- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mobildeck
tag
nos, végül a wayteq xtab 8q gps mellett döntöttem, és pár órás nyomkodás után azt kell mondjam, nagyon jó döntés volt
wifi jól veszi a jelet, a pár óra alatt wifin böngészés, filmezés, játék, youtube, zenehallgatás, fm rádió (!) és szinte minden egyéb funkció használta után kb 84%ra merült le, 1 óra 50perces képernyőidővel, ez azt hiszem elég jó eredmény
az extra szoftverek (mindig tv, fuso, táblamagazin) működnek, de a magazinon kívül minden elérhető bárkinek azt hiszem, így csak a táblamagazin igazán extra, amiben rengetegsok cucc van, nagyon tetszik
képernyője IPS, szép képe van, brutális fényerővel, 1/3on beltéren bőven megfelelő
antutu 19-20 ezer között van valahol, ha érdekel valakithátlapi kamera borzalmas, de egész sok beállítás van ahhoz képest, előlapi sem bajnok, skypera sem kifejezetten jó, de legalább van
jó kézben tartani, jó minőségi érzete van (árához képest persze) kicsit talán csúszik (fehér hátlapos)
rendszer gyors nagyon, friss kitkattal, néha egy két akadás van de nem zavaró (appletöltés közben, nyitva 100 program, böngészésből kilépve nagyon picit akadt)
hangszórója egész szépen, hangosan szól, max hangerőn torzít kicsit
most ennyi jutott hirtelen eszembe
-
Mobildeck
tag
válasz
ClioRS #52649 üzenetére
az nem rossz végülis, nem játékra, max 1-2 kisebb 40-50 megás casual cuccok lennének rajta, inkább a tartalomfogyasztás, böngészés, youtube, filmezés ami menne a tableten, tehát ezért is fontos (legfontosabb) a képernyő, azután a többi tulajdonság, és a vivo tetsztős képek alapján, de a wayteq ips panelje és nagyobb felbontása lehet jobb választás (plusz olvastam valami mindig tv dologról (edigital oldalán) , azt nem is értem, de gondolom neten megy rajta a tvzés, anélkül nyilván nem)
-
Mobildeck
tag
válasz
borsodika #52646 üzenetére
köszi a tippet, valóban jobbnak tűnik a wayteq
(#52647) ClioRS neked is köszi, ezek szerint a vivo is megfelelő készülék lehet, de a wayteq azért jobb (papíron legalábbis biztos)
a kitkat miatt a belső tárhellyel nincsenek gondok? 8gb a rom, de mondjuk 10-15 apptól azért még nem telik meg a rendszer tárhely, ugye? az a rémálmom, mert gondolom úgy van particionalva, hogy kisebb rész a rendszernek, nagyobb rész a virtuális sd kártyának (vagy akárhogy is nevezzék a másik particiot)
-
Mobildeck
tag
szép estét,
kb 30 ezer körül keresek egy szép kijelzős megoldást, 7es méretet inkább kerülném, sok netezés, youtube videók is jó minőségben akadásmentesen, nem feltétlen sok játékhasználattal, értelmes akkuidővel, nem félévente szervízbejárással (esetleges beépített 3g képességgel) megoldható? vannak tippek?amit én eddig találtam a teljesség igénye nélkül:
concorde tab vivo / amazonilletve 7esből volt több versenyző is
concorde tab kronos / Alcor Access Q787I / alcatel tab pop 7 / WayteQ xTAB-7X Quad -
Mobildeck
tag
válasz
Mobildeck #47813 üzenetére
azóta persze még többet olvastam (én is jól elbeszélgetek magammal
) és habár a navon predator 7 marad mint utolsó lehetőség, a következő elemek lettek felvéve a képzeletbeli listámra (és egyébként is inkább a 8 körüli gépek tetszenek) :
Alcor Zest Q813IX
WayteQ xTAB-79qci
BEEX Mini Beeebben a kategóriában (ár és méret) mintha láttam volna még ezer megoldást, de valamiért nem emlékszem rájuk. beexről bármi infó? volt már valakinek? kommentekből itt ott azt hoztam le hogy jó gép, viszont mivel egy áron van a másik kettővel, nem egyértelmű a választás
-
Mobildeck
tag
válasz
Mobildeck #47801 üzenetére
nekem lassan körvonalazódik a lehetséges jelöltek listája, kb valahogy így:
navon predator 7
vega q7108
myaudio 816qctudom méretben nem ugyanazok, de a 8 inch igencsak tetszik, de majd ma megtapizom őket.
hw ügyben a myaudioban ugyanaz van mint a wayteq xtab-s7 (és xtab-700qci) és ezekről nem sok jót olvastam eddig, bár ez nem feltétlen jelenti azt hogy rossz a soc. a predatorról pedig eddig inkább csak jókat olvastam.hajlik a szívem a myaudio felé, de lehet az eszemre kellene hallgatni és a navont választani?
-
Mobildeck
tag
sziasztok, en is tablet vasarlas elott allok. szempont egyelore nem sok van, csak otthon hasznalnank wifin, foleg netezesre, es tartalomfogyasztasra (youtube, blogok, kepek, fb, ilyesmik) fontos lenne hogy ne meruljon le 2-3 ora netezes utan, vagy ha igen, gyorsan toltson fel lehetoleg.
szep kep nem hatrany,(felbontas, fenyero, erintes megfelelo erzekelese) illetve hogy jol fogja a wifi jelet, meretben rugalmas vagyok, de konnyen lehessen vele gepelni ha arra kerul a sor, gondolom ez inkabb a 7 inch kornyeken egyszerubb mintsem egy 10es eseteben.
ha frissitheto/van ra support/romok hozza az extra jopont.
arban nem tudom ilyesmit mennyiert lehet szerezni, de varom a tippeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen notebookot vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LEGO klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Battlefield 2042
- ASUS ROG Ally
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- További aktív témák...
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Macbook White 13" unibody
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest