- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Croft-21
őstag
Sziasztok
Van egy Alcatel One Touch Pop7 típusú tabletem és az a gondom vele, hogy letöltöttem korábban egy játékot, ami most frissíteni akarná magát, de egyszerűen nem tudom, mert ha a Google Playről próbàlnàm frissiteni, kiirja hogy nincs elég hely az eszközön. Pedig be van állitva alapértelmezett letöltésként az SD kártya, amin van még kb 1 GB hely, az a frissités megcsak 85 MB lenne, de valamiért a Belső tárhelyre akarná letölteni... Pedig azon is van kb 500 MB hely... És arra kér, hogy töröljek pár alkalmazást, amit már nem használok. De ez kész röhej... Miért van ez? Egyébként a törlés sem segit. -
Croft-21
őstag
Mi a véleményetek az Alcatel One Touch Pop 7-ről? Lehet, hogy nem egy Samsung vagy Apple szintű, de netezésre, olvasásra sztem tökéletes. Csak azzal nem vagyok kibékülve, hogy viszonylag hamar lemerül.
-
Croft-21
őstag
Hali.
A mult héten a telenornál hozzájutottam egy Alcatel One Touch Pop 7 tipusú tablethez, ( a dobozán: one touch P310X) és szeretnék hozzá venni egy flip tokot, de a neten nem találok ehhez a típushoz. Hol lehet hozzá kapni vajon? Eleve nem is talàlok ehhez a tipushoz topikot, csak a one touch pop 8-hoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- The First Berserker: Khazan
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Minecraft
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- OpenWRT topic
- Blood Message - Egy újabb akció-kalandjáték Kínából
- Milyen TV-t vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest