- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Már be is futott a Galaxy A17 5G
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
Hirdetés
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Croft-21
őstag
Sziasztok
Van egy Alcatel One Touch Pop7 típusú tabletem és az a gondom vele, hogy letöltöttem korábban egy játékot, ami most frissíteni akarná magát, de egyszerűen nem tudom, mert ha a Google Playről próbàlnàm frissiteni, kiirja hogy nincs elég hely az eszközön. Pedig be van állitva alapértelmezett letöltésként az SD kártya, amin van még kb 1 GB hely, az a frissités megcsak 85 MB lenne, de valamiért a Belső tárhelyre akarná letölteni... Pedig azon is van kb 500 MB hely... És arra kér, hogy töröljek pár alkalmazást, amit már nem használok. De ez kész röhej... Miért van ez? Egyébként a törlés sem segit. -
Croft-21
őstag
Mi a véleményetek az Alcatel One Touch Pop 7-ről? Lehet, hogy nem egy Samsung vagy Apple szintű, de netezésre, olvasásra sztem tökéletes. Csak azzal nem vagyok kibékülve, hogy viszonylag hamar lemerül.
-
Croft-21
őstag
Hali.
A mult héten a telenornál hozzájutottam egy Alcatel One Touch Pop 7 tipusú tablethez, ( a dobozán: one touch P310X) és szeretnék hozzá venni egy flip tokot, de a neten nem találok ehhez a típushoz. Hol lehet hozzá kapni vajon? Eleve nem is talàlok ehhez a tipushoz topikot, csak a one touch pop 8-hoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- MacSzerez.com - iPad Air M1 / 5. generáció / 64GB / Wifi / Pink / Garancia!
- szinte új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple garancia
- iPad Pro 12,9 hüvelykes128gb wi-fi (4. generációs)+ üvegfólia
- szinte új Apple Pencil C (USB C) garancia
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest