- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mittu88
senior tag
-
vamzi
senior tag
válasz
spiritex #14422 üzenetére
Ugye azt tudod, hogy olyankor nem a rendszer démonait kukázza a ramból, ahogyan azt te is szeretnéd csinálni, hanem a felhasználói programokat. Ergó sehova sem jutnál vele, ha kilőnéd a rendszer dolgait, ellenben kemény fagyásokra számíthatnál és egyéb megmagyarázhatatlan jelenségekre.
De ha már megoldottad, egy ilyen pofon egyszerű megoldással, akkor miért nem hagyod így? Ennél gyorsabb, egyszerűbb, elegánsabb megoldás nincs.
-
spiritex
veterán
válasz
spiritex #14237 üzenetére
Azt egyébként elfelejtettem mondani, hogy ettől eltekintve nagyon meg vagyok vele elégedve, mert nagyon jó az anyaghasználata, az összerakása, a sebessége, a Flash, a bővíthetősége. Raktam is bele egy 16 gigás micro sdhc kártyát, plusz bármikor tovább tudom bővíteni külső pendrive-al, mert nagyon szépen kezeli a rákötött usb-s eszközöket.
Nem tudja valaki, hogy ez a NAVON milyen gyártmány? Mert a weboldalukon nincs feltüntetve ez a tablet, és a dobozára írt www.navontablet.com link is halott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Synology NAS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest