- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frigetrus
aktív tag
válasz
zolee06 #49452 üzenetére
Nekem ilyenem van, nem sokára lesz róla cikkem logout-on. Mondjuk én 28 ezerért vettem, a 23 ezer különösen jó ár. A hardver erős, szépen fut a rendszer, full HD videó meg sem kottyan neki, akár külső merevlemezről is szuperül lejátssza, egy-két jobb játék is frankón megy (Real Racing például), a kijelző nagyon szép, a burkolat jó minőségű.
Hátránya, hogy az akku nem bírja olyan sokáig, mint egy drágább tabletben. Minimum fényerőn, wifivel kb. 3,5-4 óra aktív kijelzővel lehet használni a készüléket, videólejátszás wifi nélkül elvileg már valamivel több. Kihoztam már belőle olyan üzemidőt, amikor 1 napot 7 órát és 5 percet ment, vegyesen, készenlétben és aktív kijelzővel, legalacsonyabb fényerőn, wifivel, 3D-s játékkal, ebből az összes, aktív kijelzővel eltöltött idő pedig így 4 óra 15 percre adódott.
Másik eset pedig az eleinte kikapcsolt wifivel, majd kb. fél óra bekapcsolt wifivel, legalacsonyabb háttérvilágítással, irodai feladat ellátása során, majd a fél óra netezéssel, összesen akkuról ment 7 óra 50 percet, amelyből az aktív kijelző használat 5 óra 29 percet tett ki, ekkor pedig 4%-ig hagytam merülni.Annyit még hozzátennék, hogy a legalacsonyabb fényerő sem mondható igazán alacsonynak, Sony Ericsson Xperia Pro telefonomat mellé téve legalacsonyabb fényerőn a telefon kijezője jóval sötétebb. Szerintem ha ezen lehetne lejjebb faragni, akkor a fogyasztás is csökkenhetne.
Talán még a kijelző az ami néha enyhén pontatlan, de nem vészes, a kamerák felejtősek, illetve a hangszóró ami gyengusz még, de fülhallgatóval teljesen oké a hangzás.
Összegezve:
Előnyök:
+ Jó IPS kijelző, jó betekintési szögek, jó felbontás
+ Árat figyelembe véve korrekt, erős hardver
+ Esztétikus külső, jó építési minőség
+ HDMI kimenet megléte
+ Jó tempó, gyors rendszer, ritka lassulás
+ Jó wifi vételHátrányok
– Nincs bluetooth, GPS modul és 3G/4G modul, NFC
– 8 GB tárhely kevésnek bizonyulhat
– Aránylag rövid üzemidő
– Széleken enyhén pontatlan a kijelző érzékelése
– Gyenge kamerák
– Érzékelők hiánya (fényerőszenzor, stb., csak gyorsulásmérő van benne)Megjegyezném még, hogy szinte mindenhol hirdetik az OTG kábelt, hogy jár hozzá, de a dobozon nincs feltüntetve, és az enyémhez nem is volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- PlayStation 5
- Linux kezdőknek
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple asztali gépek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Gaming notebook topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Apple Ipad 10.generáció
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest