB dugót és az 1.2 Ah-s Sensation töltőjéről töltöttem, amíg el nem adtam. Érdekességképpen: nem jött meg a töltő az eladásig, odaadtam vele a Sensation töltőfejét és amikor megjött a gyári, akkor visszacseréltem :-) A Sensationt ritkán töltöm direktben, van 2 tartalék akkum és a gyárival vetésforgóban cserélem és egy külső töltővel töltöm őket.18779 csibe1: ha nem akar működni az SD, bele kell tenni egy digitális fotó masinába, azok mindent megformáznak vakon és utána már jó szokott lenni. Ha jó az SD.
18781 szilchi: amit linkeltél az jó, mini kell hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- OTP Bank topic
- ASUS notebook topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- BestBuy topik
- Építő/felújító topik
- Windows 11
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- Lenovo Tab P11 Pro 2. Gen. Billentyűzet és Tok - Szürke
- Samsung Book Cover Keyboard Slim Galaxy Tab S9
- Új iPad Mini 6 Gen. 256GB Wi-fi Starlight 3év garancia!
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- Samsung Galaxy S25 Ultra Jetblack 12/256 GB Új,6 hó gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3118, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3128
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest