Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• czanga

őstag

válasz tjb007 #48903 üzenetére

Énis csak keresgélek, és szintén filmezésre (hosszú busz utakon), illetve böngészésre, levelezésre, minimális játékra. (kb 10 perc fruit ninja :D )

Szóval filmezésre nem jobb ha nem 4:3-as a kijelző, és ezért mondjuk Prestigio Multipad 2 Pro Duo 7.0 esetleg? Nekem eddig ez tetszett a 2 év garancia, fém ház, üveg előlap, és nagy aksi miatt. Eddig 8 colos méretben nem mertem nézelődni, mert nálam is 30 000 a lélektani határ. xTab-700qci-t kilőttem, mert csak 1 év gari van rá, és kissebb az aksija is. Azt mondjuk nem tudom ettől függetlenül melyik merül gyorsabban, és melyik jobb. Pedig nagyon sokat olvastam utánuk a napokban.
    Apple (főleg Machintosh) cuccokat használok, és ezzel foglalkozom, de arra, hogy filmet nézzek a volán járatokon, mikor vidékre utazom, nem gondolnám, hogy egy retinás iPad mini optimális választás lenne. Ezért keresgélek Android-os tabletet.

20 000 FT értékben még esetleg vennék olyat ami 2 magos, 1giga rammal szerelt, és TN paneles, de normális fényerővel. Ez már csak feltételezés, hogy hátha van olyan aminek élhető minőségű a kijelzője. Ebből Concorde tab Rokee-t néztem.

Sajnos, mint mindenki, énis szeretném megúszni minnél olcsóbban :U , mivel a felhasználás mivoltát nálam az képezné, hogy havonta 2- max 3 alkalommal, 2-3 napra leutazom védékre, és olyankor a buszon filmeznék, illetve megérkezés után böngészés kerülne előtérbe.

Új hozzászólás Aktív témák