- Mobil flották
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fredo78
aktív tag
Akkor mivel szinte nincs árbeli különbség a Teclast/ Blackview/Alldocube vonal és a Xiaomi SE pad között valszeg a Xiaomi lesz 62e-ért van 8/256-os verzió
-
Fredo78
aktív tag
Sziasztok! Én is 7 éves kislánynak néznék tabletet, mint pár hszólással lejjebb margithid.
Roblox/youtube/netflix/ egyszerűbb játékok kb ez lenne a felhasználás. 10 col
Ahogy néztem vagy Teclast/ Blackview/Alldocube vagy Redmi Pad/Lenovo M11 lesz.
A Redmi pad SE elég jó árban van (50e) de csak a 4/128-as. Elegendő ez a RAM így 2025-ben? -
Fredo78
aktív tag
válasz
cidalain #79852 üzenetére
Köszi az alapos választ. Somatom neked is.
A Teclastokat megnézegetve:
A10 110 dollár Olcó de még így is fullHD 2/32 Fehér/szürke.
M20 150 dollár még jobb felbontás 3/32 sim kártyát fogad, de fekete/szürke
T10 160 dollár szintén 2560×1600 4/64 sim kártyát nem fogad. Fehér -
Fredo78
aktív tag
Sziasztok!
10-es tabletet szeretnék gyereknek mese, video nézelődésre.
Mivel nem örökéletű lesz (nem fognak rá megfelelő módon vigyázni) nem a felső polcról szeretnék választani.
Arra jutottam, hogy vagy neves márka gyengébb kivitel vagy olcsóbb márka jobb felszereltség.
Most azt nézem, hogy egy Lenovo 60-70 körül van jó felbontással, de ugye csak 2/16-os kivitelben.
A Lenovo M10 miben tér el a tab4-től?
A Teclast meg társai ennyiért jobb felbontásúak és 4/64-esek. A kérdésem az lenne, hogy mennyire megbízhatóak? kb. 2-3 éve vettem egy Onda tabletet ami sajnos használhatatlan mert melegszik és kikapcsol perceken belül... Mivel tinydeal-es volt nem törődtem a garanciáztatással.
Szerintem a Telcast, Chuwi, Onda márkák nagyjából egyformák ár és minőség szempontjából. A mostaniak már teljesen jók?
A gyerke rózsaarany gépet szeretett volna ezt fehérre tudtam lealkudni tehát a fekete, szürke versenyzők nem játszanak -
Fredo78
aktív tag
sziasztok!
Van egy kb két éves Onda tabletem ami melegedős problémával pár perc használat után kikapcsol. Emiatt fiókban töltötte eddigi életét. Érdemes vele foglalkozni? Lehet plusz hűtést fabrikálni bele?
-
Fredo78
aktív tag
válasz
<Adamsky> #74918 üzenetére
Tegnap este az idegtől nem láttam, plusz nem emlékeztem hogy az egy éve vett tabletnek mi a pontos neve
Nem tudom hogy sírásnak hangzik-e:
Adott egy neves gyártó gyári tabletje. A szoftveréhez senki nem nyúlt hozzá. Ő ajánlott frissítést és ezután bootloopot kap a készülék. Agyrém. -
Fredo78
aktív tag
Sziasztok! Kb 1 éves Lenovo tablet rendszerfrissitest akart csinálni. Leokéztam letöltotte de utána a kis zöld robotnak nem jön össze a munka. Kb 20mp után kiirja hogy verification signature failed. És kezdi elölről. Mit tudok tenni?
-
Fredo78
aktív tag
válasz
bogarfx #70360 üzenetére
Ehhez mit szólnak a szakik? Itthon ennyiért a HD felbontásu változatot lehet a Lenovoból beszerezni. Azért a full HD jóval szebb képet ad. Remélhetőleg jól működik?
Én egy Onda V919 utódját keresem (nem lehet játszani vele mert kikapcsol túlmelegedésre hivatkozva) Sajnálom mert a kijelző és a felbontás gyönyörű, 2gb ram, gyors mint a veszedelem.
Most igazából két fontos kérdést kell eldöntenem:
1GB vagy 2GB RAM
HD vagy FullHD felbontás
A versenyzők Alcatel Pixi - Asus -Lenovo -
Fredo78
aktív tag
Sziasztok!
Melyik a legolcsóbb tablet ami már valamilyen szinten használható. Kisgyermekeimnek kellene, hogy megvédjem tőlük az Asus tabletet
Az ilyen 15ezres csodák között van különbség? mármint van megbízható köztük? -
Fredo78
aktív tag
Szia!
Szerintem az árral meg is határoztad a kijelzőméretet. A 10' kategória sajnos jóval drágább.
Azt helyesen gondolod hogy új és magyarországon forgalmazott legyen, a tablet felépítésénél és viszonylag új technológiájánál fogva ez elég fontos szempont.
Én az e topikban sokszor felmerült gépeket nézném meg a helyedben a saját topikjukban és utána élőben:
-WayteQ xTAB-79qci
- Alcor Zest Q813IX
Esetleg Concorde vagy Prestigio
Ha nem bízol a másodvonalas márkákban akkor Samsung tab 3 de ez már erősen idős darab.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Nintendo Switch 2
- Mobil flották
- Milyen autót vegyek?
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- MotoGP & WSBK
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Star Trek
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest