- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolee06
tag
Sziasztok!
Sikerült egy VEGA Q7108 QuadCore tabletet vennem !
Meg vagyok elégedve vele ! Szép a kép gyorsan pörög a 4 magos proci ! Az aksi hát igen
2 gyerek
használja így nem nagyon bírja de hát ez van ! Nekem csak egy gondom van vele bekapcsoláskor! Bekapcsolom ki írja hogy Vega azt annyi! Töbszöri próbálkozásra sikerül ! Valamikor meg egyből bekacsol !Alig akar továbblépni néha ! Ezt lehet valahogy korrigálni frissítéssel, bár gondolom ha a neten látja hogy van frissítés akkor megteszi, vagy nem? -
zolee06
tag
Sziasztok!
Ez milyen lehet ezért az árért:
http://www.muszakidepo.hu/VEGA-Q7108-QuadCore-p35513
Játékra netezésre film nézésre ! A gyerekeimnek szeretném / 10 -5 évesek / mert nemrég vettem egy új telefont és szét csesztetik a playről letöltött játékokkal!
-
zolee06
tag
"Ingyenes felhő szolgáltatás"
Ez mit jelent egy tabletnél?
-
-
zolee06
tag
Sziasztok!
Tabletet szeretnék vásárolni újat, itthoni beszerzéssel! Tanácsra lenne szükségem!
Játékok lejátszására / play áruházról / zene hallgatásra videózásra kellene ! Gyerekeimnek szeretném ! Előlapi és hátlapi kamerás kellene, min. 2 magos proci 7-8 colosat és úgy 30.000 ft-ra gondoltam !
Tudtok esetleg valamit ajánlani ami megbízható?http://makrotex.hu/WPOWER-M7852-7.85-Tablet-PC-Quad-Core.html
Ezt néztem nem tudom hogy mennyire jó?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Macbook White 13" unibody
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest