- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktoár
addikt
Ha olyan helyen vagyok ahol nincs wifi akkor a mobilstick-kel lehet használni a tabot?
-
Viktoár
addikt
válasz
tjb007 #49272 üzenetére
Köszi,megmutattam az asszonynak de nála a wayteq a nyerőbb a káva kialakítás (keskenyebb a hosszanti oldalon) és a fehér szín miatt.
Az hogy az alcatel is elég lenne neki arra amire használná az már mellékes, dehát könnyű más f.szával a csalánt verni.
Én itt bújom a netet hogy minél több tabletet megnézzek meg kérdezősködöm a fórumon, ő meg lerendezi azzal hogy szebben néz ki.
Nők....
-
Viktoár
addikt
válasz
tjb007 #49269 üzenetére
Aha értem,szerintem a játék annyira nem mérvadó az asszonynál bár a telóján szokott pötyögni mikor nagyon unatkozik.
Abban az esetben ha a játékot teljes mértékben hanyagolnánk a költségek lefaragása végett,tehát marad facebook,skype,viber,zene,filmezés,netezés akkor mit tudnál ajánlani? A ~8 -as kijelző jó lenne ha maradna. Kicsit kellemetlen hogy ennyire buta vagyok hozzá,inkább számítógépben vagyok jártasabb.
Sajnos még márkát sem ismerek ezekből a gépekből,de ha van rá gari és elfogadható a support is akkor nekem mindegy milyen nevet szitáznak rá.
Néztem a WayteQ xTAB 7x tesztet is,engem meggyőzött sebbeségre is és felhasználhatóságra is csak a 7-es kijelző amit nem preferálok benne.
-
Viktoár
addikt
Sziasztok
Tabletet szeretnék vásárolni az asszonynak,de bevallom férfiasan hogy teljesen analfabéta vagyok hozzá.
Kinéztem a Wayteq xtab 79qci tipusút,de még nem randeltem meg.Szeretnék egy kicsit utánanézni hogy melyik proci mire képes (való) mert annyifélével találkoztam a leírásokba hogy már azt sem tudom fiú vagyok-e vagy lány.
Létezik valami összehasonlító teszt?
-
Viktoár
addikt
válasz
tjb007 #49214 üzenetére
Értem,köszi szépen. Amit kinéztem Wayteq tablet az megbízható darab?
Asszonynak gondoltam internetezésre,skype,viber,facebook,filmezés ilyesmi. Nem tudom hogy a felsoroltaknak milyen hardverkövetelményei vannak ahhoz hogy akadásmentesen menjenek,de ha gyengébb model is jó akkor talán abból futja a 10"-os kijelzősre is?Vagy 35k körül nincs elfogadható 10"-os táblagép?
-
Viktoár
addikt
Sziasztok
35k körül milyen masinát tudnátok ajánlani? Első tablet lenne a családban,asszony valamelyest ért az androidhoz mert neki androidos a telefonja.
A WayteQ xTAB-79qci-t néztem ebben az árkategóriában,mivel a teljesítményéről jókat írtak,bár a wifit gyengének mondják.
Van esetleg hasonló tudású gép nagyobb kijelzővel is ilyesmi árban?Az asszony szeme már nem a régi. -
Viktoár
addikt
Senkinek nincs ötlete hogy miért nincs olyan opció a beállításokban hogy mobilhálózatok?
-
Viktoár
addikt
Sziasztok
Segítsen valaki mert megőrülök.
Engem nem igazán fognak meg ezek a tabletes dolgok,viszont fater vett egy myaudio 916qi-t és megkért hogy segítsek az usb-s mobilnetet működésre bírni.
A gondom hogy leírás szerint a beállításokban kell lenni olyannak hogy mobilhálozatok,viszont nekünk nincs ilyen. (Wifi,bluetooth,adathasználat,és továbbiak van.)
-
Viktoár
addikt
Sziasztok
Van egy Myaudio 916QI tipusú tablet és az inviteltől kapott (pannonos) mobilnetet szeretnénk használni.
Elöszőr amikor rádugtam akkor csak zölden villogot és az írta ki hogy az sd kártya sérült.
Azután számítógépen levettem róla hogy pinkódot kérjen,így rádugva kéken villog de az sd kártya még mindig "sérült".Hogyan kell beállítani hogy használni lehessen a mobilnetet? Valami olyasmit olvastam hogy APN-t kell beállítani de ilyen opció nincs benne.A modem huawei e153.
A másik hogy mekkora mértű pendrive a maximum amit rá lehet dugni? A 2gb-os működik viszont a 8 illetve 32-es már nem.Lehet hogy másfajta particióra kell formázni?
-
Viktoár
addikt
válasz
this is life #34567 üzenetére
Köszi szépen a segítséget,átolvasom a linkelt fórumot.
-
Viktoár
addikt
válasz
this is life #34563 üzenetére
Értem,köszi az infot tolmácsolom faternak.Mivel ez lesz az első tab amit a kezébe fog,gondolom bőven megteszi a 916DCC is.
Egyébként ebben a 60k-s mezőnyben van valami megbízható best buy?
-
Viktoár
addikt
Sziasztok
Fater kinézett egy tabletet, a MyAudio Tablet Series9 916QI-t és arra szeretnénk választ kapni hogy mobilnettel használható a készülék? T-mobilos usb stickes nyavaja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kuponkunyeráló
- Arch Linux
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Netfone
- További aktív témák...
- Apple Ipad 10.generáció
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest