- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
Igen, de mivel rezisztív a képernyő, nem túl nagy fícsör......
Gyakorlatilag nemigen használom ezt a lehetőséget, azért nemhiába 40k ez a gép.....
Nem egy Blade a képernyő, gyengébb sokkal a betekintési szög például, elég erős érintésre reagál csak...De pont olvasásra és filmnézésre teljesen alkalmas. Ha van 220 a közelben... Nagyon gyorsan merül az akku....Könnyű a gép, gondolom ezért is, hogy kicsi akku lehet benne.... /Nem cserélhető./
PDF-ekkel az a probléma, hogy nem találtam még programot, amivel nagyítani tudnék, alapból meg piciben jelenik meg..../market van, első wifis bejelentkezésnél azonnal működött..../Szerk.: gyorsan kipróbáltam, pl a nagyítás egy képen teljesen használható multitouch-csal....
-
mleslie
tag
Hát épp most olvastam el az előbb belinkelt tesztedet is és nem voltál oda a felbontásáért böngészéshez.
Én azon gondolkodom, hogy megvárok egy 3g-s 10"-os 3.0-val telepített 1280*800-as felbontású tabletet, ami reményeim szerint le tudná már váltani a matuzsálemi korú HP NC4010-esem...
-
karaj27
csendes tag
7" Mid Tablet PC Laptop Netbook (BLH-TS001)
7'' MID with GPS, WIF, 3G
Cheap&Hot7'' MID, tablet PC
CPU ARM926EJ, 600MHz CPU+600MHz DSP
Operation system ANDROID GOOGLE SYSTEM
Memory 128MB
Storage Device 2GB FLASH
LCD Size 7"WVGA wide-screen
PIXEL 800*480
WiFi 802.11b/g
Touch Pannel 4-wire RTS Resistive Touch Screen
I/O Port "USB 2.0 * 1, MINI USB * 1, HDMI * 1,
Headphone *1, MIC*1, DC JACK*1, TF card reader"
Sound effect In focus AudioBuilt-in stereo speaker
Built-in Microphone
Media File "Audio: MP3, WMA, WAV, APE, OGG, FLAC, AAC
Video: AVI, 3GP/MP4, RM/RMVB, FLV, MKV, MOV, WMV"
Video HD Output HDMI 720P Output/ YPbPr
Accessory Remote control, MINI USB cable, quick guide
Battery 2000MaH, 7.4V
Last time Last time: 10 HOURS; Video play last: 4 HOURS
Dual-core processors
ANDROID operating system
7-inch touch screen, 800 * 480 resolution
Built-in WiFi Internet access, peripherals RJ45 InterfacePlug-in 3G Internet access (built-in optional)
USB2.0, microphone, headphone / speaker, SD card slot, RJ-45 network access, WI-FI (to support WAPI), reserved TDSCDMA, EVDO, WCDMA and other 3G module hardware design
Video Player: Support AVI, MPEG4, 3GP, ASF, H. 264, RMVB, WMV9 format; By hard decoding up to 720 * 1280 @ 30FPS results
Audio Player: Support MP3, WMA, AAC, AAC +, AC3, CAT format, up 48KHz @ 320kbps
Graphics: Support-based flash player5.0 (FLV) of animation and JAVA games
Application: Internet Explorer, Media Player, Photo viewer, Word, Excel, Powerpoint, Acrobat Reader, MSN, QQ
Language: English, Simplified Chinese, Traditional Chinese, Japanese, Korean.ez egy ilyen!!
-
kelzsoca
félisten
Én sem akarok várni, de egyszerűen nem tudom eldönteni hogy vegyek egy olcsóbb belépő színű gépet akár rezisztív kijelzővel, vagy vegyek egy 2x annyiba kerülő gépet, de már kapacitív kijelzővel, vagy tovább várjak mert ezek a gépek fél év múlva csak a felét érik
(#2317) mleslie
Az a nagy tablet robbanás, mire hozzánk elér csak ki pukk lesz belőle
-
kelzsoca
félisten
Anyagminőség az talán szálcsiszolt alumínium lenne? a hátuljára és a kijelző keretre gondolok, vagy ezek is csak műanyag részek lennének?
Igazából jó lenne olyan eszköz amit nem kellene 1-2 óra után töltőre tenni, ezért is nem akarok olcsó kínai holmit venni.
Bár az ~7 óra szerintem nem fedi a valóságot, ha abból egy 4-5 órát hozna nekem már az is elegendő lenne -
tjb007
nagyúr
Nem vagyok hasra esve tőle.
2400 Ft -tal (Edigital árához képest) kerül kevesebbe az Alcor -hoz képest de ezt leszámítva szinte egy és ugyanaz a kettő.
Ugyanaz a processzor (RockChip 2818), 99% -os valószínűséggel ugyanannyi a RAM, amiben "jobb" az a ROM mérete.
Ettől függetlenül valószínűleg a Prestigio -t választanám mert jóval pofásabb, igaz, a support -tal nem tudom mi helyzet.
(A 7070 -es és a 7100 -as nagyon jól néz ki, gondolom ezek árban is jóval többe kerülnek). -
doncortio
senior tag
-
Balinov
titán
az biztos, a poen az, hogy a ceg (www.peats.ie) honlapjan fel sincs tuntetve. Asszem €199-re volt kirakva, de a tarhelykapacitasra nem emlekszem, vasarlasbol hazafele szatyrokkal ugrottam be egy kicsit nyalcsorgatni.
TTomax: nekem a GPS hianya jobban fajna, de mar nem erdekel. Figyelve az utobbi idok ARM-os, tabletes hireit szerintem aki komolyabban akar droidos tabletet venni, az jobb, ha kivar.
-
smkb
őstag
Mi ezzel a baj? Ezerszer jobb készülék, mint az Alcor E-Pad. Telechips TC8902 SoC-al, aminek az RK2818 a nyomába sem léphet. Jobbak a médialejátszó képességei (ez tényleg képes hd videókat és mkv-kat is lejátszani, az RK2818 nagyon válogatós hd téren), tényleges használható 3d gpu van benne, a cpu is erősebb, hála hogy nem arm 9 hanem arm 11 és az órajelek is magasabbak, a 3d gpu-nak köszönhetően sok játék is megy rajta rendesen ellentétben az RK28xx-ekkel, ráadásul 2/3 ába kerül csak, ami persze nem a G-Padra nézve pozitívum, hanem az irdatlanul túlárazott Alcorra negatív...
-
maláj
addikt
valahogy nekem ez a 10.1 olyan "upgrade" névnek tetszik pedig valljuk be változott a hw is benne jócskán (+ nem is áll a számra
)
ami mindenkinek tetszik az a fizikai gombok hiánya - na ezzel szemben nekem ez nem annyira jött be & a hátlap szintén
az akkumulátor viszont pozitív fejlődésen ment keresztül -
greenisland1
csendes tag
z0d1Ak!
Tőled kérdezem mint szakértőtől szemezgetek a tabletekkel! Kinéztem az Asus Transformert, igaz hogy csak áprilisra ígérték a megjelenését!
Szóval érdemes-e várni rá, illetve megéri a 400-700 $-os összeget( persze felszereltségtől függően)?
Vagy van másik készülék(illetve lesz) amit ajánlani tudsz!
Persze megfelelő árban és minőségben!Köszi a segítséget!
-
Neurotoxin
őstag
Az, hogy egy tablet meghajtson egy 2,5"-es hordozható winchestert, nehogymár probléma legyen 2011!ben. Szerintem nincs technikai akadálya, csak, ahogy te is mondtad, valószínűleg számít az üzemidő, ezért nincs felkészítve az eszköz. Ez azért tényleg alapkövetelmény lenne. Ha nyárig nem változik a tablet piac, komolyan veszek inkább egy Thinkpad x100e-t....
-
scanman
csendes tag
Természetesen nem viszek sem 220 (230
) -at sem HDD-t, csak a fájlméret korlát miatt írtam
Bár ha megnézzük, hogy mondjuk 15 év alatt az átlagos HDD méret olyan 1500 szorosára emelkedett (1 Gigás HDD-m volt akkoriban, most 1,5 Terrás) akkor 15 év múlva 2-3 Petabyte várható.... -
TTomax
félisten
Igen OMAP van benne,pontosan és én sem tudom ez most jó-e nekem vagy nem.
Ha valóban van benne GPS akkor tényleg jó vétel,a 3G-t én nem érzem akkora huzóerönek a jelenlegi internetárak miatt,de ez csak számomra nem szempont,mert ahogy nézem sokan nem igy gondolják.Persze itt külhonban más szinte minden sarkon van wifi,nagyon sok nyitott router van,és habár nem etikus de én azért használgatom.A GPS-t meg sajnos meg kell vennem,sajnos ezt tudtam amikor megvettem az archost.
-
rtom
senior tag
"mondjuk az erőviszonyok számomra nem egyértelműek"
Számomra sem, így már többször is kerestem ARM-benchmark-okat, sajna nem sok sikerrel, egyedül a Tegra2-t hasonlítgatták össze pár régebbi procival, ami nekem semmit sem mondott, szal ha valaki tud ilyet, akkor dobhanta linket.
-
rakal
senior tag
Brother you're bluffing...
Egy meg sem jelent tablettől magyar támogatást várni nem érdemes,de urdu,ill szlovén nyelvű támogatást sem.
Hogy komolyra fordítsuk a szót:70000 Ft-ért,ha tudja,amit a specifikáció ír,akkor bizony HU-ban is kemény áru lehet.Galaxy Tab rajongók:GTAB veszélyben!
Galaxy Tab komoly rivális
ÉS:Szerintem ehhez hasonló fejlesztés a következő félévben egy csomó jön.
Ne felejtsük el:Tegra2 özön várható.
IPAD2,GTAB2=tényleg jogos fejlesztés,de tarthatók-e az árak???
A válasz: NEM!
2011-2012-ben jönnek majd az igazi,olcsó tabletek!
Várjuk ki az év végét! -
-
upszilon
őstag
Várom!
Javaslom az új Joomla 1.6-ost!
-
rtom
senior tag
Ezért kezdtem el az utolsó oszlopba a forrásra mutató linket betenni, hogy látható legyen, honnan származik az infó, ez alapján megítélhető, hogy mennyire hivatalos.
smkb: pl. ha a Viewsonic gTablet esetét veszem, a gyári felületet mindenki fikázta, aztán az xda-developers nevű csapat kezelésbe vette, és csináltak hozzá pikk-pakk használható sw-t. Ebből kiindulva én a gyártó/forgalmazó helyében adnék még nekik pár mintapéldányt, hogy legyen min tesztelni, aztán ha eredményt érnek el, akkor azt betenném a hivatalos forrásba. No persze, akkor felmerül a kérdés, minek fizetnek saját programozókat...
-
Peat;)
veterán
Pont én ellenzem ezeket a bluephanter sőt még az alcor csodákat is. Van kínai amit valóban jónak tartom, de nem csak én, hardwaresen meg nincs lemaradva mint pl az alcor, főleg hogy már kapacitív kijelzővel is 210$ szállítással és tokkal.
A mostani ipad a mostani programkínálattal nem tartom rossz vételnek, de az új generáció 16/32 gigás változata sem lesz drágább 800$-nál szerintem. És akkor egy kiforrott támogatott, folyamatosan bővülő frissülő rendszerről beszélünk. A motorola nem egy felső kategóriás androidtelefonnál bemutatta a középső ujját a vásárlóknak és akkor még finom voltam. Mi a garancia hogy itt nem fogja. Akkor már galaxy tab. Ja nem mert ott a samsung nem a support bajnoka, marketben is amikor olvasom a rating szekciót nem egyszer találkozom azzal hogy nem megy a tableten ez meg az. Akkor meg mi az ami versenyben van az ipaddal, használatban. Hardwaresen lehet hogy ott vannak ezek a gépek, de másban már nem nőnek fel ugyanarra a szintre.
-
Peat;)
veterán
A hülyéknek biztosan az. 800$ az itt 800 euró, ami 220 000. Motorolát ismerve meg ahogy veszed úgy használd, frissítést ne várjál.
Asszem egy terület van ahol meghajlok az apple előtt és az a tablet piac. Pedig baromira nem fogták vissza magukat, ugyanolyan ár értéket adnak mint más területen, ahol sok sok gyártó többet ad olcsóbban. A tableteknél viszont a sok sok gyártó csak szerencsétlenkedik.
-
upszilon
őstag
Lehet lesz róla teszt is, majd meglátom.
legyen! Imádom a tesztjeidet, de megkérlek, ezúttal legyen Skype teszt is benne! Én anélkül, hogy a Skype videó-telefonálás ne tudná, biztosan nem veszem meg! Gondolom ezzel vannak még páran így. A Skype videó-telefonálás kb 8-10 éve működik. Minden ismerősöm, barátom, ügyfelem, rokonom ezen hív. Nehogymár egy új kütyü 2011-ben pont ezt ne tudja...
-
Neurotoxin
őstag
Nézegetve az adatlapját és tekintve, hogy 7", rájöttem, hogy a kínaiak megcsinálták rengeteg ember kívánságát, a 7"es ipadet
Steve Jobs arckifejezését megnézném, mikor meglátja a linket, mivel kijelentette, hogy szerinte ekkora méretben nem lesz táblájuk, de kína kielégíti az igényeket
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Magisk
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Reklámblokkolók topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Apple iPad mini 6. Generáció , 64 GB , Kártyafüggetlen
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest