- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Netfone
Hirdetés
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
válasz
dauphin #61402 üzenetére
Természetesen van, a Lenovo modelljei is ilyenek például (különösen az A7-10) maradva az A brandeknél.
További lehetőségek: WayteQ xTAB-8X (3G-s), Alcor Access O819M (3G-s), esetleg még a Prestigio MultiPad WIZE 5002, bár ez már 10 hüvelykes.
G Pad 7.0-át meg lehet azt kapni nem sufnituning boltban is: [link](#61403) szundybence
(#61404) F-ECT$
Lenovo A8, WayteQ xTAB-7X Quad/8X, Alcor Access O819M
A Telenoros meg előfizetés függvénye is, szóval itt csak azt lehet megmondani, hogy a kínálatukból mit érdemes választani, amik a következők: LG G Pad 8.0, Alcatel onetouch POP 8 és POP 10, Huawei MediaPad T1. -
cris78
őstag
Sziasztok!
Ha van egy Alcatel OT evo 7 Hd tabletem és veszek egy ilyet, akkor ha rádugok valami usb-s eszközt az működni fog? -
Prien
addikt
válasz
tjb007 #61177 üzenetére
Rangerből a 8 collos, 4G verziót, amit a Telekom is árult. Anyumnak keresgélek valami nagyobb képernyőset, amit jól lát, belőve neki facebook, unokák képei, stb. Feltöltős nettel, ezért kell a SIM kártya.
Van egy Alcatel Evo HD 7-esem, 4g-s, de tartok tőle,hogy az kicsi lesz neki...Cliors: nincs meghatározott keret, de 60k alatt jó lenne találni valami nagyobb képernyős használhatót, ami a fentebbi feltételeknek megfelel.
-
gibae
csendes tag
Kaptam egy Alcatel onetouch evo7 tabletet.
Hol tudnék bele 3G-s modemet vásárolni??(Az a keret alá becsúsztatható modul)
Már végigtúrtam a netet de sehol sincs, vagy rosszul keresem?
Előre is köszi ha segítetek!! Éva -
tjb007
nagyúr
válasz
bunygyi #60918 üzenetére
WayteQ xTAB-7X Quad, WayteQ xTAB-8X
(#60919) tzsolesz
Nem épp a legajánlottabb márkák közé tartozik az Overmax, de ha a szükség nagy úr be lehet vállalni.
(#60920) spider23
Az Alcatel POP 10-zel tudsz, az V490-es LG G Pad 8.0-val viszont nem tudsz hívást indítani és fogadni (vagyis tudsz, VoIP only).
(#60921) Alabástrom
Csak akkor tud hotspotként funkcionálni, ha aktív a 3G/LTE kapcsolat.
Aztán lehet, hogy félreértettem a kérdésed. -
spider23
senior tag
Üdv!
Olyan kérdésem lenne hogy a telnornál vennék előfizetéssel tabletet sim kártyával. A felkészült eladónak fogalma nem volt arról a kérdésről hogy az általuk árult LG pad 8.0 41.990 vagy az Alcatel one touch pop10 57.990 al tudok-e hívást indítani vagy fogadni mondjuk headsettel vagy kihangosítva?!
Én olvastam ilyet is meg olyat is fórumokon. Valaki tud konkrét választ adni erre?Köszönöm!
-
tjb007
nagyúr
válasz
TheProb #60665 üzenetére
Ha szükséged van a nagyobb méretű és felbontású kijelzőre, valamint a beépített projektorra (vagy ha csak az egyikre, de képes egyikért bevállalni a másikat is), akkor megéri (ha azt nézzük, hogy év elején még 200 ezer forint körül volt az ára még inkább megéri). Játszani viszont ne nagyon akarj rajta, és ez most nem csak az x86-os architektúra miatt mondom, hanem a GPU/IGP miatt is, aminek a teljesítőképessége a QHD felbontás mellett igencsak a határon mozog. RK3188 és a QXGA felbontás esete.
(#60668) anto2631
Ezek közül vagy az Alcatel Onetouch 7HD, vagy GOCLEVER INSIGNIA 700 PRO, de inkább előbbi a nagyobb felbontású kijelző miatt.
(#60671) zso73
GOCLEVER INSIGNIA 700 PRO, Wink iX7
-
cidalain
veterán
válasz
anto2631 #60668 üzenetére
válaszd a legolcsóbb olyat amiben van 1 GB ram, és 1024 x 600 a kijelzője.
-DPS-nek vicc a kijelzője, alig olcsóbb a Rokee-nál, hanyagolandó.
-Alcatel beszerezhetetlen csak sufni boltból 19-ért, kicsi a háttértár, drága, nem jó.A Concord Rokee most 12-ért akciós az Edigital-nál. Ennél jobbat ennyi pénzből biztos nem találsz. A fennti kettő kitételt teljesíti.
Ugyanakkor egy ősrégi korszerűtlen processzor van benne, ami ráadásul csak kétmagos!
Így minden tevékenység korlátozottan végezhető csak vele:
olvasgathasz, netezgethetsz. játéknál max szókereső szint jöhet szóba, film meg kimerül szerintem a youtube-ban, vagy a 700 megás divx ripeknél.Mall.hu-nál a Goclever jó lehet, abban ráadásul 2 GB ram van. igazából érthetetlen hogy lehetett ezt a vasat 20-ért belepakolni egy készülékbe. tapasztalat nem nagyon van vele. ígéretes lehet. Az intel proci miatt gondod lehet bizonyos szoftverek futtatásával.
Ahhoz hogy ne legyen szűk keresztmetszet a vas, olyan 25-öt bele kellene borítani.
Kérdés melyik áll közelebb a lehetőségeidhez:
12000 Ft vs 20000 Ft. Esetleg el tudsz menni 25000-igAmiket felsoroltál abból a Goclevert venném.
Egyébként meg inkább még gyűjtenék és 25 körül vennék egy Lenovot. -
anto2631
újonc
Sziasztok!
Kérnék egy kis segítséget! Melyik tabletet válasszam szerintetek?
DPS Dual 7, Concorde Rokee, GoClever Insignia 700,Alcatel Onetouch 7HD. Egy olcsó tabletre lenne szükségem, amin olvashatok, filmet nézhetek, egyszerűbb játékokat játszhatok, böngészhetek. Mindenképp újat szeretnék! Más kritérium nincs.
Előre is köszönöm!! -
bazsimano
őstag
sziasztok!
errol mi a velemeny? Alcatel One Touch POP8 TAB
udv
b . -
csendes
addikt
Alapfeladatokra mindkettő ajánlott (böngészés, videók és filmek fejhallgatóval), játékra kevésbé a ma már gyenge GPU miatt. Az Alcatel Pop 8-ről itt mindent leírtak: [link], itt pedig a Lenovo A3500-FL fórum segíthet: [link]. A POP 8 akku 4100 mAh (8" kijelző), a Lenovo A7-50 3450 mAh (7" kijelző), mindkettő a saját kategóriájában erős közepes. Alap használattal (WiFi böngészés) mindkettő elmegy 7 órát. Videó is olyan 5-6 óra. Játékokkal, GPS-sel, illetve a Pop 8-nál 3G használattal ez akár feleannyira csökkenhet.
Azt viszont nem tudom, hogy függetlenül hol lehet normális áron a Pop 8-t venni. Hasonló tudással a Wayteq XTAB-8X valószínűleg olcsóbb [link] -
gorje
senior tag
Sziasztok!
Alcatel OneTouch Pop 8 és a Lenovo A7-50 A3500-FL tipusról érdeklődnék? Ajánlottnak mondható? Aksi időről tudtok esetleg valamit mondani?
-
Viki84
tag
Keresek 7"-os GPS-es tabletet. A következőket találtam:
WayteQ xTAB-7Q
Alcor Access D746I
Acer Iconia Tab B1-730
Acer Iconia Tab B1-721
Alcatel Tab Pop 7
Alcor Access Q781M
Alcor Access Q787I
Asus MeMO Pad HD 7 ME173X 16GB Refurbished tablet
WayteQ xTAB-7X Quad
Samsung Galaxy Tab 3 7.0 Lite / Goya (T113)
Asus Fonepad 7 FE170CG
Prestigio MultiPad Ranger 7.0 3G PMT3277_3G_C_BK
Asus MeMoPad HD 7 ME176CX
Acer Iconia Tab B1-750
Asus FonePad FE7010CG
Samsung Galaxy Tab4 T230
Lenovo IdeaPad A7-10
Asus MeMO Pad ME70CA lényeg a GPS lenne, nem tudom ebben mennyire térnek el a képességeik. Azon kívül böngészésre, dokumentum olvasásra, egyszerűbb játékokra lenne használva. 3G nem fontos, hogy legyen benne. Ha ezeken kívül van, az is jó, árban max 40k, de inkább 30-35.
A másik kérdés, hogy a flash támogatás nem léte mennyire hátrány?
-
kopogo
tag
Segítség
Hol találok alcatel one touch pop 8 lcd kijelzőt?? -
kopogo
tag
Hello!
Tud valaki segíteni keresek alcatel one touch pop8 (p-320x) lcd-t.
előre is köszönöm. -
kopogo
tag
Sziasztok!
Kérdés keresek alcatel one touch pop8 lcd panelt ebbe tud valaki segíteni.
köszi. -
Croft-21
őstag
Mi a véleményetek az Alcatel One Touch Pop 7-ről? Lehet, hogy nem egy Samsung vagy Apple szintű, de netezésre, olvasásra sztem tökéletes. Csak azzal nem vagyok kibékülve, hogy viszonylag hamar lemerül.
-
Croft-21
őstag
Hali.
A mult héten a telenornál hozzájutottam egy Alcatel One Touch Pop 7 tipusú tablethez, ( a dobozán: one touch P310X) és szeretnék hozzá venni egy flip tokot, de a neten nem találok ehhez a típushoz. Hol lehet hozzá kapni vajon? Eleve nem is talàlok ehhez a tipushoz topikot, csak a one touch pop 8-hoz. -
bokrosolajos
őstag
Alcatel One Touch Pop 8 - nekem is ilyen van, nagyon szép a kijelzője, jó betekintési szöggel és még a játékok is rendesen futnak rajta! A hátlap (héj) cserélhető, nekem kék van de van piros, fehér, rózsaszín is)
-
gps76
őstag
Tudnátok valami ötletet adni Innen a Voda Smart Tab 4G-hez a ROM-ot hogyan lehet letölteni?
Brianiac: Én vettem egy - még nem letiltott,de lehet az lesz,különösen nem érdekel - Vodafone Smart Tab 4G-t,ami Alcatel Pop 8S,és meglepően jó.Snapdragon 410,1 GB RAM(amit nagyon jól kezel),8"-os IPS HD kijelző tényleg nagyon szép képpel,kb.9 óra kijelzőidős akkuval,használható 5 megás autófókuszos kamerával,dupla kopp ébresztés,tenyérrel kijelzőre téve altatás,készenétben szinte nem is merül. És ilyen "lehet" problémával,25-30 körül meg lehet szerezni. A rendszer egy kis pucolás után(csak letiltogatás,egyelőre semmi root),nagyon gördülékeny,szinte bedobál mindent.
-
dragonfx
veterán
válasz
tjb007 #57430 üzenetére
vagyis akkor ez is egy érv hogy ne a multipad hd.t vegyem gondolom egy negatívum??
akkor az a7 4x1.2 quad core jobb gyorsabb ujabb kevesebbet eszik? akár MTK akár qualcomm?
számít hogy mali vagy adreno gpu van mellette?
értelemszerűen nem akarom lemerüljön irto gyorsan az uj szerzeményem. ezért érdeklődők ez iránt is.
akkor a alcatel pop 8 amia vodánál van az már okés?
nem lenne gond mert 30ért odaadnék csakhát nekema 3gb mobilnet sok nem hazsnálnám ki.
telon is elvagyok 500mb.tal mert mindig wifizonába vagyok. -
tjb007
nagyúr
válasz
kisza25 #57282 üzenetére
ASUS Transformer Pad TF103CG, a billentyűzetes változat viszont még plusz 10 ezer forint.
(#57287) dragonfx
Alcatel POP 8S
Nem Windowsos Intel Atomos tablet meg azért létezik, mert az Intel is minén nagyobb szeletet szeretne az Androidos piac tortájából (aka minél nagyobb piaci részesedést szeretne elérni az ARM-es gyártók/tervezők kárára).
(#57288) Gyb001
Semmi köze nincs hozzá az erősségnek. Ha csak feleennyire lenne erős akkor is sok gyártó rakna Inteles megoldás a termékeibe.
-
ClioRS
őstag
válasz
dragonfx #57272 üzenetére
Érzékelik, tehát tudod használni, csak azért egy érintős felületen máshogy dolgozol, mint egy egeres felületen.
Az Androidos Inteles cuccok nem drágábbak, talán a wint futtató gépekre lehet ezt mondani....Az a Vodafonos tablet ha jól tudom egy Alcatel termék, és egy Qualcomm 410 dolgozik benne, papíron nem rossz készülék.
-
tjb007
nagyúr
válasz
sharkypeti #57265 üzenetére
Lenovo A8 3G, Acer Iconia Tab W1 (Windows), esetleg még az ASUS MeMO Pad 8 (ME181CX), de ennél számba kell venni azt is, hogy az x86-os Intel SoC miatt a játékoknál előfordulhatnak problémák.
Ennyi fér bele a keretbe (már amennyiben a noname dolgot jól értelmeztem).(#57269) dragonfx
Egyrészt azért, mert olcsón adja az Intel, másrészt meg az olcsóságon felül a gyártók még kapnak ártámogatást is.
(#57273) dragonfx
Semmi, és Alcatel.
-
imcsoo
aktív tag
Sziasztok,
nővérem tabletje azt mutatja hogy csatlakoztatva van a wifire de még sem tudok rajta semmit se csinálni
Valaki vmilyen tanácsot tud mondani mit kéne beállítani hogy jó legyen? Pontosan egy Alcatel Tab 7-ről van szó.
Előre is köszi!
Közbe rájöttem hogy más wifi-n meg működik minden!Vajon náluk mi lehet a probléma? Mit kéne beállítania wifin? Mert S4-emmel simán megy minden ott náluk!
-
tjb007
nagyúr
válasz
pixelshader #56745 üzenetére
Mennyire kell olcsónak lennie ?
„Alcatel one touch-ban müködne a modem?”
Pontosan melyikkel ?
(#56747) Shoo
Lehetséges, de korántsem biztos, hogy ez az oka.
(#56748) Dularl
Ennyiért sajnos nem lesz olyan, ami biztosan megfelelne a feltételeknek (és itt most a feltételek alatt egy dolgot kell érteni, a Hearthstone játékot).
Azokat, amiken simán, vagy minimális röcögéssel is elfutna nem kapod meg ennyiért, a többi meg zsákbamacska. Itt találsz listát arról, hogy miken megy, és miken nem: [link](#56750) remfarkas
Első körben egy gyári állapotra való visszaállítást próbálj meg.
(#56752) atuci
Alcor Access O819M, de: [link]
(#56753) Milka 78
Nem nagyon fog annyiért kapni, pillanatnyilag hiánycikk. Egy-két helyen még van abból a változatból, ami mellé a Sygic is jár, de az inkább a 40 ezerhez áll közelebb.
-
pixelshader
tag
Üdv! Olcsó tabot akarnék venni, tudtok ajánlani valamit?
A probléma az hogy mobilnetet használok, és olyat keresnék ami támogatja az USB modemeket.
Most egy Huawei MF190-et használok, de van több féle is.
Alcatel one touch-ban müködne a modem?
köszi a segitséget!
-
ujtelefon
csendes tag
Üdv !
Újra kérdeznék!
Ezek közül kell választanom:DPS IQ7 Quad-Core
OVERMAX TB08+KL01
DPS TITAN8
BEEX S4 Quad-Core
BeeX S5
ALCATEL TAB 7 B
Köszönöm!
-
Blac1
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok pár szót mondani erről a tabletról? Alcatel ONE TOUCH POP 7
Kijelző, sebeség, internet, video.Előre is köszönöm a válaszokat.
-
Tim82
félisten
-
csendes
addikt
válasz
Richee11 #53601 üzenetére
Furcsa, mintha valamit elírtak volna. De nem világos, hogy mit.
Amire te hivatkozol [link], ott egymagos A9 szerepel (RK2928) amihez a GPU is csak Mali-400 MP, a 800x1280 kijelzőre pedig nem írják, hogy IPS
Alcatel Onetouch TAB 7 HD: Az Alcatel oldalán ez van: 1280x800 IPS kijelző RK3066 (kétmagos A9 Mali-400 MP4-gyel) SoC [link].
Alcatel Onetouch TAB 7: Az Alcatel oldalán ez van: 1024x600 TN kijelző RK2928 (egymagos A9 Mali-400 MP) SoC [link].
A HD verzió szerintem ennyit megér, a sima nem. -
csmat
senior tag
Sziasztok,
Továbbra is keresek egy olyan oldalt, ahol össze lehet hasonlítani a tabokat.
Kiszemelt áldozatok:
wayteq 8q
LG gpad 8
esetleg valami kínai csoda
alcatel pop 8 ezekhez képest milyen? -
csmat
senior tag
Sziasztok,
Én is Tabot vennék. lecserélném a concord speedemet.
ami kéne: 8-10", min 1 gb, bluetooth nem ártana, (((((esetleg ha 3g sticket rá tudok kötni))) de gps, camera, beépített 3g felesleges.
Jó lenne, ha micr usb-vel lehetne tölteni.Néztem korábban egy alcatel pop 8 at asszem, egész jónak tűnt , de a teszt alapján az lg is szimpi.
árban 40-50 fölé nem szeretnék nagyon menni.
Netezés, játék lenne rajta.Mit ajánlotok ezeken kívül, vagy mi az ami szóba jöhet még?
miben van1,5 ; 2gb memória?Köszi
-
Mobildeck
tag
szép estét,
kb 30 ezer körül keresek egy szép kijelzős megoldást, 7es méretet inkább kerülném, sok netezés, youtube videók is jó minőségben akadásmentesen, nem feltétlen sok játékhasználattal, értelmes akkuidővel, nem félévente szervízbejárással (esetleges beépített 3g képességgel) megoldható? vannak tippek?amit én eddig találtam a teljesség igénye nélkül:
concorde tab vivo / amazonilletve 7esből volt több versenyző is
concorde tab kronos / Alcor Access Q787I / alcatel tab pop 7 / WayteQ xTAB-7X Quad -
tjb007
nagyúr
válasz
Tegla80 #52516 üzenetére
Ezek közül semmire. Ebbe a keretbe egyedül a Lenovo A7-50 férne bele, de ha levonom azt a 10%-ot és hozzárakok még 3e forintot megkapom ezt, ami klasszisokkal jobb nála.
(#52517) villamos
Azt kell eldöntened, hogy tabletlet szeretnél, vagy telefont.
60e forintért (illetve bőven alatta) lehet kapni jó pár 3G-s modellt, csak ugye itt 7 hüvelyk a minimum.(#52520) fecus
Valószínűleg lesz majd rá
tákoltstock ROM, de az soha nem lesz olyan stabil, mint a gyári.(#52521) ClioRS
A 8 hüvelykes különösképpen.
A kisebbikben sajnos elég kicsi az akku, kisebb, mint a 7X Dualban/Quadban, de itt ugye nincsen rádiós modul, szóval akár még tovább is bírhatja.(#52522) Sztrego
WayteQ xTAB-7X Quad, WayteQ xTAB-7Q, Lenovo A7-50 (kuponnal), ConCorde tab KRONOS IPS, Alcatel One Touch POP 7
-
antibes2000
tag
válasz
tjb007 #52434 üzenetére
SZia,
nagyon fontos a garancia kérdése, de kicsit összetett is.
sok boltban úgy hirdetik a garanciat, hogy AS 1 év, HU 1+1 év, és gyártói garancia 1 vagy 2 év.
Gondolom az AS az ázsiai piacra gyártott termékre vonatkozhat, ahol a forgalmazó javít, ha tud?
A HU 1+1 év szintén a forgalmazói garancia, 1 év az eszközre, 1 év a sw-re?
Az alábbi gyártók készülékén a forgalmazói garancia mellett „gyártói garancia” is van a hirdetések szövege szerint.
Apple, Samsung, Huawei, LG, HTC, Alcatel, Nokia
Ez azt jelenti, hogy ezekre az eszközökre automatikusan jár a gyári garancia is a forgalmi garancia mellett?
Tehát ezeket az eszközöket a gyártó szakszervíze javítja és nem a forgalmazó, ha HU 1+1 garanciát vásárol az ember?
köszönöm a választ -
tjb007
nagyúr
válasz
sbazsi #51951 üzenetére
Pont tegnap (vagy azelőtt) jött ki egy béta firmware, ami állítólag kiküszöböl számos hibát.
Az Onda próbálja oltani a tüzet (meg szépíteni a történetet), de nem tudni mikorra sikerül nekik kijavítani az összes nagyobb hibát.(#51952) TeebyKay
Lenovo A8, Alcatel One Touch POP 8
-
Eduardo89
aktív tag
Üdv!
Kellene nekem egy kis segítség.
Van egy Alcatel OneTouch Evo7 tabom. A probléma az vele, hogy az utóbbi időben egyre gyorsabban lemerült és nehezen is töltődött fel, nem akart 100%osra feltöltődni.
Jelenleg a készülék nem kapcsol be, a bekapcs.gombra csak kidobia az üres akku jelet majd eltűnik. Töltőre csatlakoztatva nem reagál, se a saját sem másik töltővel.
A kérdés az, hogy ez vajon csak akksi probléma vagy egyéb hardveres pl az aljzat rossz?
Illetve az akksi cserélhető ebben? Ha igen hol lehet beszerezni és megoldható-e a cseréje álltalam vagy szakszervíz szükséges?
Köszönöm! -
Gabeee
tag
Első tabletemet szeretném megvenni, mert 4"-os mobilon nem túl élvezetes internetezni. Igazából egy phablet lenne a megoldás, nem is a telefonálás, hanem a mobilinternet miatt.
A főbb szempontok:
- 30ezer Ft körüli keret,
- új készülék, hazai üzlet/webshop,
- 3G (dual SIM)
- 7" kijelző megfelel, IPS, min. 1024x600,
- GPS,
- WiFi, Bluetooth,
- felhasználás: 1. internet, 2. filmnézés, 3. játék (nem annyira fontos)
- kamera nem szempont.Már napok óta túrom a különböző topikokat ez ügyben, és vannak esélyesek:
Alcor Access Q787I,
WayteQ xTab-7x Quad,
ConCorde Tab KRONOS IPS,
Alcatel Tab Pop 7,
esetleg valamelyik Prestigio hasonló paraméterekkel?A megbízhatóság legyen a fő szempont, bár tudom, hogy ezek alsó kategóriás cuccok. A garanciális ügyintézés minősége is lényeges, bár nem szeretném kipróbálni.
-
tjb007
nagyúr
válasz
Tussky #51652 üzenetére
Melyik MeMO Pad 8-ról van szó ? Van kettő is.
(#51666) zooom3r
Ha számodra elég, amit nyújtani tud, akkor igen, érdemes.
(#51667) Xaels
LG G Pad 7.0, Nexus 7 (2012, refurbished), Alcatel One Touch POP 8
Ha esetleg valami véletlen folytán még az eMAG is játszana, akkor onnan az ASUS MeMO Pad 7-et (ME176C) érdemes választani. -
tjb007
nagyúr
válasz
pity-putty #51630 üzenetére
Lenovo IdeaTab A5500, ASUS MeMO Pad 8 (ME180A), ASUS MeMO Pad HD 10 (ME102A), LG G Pad 8.0, Alcatel One Touch POP 8
-
tjb007
nagyúr
válasz
sbazsi #51115 üzenetére
Ha a használatot nézzük, akkor nem jelentős; ha viszont a szintetikus teszteket, akkor már nagyobb.
(#51116) .OM.
A kettő közül inkább a WayteQ.
Alternatívának pedig ott van a WayteQ xTAB-9.(#51118) Dalzarus
8": LG G Pad 8.3, ASUS MeMO Pad 8 (ME180A), Alcatel One Touch POP 8
10": ASUS MeMO Pad HD 10 (ME102A),SIM kártyát pedig csak azokba a modellekbe lehet tenni, amik tartalmaznak beépített 3G/LTE modemet, és a nagy többséggel lehet telefonálni is.
(#51119) Hungarikum87
Tegnap már válaszoltam neked
-
tjb007
nagyúr
válasz
sbazsi #51104 üzenetére
A kamerára passz.
A Dual-boot egy elég kényes téma, a Google és a Microsoft is érthető okokból ellene van, emiatt számos már bejelentett/bemutatott modellt kénytelenek voltak kukázni a gyártók, ettől függetlenül azért mostanában megint felbukkant pár ilyen megoldás. Az egyik ilyen az ASUS Transformer Book V lesz, ami nem a filléres megoldások közé fog tartozni, plusz a kínaiknak is vannak ilyen prototípusaik, de hogy piacra fognak-e kerülni nem tudni. Az Onda is ígérte, hogy a V975i-n elérhető lesz az Android mellett a Windows is, de ezt elég rövid alatt el is kaszálták.(#51105) kisgabor87
ASUS MeMO Pad 8 (ME180A), Lenovo IdeaTab A5500, Alcatel One Touch POP 8
-
tjb007
nagyúr
Valamivel problémásabb és költségesebb is mintha itthon vennéd, de ugye nem törvényszerű, hogy el is fog romlani és vissza kell majd küldeni.
Amúgy mennyit szánnál rá maximum ?(#50810) Gerisz
A sima működéshez legfőképp egy jól megírt szoftver kell, a hardver csak másodlagos.
Ebben az árkategóriában az LG G Pad 8.3 a legjobb választás, szóval ha elég a 8 hüvelykes kijelző és az Android is megfelel, akkor emellett tegyétek le a voksotokat.
Windows 8.1-tabletben is érdemes gondolkodni, de ezt már nektek kell eldönteni.(#50812) mulatosdj
ConCorde Tab AMAZON, Alcatel One Touch POP 8, Lenovo IdeaTab A5500
(#50813) atesz999
Az Android nem Windows.
Lehet, hogy neked ez fura (mert nem ismered az Androidot), de ettől még így van. Ha az ehhez szükséges driverek bele vannak forgatva kernelbe, akkor csak annyi a teendő, hogy hozzácsatlakoztatod a készülékhez, ha szükség van rá beállítod a szolgáltatónak megfelelően az APN-t, és már használhatod is.(#50820) xigris
Az FM rádióig igen, utána már nincs.
(#50822) ventorbe
Alcatel One Touch POP 8, Lenovo IdeaTab A5500
Van olyan is, amin van HDMI kimenet, de azokkal nem nagyon fogsz hosszú üzemidőt kapni.(#50816) g@bo
Mivel két konkrét MediaTek SoC-re vonatkozik a kérdés, ezért órajelekkel:
SGX544 (@357MHz) < Mali-400MP2 (@500MHz) Különbség: ~ 10%
(#50824) majorgent
Nem ajánlott, ha ilyen képességű modellre vársz várd meg inkább a WayteQ xTAB-7X Quadot.
(#50828) St3ven
Azt írják, hogy jó a 10.1-esekhez is, bár nekem ez inkább 4:3-as toknak tűnik.
(#50829) Kapanyél
„Elvileg a mostani Amlogic S802 gyorsabb, mint a Snapdragon 600”
Ez nem csak elvileg, hanem gyakorlatilag is elég érdekes lenne.
(#50834) mm89
Erre mindegyik Androidos tablet képes, csak az olcsóbb modelleknél az ember azért elnézőbb mint a több tízezer forinttal többe kerülőknél. Nekem is akadt már be egy-két alkalommal a Samsung Galaxy Tab S 8.4, pedig ez az egyik legerősebb modell a piacon.
(#50836) Szatura
-
amigo8519
csendes tag
Helló!
Szerintetek melyik jobb játékra?
Alcatel OT Tab 8HD B
Vs
Vega q 7108 -
tjb007
nagyúr
válasz
mézespálinka #50531 üzenetére
LG G Pad 7, Lenovo IdeaTab A5500, Dell Venue 7 Base, Lenovo IdeaTab S6000L, Alcatel One Touch POP8
-
Zeki
nagyúr
czanga alcateles írását olvasd el.
Amúgy ajánlom MINDENKINEK, jobbra fent van a "gyorskeresés itt" !!
Tablet márkája beír, és olvas. Nem lusta, hanem olvas.Szerintem nincs olyan hazai gép, ami még nem volt megkérdezve.
Nem kell ezredszerre is megkérdezni. -
-
sith7
félisten
Sziasztok
A 2 közül melyiket ajánlanátok, és miért ?
Alcatel Tab 8 HD vs Navon Raptor 8
Esetleg ebben az árkategóriában /30k/ jobbat ?
-
hubalaci
újonc
Sziasztok!
Ha nem jó helyre írok,úgy elnézést kérek. A tabletemmel kapcsolatos problémával kapcsolatban szeretném a segítségeteket kérni.
Vettem egy Alcatel Onetouch tab7-et nyaraláshoz szótárnak+ filmnézéshez. Az volna a problémám,hogy amikor ráteszek 8 filmet a 32Gb-os micro sd kártyára abból lejátszik 3 at, a többire azt írja,hogy nem lehet lejátszani. A filmek mind AVI formátumúak, próbáltam KMPlayert, MXPlayert,DICE playert, VLC playert, de egyik sem jó. Töltöttem le kodeket is, de úgy sem működik. Segítségeteket előre is köszönöm.Üdv -
tjb007
nagyúr
válasz
cimopata #50310 üzenetére
Biztonsággal sehogyan.
Nem tudom merjek-e bármit is írni, nehogy én legyek a hibás, ha esetleg tégla lesz belőle.(#50311) CloZee
Több ötletem sajnos már nincs.
(#50312) XDModesty
Van, a Vega Q7108.
(#50313) stilo18
Ha minél nagyobb kijelzőset szeretnél, akkor igen.
(#50314) napata22
Ami üzemidőben még jobban teljesít (akár 12-13 óra is megy neki) az a Lenovo Yoga Tablet 10, de ez már 80e forintba kerül.
(#50316) Yany
A használt készülék árának alakulását nem követem/figyelem, szóval ilyet nem is fogok írni, csak és kizárólag újakat.
Kezdjük a 3G-s modellekkel. 10 hüvelykes ennyiért nincsen, szóval ezek kiesnek, maradnak a nyolcasok. Kettő ilyen van, az Acer Iconia Tab A1-811 és a Prestigio MultiPad 4 Quantum 7.85 3G. Ezek közül igazából mindegy melyiket választod, mivel szinte ugyanazt kapod.
3G modem nélkül már egy kicsivel nagyobb a választék. Ebbe a 60e forintos keretbe ezek férnek bele, vagyis pontosabban ezek közül érdemes választani: ASUS MeMO Pad 8, Lenovo IdeaTab S6000L, Lenovo Yoga Tablet 8, Alcatel One Touch POP 8 -
Jassz
tag
Sziasztok!
Használtam a keresőt, de semmit nem találtam az Alcatel One Touch POP 8ról.
A telenornál egész jó áron van most. [link]Tud esetleg valaki valamit mondani róla? A GPS pl nagyon érdekelne, az üzemidő, fényerő, ilyesmi.
Előre is köszönöm! -
bela85
aktív tag
válasz
GZoli7 #50067 üzenetére
Azért nem tudom a pontos típusát, mivel úgy hozták ide nekem egy Alcatel travel chargerrel.. az illető azt mondta Alcatel tablet..de sajnos nem az..
PC-re dugva írta ki ezt a Softwinerevb-t.. és ebay-en is találni ilyen néven tabot..Livesuit progival próbáltam.. drivert feltettem de ahogy írtam is felkiáltó jeles..
ADB -be az "adb devices" parancsra írja a tabot és hogy recovery-be van.. elküldöm neki az "reboot bootloader" parancsot újraindul a gép.. és elkezd tölteni az android feliratnál megáll.. vagyis csak tölt tölt.. tehá t nem tudom fastboot állapotba sem tenni.
Livesuit meg nem látja..mert azt írja hogy "no device found" vagy "no device to update" stb.
ROM-ot amúgy a softwinerevb alapján találtam.. ami talán jó lesz.. de nem tudom milyen progival tudnám felvarázsolni rá. -
NoMagix
addikt
válasz
czanga #49677 üzenetére
Olvastam a hozzászólásaidban a hibákat.
Passz, mindenhol van hibás darab, sajnos neked sikerült belefutnod!
Amúgy az előző tabunk egy Alcatel 7" kis masina volt, egy magos procival, nem volt egy erőmű, de elég sok játék elfutott rajta és a netezés sem volt rajta olyan rossz.
Csak a kijelző minősége zavart benne (sima TFT), ezért is cseréltem le! -
czanga
őstag
válasz
cinemazealot #49675 üzenetére
Köszönöm!
Beszámolok mindenképpen! Görgetés böngészés közben milyen? Egyenletes, folyamatos, nem akad?
Ftomm:
Akkor én miért szívtem vele, mint a torkos Borz?Az első akkora karc volt gyárilag, hogy azt hittem, ez fiature, nem bug.
A második szoftveresen hulladék volt a 4.1.1-el. Írtam is, hogy egy 400 megás avi-t nem játszott le rendesen. Katasztrófa volt.
8 éve használok Mac-et, és iOS-t is mióta létezik, és ilyet még nem éltem meg. Nem támasztottam az Alcatel-el szemben túl nagy elvárásokat, de azért na...
Erre a két funkcióra viszont nem vennék továbbra se retinás mini-t 105 000-ért. Viszont lefoglaltam egyet, így ha holnap átvétel után ez se hozza az elvárható szintet, akkor viszem vissza az edigital-ba és irány az iStyle.
-
czanga
őstag
válasz
czanga #49666 üzenetére
Megrendeltem a Multipad 4 quantum -ot. Nagyon köszönöm az ajánlást és a segítséget mindenkinek.
Remélem ez már az alap funkcióit is röccenés mentesen fogja tudni, és egy böngészőben való görgetés, vagy video lejátszás sem fog neki gondot okozni. Szkeptikus vagyok, mert az Alcatel 8 tab HD is ajánlott volt, mégis használhatatlan szinte.
-
czanga
őstag
Miután az Alcatel Tab 8 HD-ben akkorát csalódtam, hogy arra nincs szó, továbbra is úgy gondolom, hogy droid-os tablettel próbálkoznék.
Továbbra is arra kellene, hogy havonta párszor, vidékre utaztáskor filmezzek, továbbá böngésszek megérkezés után wifi-ről. ezen kívül minimális játékF-18 landing simulator)
Amire szükség lenne:
-8" , IPS panel
-8giga ROM
-1gb ram
-2, de inkább!!!! 4 magos proci, és normális GPU (ne akadjon az OS se ha lehet)
-Android 4.2.2
-fekete szín
-már a kis felbontású videókat is futtassa gördülékenyen, akadás és csúszás mentesen
-gördülékeny böngészés, és azon belül akadás mentes görgetés
-jó aksi
-minimális játék miatt: esetleg giroszkóp, és gyorsulás érzékelő (repülőgép "szimulátor" rendes irányításához)
-ÁR:_ (B)Max 40 000 FT(/B)Továbbá 7 colos modell-en is gondolkodok:
Annál is ezek lennének a paraméterek, de árnak jóval kevesebbet lőnék be, szóval 30 000 FT alatt mindenképpen.Előre is köszönöm!
-
menyko
tag
Ez az antutu amúgy mennyire mutat valós dolgokat? Nekem azt írja a procihoz, hogy RK3188-as ARM cortex-A9-es, míg a honlapokon mindenhol azt írják, hogy RK3066-os az Alcatel One Touch Tab 8HD SoC típusa.
-
czanga
őstag
Sziasztok.
Mar egy par napja tulajdinosa vagyok egy Alcatel Tab 8 HD-nek, es gondoltam megosztom a tapasztalataim.
Elore le kell szogezzem nem varok es vartam tulzoan sokat az eszkoztol de amit nyujt az...
A kijelzo jo szo se rola. Eles, szepek a szinek, jok a betekintesi sztogek es fenyero is elegseges bar ez lehetne jobb is. Osszeszereleesi minosegben sincs vele gondom. Egesz jol osszevan rakva.
kb ennyi a pozitivum...
A toltoje kb 2* akkora mint barmely mas eszkoze. A kabel rovid es a fejen talalhato rogzito pockok miatt kinzenvedes bele dugni az eszkozbe vagy epp kihuzni.
Az erinto panel nagyon nem azt teszi mint amit kellene. Weboldal gorgetes egy ujjal nagyitasnak erzekel, naagyon gyakran nem erzekel semmit, vagy gepeleskor kihagy leutott karaktert. Az mas ha en utok felre.A szoftver lassabb mint gondoltam. Az animaciok ugyan szepek de ha egy sima avi-ba bele teker az ember, barmilyen lejatszoban akkor kiakad az egesz. Tovabba bongeszes kozben is laggolva, felre erzekelve mukodik es a gorgetes is darabos.
Az aksit nem huzom le az adott, ennyit tud, de az, hogy az elso utan a masodik is karcos kijekzovel erkezett vicces de ezt mar felirattam atvetelkor.
Nem tudom, hogy ez ennyit tud es ugy kekk nyonkodni mint egy rezisztiv kijelzot vagy rossz peldanyokat fogtam ki de ezt kritikan alulinak erzem es csalodott vagyok.
-
czanga
őstag
Mit állítsak be az MX Player-en vagy magán az Alcatel 8 tab HD-n, hogy egy szimpla, alacsony felbontású avi ne akadjon meg ha bele tekergetek. Ilyenkor megáll a kép, és csak a hangot hallani, továbbá magától se valami jó a lejátszás mivel darabos, és sokszor késik a hang.
-
czanga
őstag
Video lejátszáshoz milyen appot használjak az új Alcatel 8 HD tabletemen?
VLC-vel próbálkoztam, de akárcsak a gyári, ennél is akadozós és hibás a lejátszás még egy 700x valami felbontású sima avi esetén is...
További gondjaim is vannak vele, mint a gyárilag rossz kijelző, ami foltos, de egyelőre erre akarok csak megoldást találni.
-
czanga
őstag
MA délután edigital-ban átvettem az Alcatel Tab 8 HD-t, majd mikor a városban mászkálva volt időm, gondoltam kibontom, megnézem. Felnyitottam a dobozt, húztam le a kijelzőn lévő fóliát és mit látok? - Méretes és mély karc a kijelző majdnem közepén. Szuper...
Visszavittem nyomban, sztornózták, majd mászhattam át a sugárba, mivel már csak ott volt raktáron.
Átmentem, átvettem, erre az is karcos , de kissebb mértékben. Elhoztam, és megkértem őket, hogy rögzítsék a számlán a dolgot.
Ez nem az Edigital-t jellemzi, mert velük még soha nem volt gondom, így most sem velük van, de arra kíváncsi lennék, hogy mások is jártak e már így ugyanezzel a modellel?
Azt viszont hazafelé eldöntöttem, hogy most nincs időm visszavinni, plusz ki akarom végre próbálni de 8 napon belül elállok a vásárlástól, és vagy veszek ugyanilyen ha lesz újra raktáron, vagy nem tudom...
-
czanga
őstag
30 000-ig bezárólag, 8 colos android-os tabletek közül továbbra is az Alcatel Tab 8 HD a befutó, jó választás, vagy van jobb, vagy valahol ez olcsóbb e mint 30?
-
tjb007
nagyúr
válasz
bostone #49300 üzenetére
A 7x Sygic szoftveres változata.
(#49302) knifemaster
Már csak egy felső összeghatárt kéne meghatározni.
(#49304) w.miki
A Google keresőben.
(#49307) T_chris
Ennyiért, ilyen feltételekkel semmit.
Ami a legközelebb áll a leírtakhoz, az a Prestigio MultiPad 2 Pro Duo 7.0, de ebben nincs Bluetooth, ahogy a Navon Predator 7-ben sem.(#49308) No.01
ASUS MeMO Pad FHD 10, ASUS MeMO Pad 10 (ME102A), esetleg még a Samsung Galaxy Tab 3 10.1.
(#49309) cool13
Prestigio MultiPad 2 Pro Duo 7.0, Alcatel Tab 8 HD
(#49310) palipa
A 70qci-ben és a 700qci-ben is IPS panel van (erre utal az i betű), ettől függetlenül nem igazán ajánlott egyik sem.
Van a Prestigiot, vagy az ASUS-t válaszd annak megfelelően, hogy a mi a fontosabb számodra.(#49312) St3ven
Ha elég a 8 hüvelykes kijelző, akkor a MeMO Pad 8. A kisebb kijelző, de azonos felbontás miatt a pixelsűrűség nagyobb (188 vs.149), az akku viszont valamivel kisebb (~4200mAh vs. ~5200mAh). Ezt a két dolgot leszámítva amúgy minden másban egyeznek.
Az alacsony árkülönbség oka meg az ASUS érdekes árpolitikája. Kezdetben amúgy a 8 hüvelykes változat jóval drágább volt a 10 hüvelykes változatnál. -
Viktoár
addikt
válasz
tjb007 #49272 üzenetére
Köszi,megmutattam az asszonynak de nála a wayteq a nyerőbb a káva kialakítás (keskenyebb a hosszanti oldalon) és a fehér szín miatt.
Az hogy az alcatel is elég lenne neki arra amire használná az már mellékes, dehát könnyű más f.szával a csalánt verni.
Én itt bújom a netet hogy minél több tabletet megnézzek meg kérdezősködöm a fórumon, ő meg lerendezi azzal hogy szebben néz ki.
Nők....
-
NoMagix
addikt
válasz
nobela #49227 üzenetére
Nem rossz, de szerintem az Alcatel HD 8-as jobb, erősebb akku, jobb soc, igaz ebben csak 4.1-es android van.
-
tjb007
nagyúr
válasz
Laci13 #49178 üzenetére
Kijelzőben nekem a Z2 jobban bejön annak ellenére, hogy a felbontása kisebb. A rendszer stabil, a frissítéssel meg se az ASUS, se a Sony nem szokott kapkodni.
Én a Z2-t ajánlanám inkább, több a RAM, erősebb a processzor, plusz ott a vízállóság is (na meg a legtöbb helyen QX10-es jár mellé ajándékba, amire ha nincs szükséget eladhatod).
Viszont ha jobban vonz a billentyűzet, akkor válaszd az ASUS-t.(#49182) ZeroZero
ASUS MeMO Pad 10 (ME102A), Lenovo S6000L
(#49184) fungeld
Igen, ez a legjobb, amit itthon ennyi pénzért kapni lehet.
(#49192) Axel007
Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 (nagyobb felbontású és magasabb fényerejű kijelző, erősebb processzor stb.)
(#49193) Smile8822
ASUS MeMO Pad HD 7, Prestigio MultiPad 4 Quantum 7.85, refurbished Nexus 7 (2012-es modell), WayteQ xTAB-79qci
(#49194) Viktoár
Ebben az árkategóriában nincs jobb. Egy hasonló tudású, de nagyobb kijelzős modellért meg legalább 20e forinttal többet kell fizetni.
(#49196) naja
Előbbi fehér, utóbbi pedig szürke, ami olyan majdnem fekete.
(#49205) Gyuri27
Alcatel Tab 8 HD
(#49207) mnbtrew
Olyan tablet, amit soha nem kell szervizbe vinni nem létezik
Még egy iPad Air is elromolhat bármikor.
Amúgy ez lenne a felhozatal: WayteQ xTAB 7X, ConCorde tab KRONOS IPS, Lenovo IdeaTab A3000, BeeX Mini Bee 3G -
-
tjb007
nagyúr
Nem csak nagyrészt kell érinteni, hanem konkrétan le kell írni, hogy mit szeretnél. Helyetted nem dönthetünk mi. Ha bizonytalan vagy a kijelző átlóját illetően, akkor irány a Media Markt vagy az Euronics, ott ki van állítva egy csomó tablet, amiket kézbe vehetsz, így el tudod dönteni mi is lenne a legmegfelelőbb számodra.
(#49134) daniel2121
Nem érdemes itt vásárolni, mindenre csak 1 év bolti garanciát vállalnak.
(#49135) F.B.I.
Inkább a Nexus 7.
(#49136) spiritex
Akkor lenne értelme bevennie, ha 3G-s tablet kéne neki, de mivel nem írta, hogy kéne, ezért semmi értelme nem lenne egy alacsonyabb felbontású kijelzővel rendelkező modell választani.
(#49139) zolee06
Alcatel Tab 8 HD, Prestigio MultiPad 2 Pro Duo 7.0, esetleg még a NAVON Predator 7.
(#49141) fungeld
Ebbe a maximum 50e forintba a legnagyobb, ami belefér az a 8 hüvelyk. Ennyiért ezek ajánlottak: WayteQ xTAB-79qci, Prestigio MultiPad 4 Quantum 7.85, Nexus 7 32GB Refurbished, ASUS MeMO Pad HD 7
Viszont ha hozzárakunk még ehhez az 50e forinthoz 3e forintot, akkor annyiból már kijön a Prestigio MultiPad 4 Quantum 10.1.
(#49142) mulatosdj
SLIM, a 2GB RAM miatt.
Ezeken kívül ott van még a WayteQ xTAB-79qci, a Prestigio MultiPad 4 Quantum 7.85, 3G-sben pedig a WayteQ xTAB 7X, a ConCorde tab KRONOS IPS, és a Lenovo IdeaTab A3000.(#49146) cinemazealot
A gyári lejátszóval próbáltad ? Nézd meg azzal is, hátha nem lesz annál gond.
Amúgy nem kéne, hogy probléma legyen ezekkel a videókkal. A szintén RK3188-as WayteQ xTAB-79qci egy kivétellel gond nélkül lejátssza ezeket a videókat 4.2.2 és 4.4.2 alatt is az MX Playerrel és a gyári lejátszóval egyaránt. Az az egy kivétel az MPEG_1080i@6.5Mbps.ts, ez néha be-be akad egy pillanatra.(#49147) alitak
LG G Pad 8.3, ASUS MeMO Pad 10 (ME102A), Lenovo Yoga Tablet 8, ASUS MeMO Pad 8
-
válasz
fungeld #49096 üzenetére
Overmaxot az ellensegemnek se, support nagyjabol egy nagy 0 , a szerviz ( beszallito ceg, conflex kft ) meg nem az igazan korrekt fajtabol valo. Ha jot akar maganak az ismid inkabb alcatel one touch tab 8hd vagy acer a1 810 ...
Amugy az overmaxnak a felbontasa ha jol olvasom hmmm 7 colon is epp eleg , 10 colon mar siralmas .
-
winston88
csendes tag
Sziasztok!
Két tablet között vacillálok: Acer Iconia A1-810, illetve Alcatel One Touch Tab 8HD. Előbbi 15 ezer forinttal drágább, a kérdésem az lenne, hogy tudás tekintetében valóban van ennyi közöttük? Ti melyik mellett tennétek le a voksotokat? A válaszokat előre is köszönöm!
-
tjb007
nagyúr
válasz
xxxyyyzzz111 #49020 üzenetére
Amennyire csak lehet
(#49021) Krepuska
Hogy mi az oka azt ne tőlem kérdezd, hanem a Toshibától.
Mindkét bolt megbízható, nyugodtan megrendelheted tőlük.(#49023) mikersz1
Inkább az előbbi.
(#49029) kobajekill
Én inkább az Alcatel Tab 8HD-t ajánlanám többek között az IPS kijelzõ miatt is.
-
tjb007
nagyúr
-
menyko
tag
Reggel meg is hozta a futár az Alcatel Tab 8 HD-t. Eddig jó választásnak tűnik, küllemre is kellemes meglepetés. Eddig még nem volt szerencsém semmilyen androidos készüléket használni, ezért még a rendszert is szoknom kell még. Egyedül amit hiányolok az a gesztusvezérlés. Androidon ez nem divat, vagy az olcsóbb tabletekből direkt ki van gyomlálva? Alkalmazás váltás, visszalèpés, bezárás stb sokkal kényelmesebb lenne, mint a sarkokat tapogatni.
-
Mákosmetélt
tag
Sziasztok,
20e HUF-ig szeretnék új androidos tabletet, ezt a kettőt néztem ki:
[link1 ]
és
[link 2]Igazából a 2. (BeeX) prociban erősebb: Rockchip 3168 de csak 512 MB Ram van benne, míg az elsőben (Alcatel) csak 1magos cpu van: Rockchip RK2928, viszont 1GB RAM.
Én a több RAM felé hajlok, még ha gyengébb is a cpu. Szerintetek?
Köszi,
Üdv. -
mQWeXgsf
aktív tag
Alcatel Tab 7 HD 19900 ft az Euronics-ban.
szerk.: bocsánat elfogyott, kb az utolsót vehettem meg.
-
menyko
tag
Sziasztok!
Az edigitalban most 30 ezer az Alcatel Tab 8 HD, 2 év garival és ingyenes kiszállítással. Van most ettől jobb ajánlat ebben az árkategóriában? netezés, filmezés lenne csak igazából a cél vele.
Ez a SENCOR ELEMENT 7v3 nagyon warning kategória?
-
tjb007
nagyúr
válasz
bergely #48921 üzenetére
Mondhatni megegyezik az ár-érték arányuk, de azt sem ártana tudni, hogy melyiket mennyiért tudod beszerezni.
(#48922) kchryss
Itthonról semmit, külföldet passzolom.
(#48924) tibur5555
Prestigio MultiPad 2 Pro Duo 7.0 vagy Alcatel Tab 8 HD.
(#48925) csoki46
WayteQ xTAB-79qci, Alcor Zest Q813i, Prestigio MultiPad 4 Quantum 7.85
(#48926) szomgab
Nem csak lehetséges, hanem biztos, de ez a fejlődési folyamat része.
Mondjuk az Intel processzoros modelleknél a kínlódás és a kompromisszumok meg fognak maradni. -
tibur5555
csendes tag
Sziasztok,
30e Ft alatt, filmnézésre és egyszerűbb játékokra (pl. Cut the Rope) melyiket ajánljátok?
WayteQ xTAB-700qci
Prestigio MultiPad 2 Pro Duo 7.0
NAVON Predator 7
Alcatel Tab 8 HDElőre is köszönöm!
-
czanga
őstag
válasz
czanga #48917 üzenetére
közben kifutottam az időből, de találtam tesztet az Alcatel One Touch 8 HD-ról. Sajnos csak közepes fényerőről számolt be a PH tesztje. Írták, hogy napfényben alig látni valamit.
Vannak még ajánlott 8 colos modellek 30 000 FT-ig bezárólag? Illetve 7 colos-ok esetleg, a wayteq 700qci -n kívül.
-
czanga
őstag
Sziasztok.
Sikerült kettőre szűkítenem.
Alcatel Tab 8 HD vagy Prestigio Multipad 2 Pro Duo 7.0
Mindkettő 2 év garis, ajánlott itt a topicban, és mindkettő aksija ugyanakkora. Kijelző felbontásban, és arányban van eltérés, illetve SOC-ben, prociban.
Az érdekelne, hogy melyik bírja tovább aksi időben, esetleg van e differencia fényerőben, betekintési szögben a kettő közt, illetve, hogy offline filmezés, és online böngészésnél, éreznék e gyorsaság beli difit a kettő közt?
Reménykedem, hátha van tapasztalatotok, mert a kijelzők közti arány különbség (16:9 vs 4:3) -ben nem tudnék dönteni, és lehet nálam annyira nem is számítana ez annyira.
-
válasz
royal63 #48912 üzenetére
Alcatel !!! De ez nem is kerdes
Navont a mazo-k vesznek30z.samu
Milywn tabrol van szo ? Ha telepitetted a flash playert , akkor az a gyari bongeszovel nem biztos hogy menni fog. A dolphin,maxthon, boat es tsai-n a plugin engedelyezese utan mennie kell , ha regebbi soc , illetve droid verzio van a tabodon akkor lehet hogy nem a 11.xxxxflah player kell ra hanem a 10.xxx bol valamelyik. -
royal63
tag
Sziasztok !
Melyiket vegyem ??
Alcatel tab 8hd vagy Navon Raptor 8 ?????Böngészés , facebook , kevés film , játék .
-
czanga
őstag
válasz
tjb007 #48908 üzenetére
Köszönöm!!!!
30k-ig, (méret mind1) , jó aksival, 2 év garival van még ami ajánlott?
Illetve az említett 7"-os prestigio, és a 8"-os Alcatel közül melyik az amelyik jobb teljesítményt nyújt, illetve melyik aksi ideje jobb? Ezekkel kapcsolatban minden eszköznél, amit néztem vegyes véleményeket olvasok. Sokan a xtab-700qci-t is dicsérik, hogy jó aksi ideje van, és gyors eszköz. Nekem csak az nem tetszett, hogy 1 év gari van csak hozzá.
Nem könnyű jól dönteni, elég sok a lehetőség.
-
phoenix64
őstag
Sziasztok.
Szerintetek DPS Dual 7 vagy Alcatel Tab 7 érné meg jobban?
esetleg M-Tech aTab 7
-
phoenix64
őstag
válasz
this is life #48784 üzenetére
Oké, köszi.
Akkor keresek vmi concorde v wayteqet.. 15 éves az öcsi, nem vmi türelmes.
Alcatel tab 7 csak azért tetszett meg mert 1 GB ram van benne, meg néztem vidiket azon aránylag jónak tűnt böngészéshez meg filmezéshez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Rövid videón az új Virtua Fighter játék
- Jön az Ashes of the Singularity 2
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- További aktív témák...
- iPad Pro 12,9 hüvelykes128gb wi-fi (4. generációs)+ üvegfólia
- MacSzerez.com - iPad Air M1 / 5. generáció / 64GB / Wifi / Pink / Garancia!
- szinte új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple garancia
- szinte új iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi + Cellular 128GB silver ezüst
- szinte új Apple Pencil C (USB C) garancia
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest