- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszko77
csendes tag
Sziasztok !
Van egy pár éves Onda v10 4G tabletem. Betört az érintő kijelzője ezért rendeltem hozzá kínából touch screen-t. Kicseréltem - minden frankó lenne - azonban az érzékelés középpontosan tükröződik. Szóval pont a tükörképen érzékel mindent. Már jó párszor ki és visszatettem az érintőpanel csatit, factory reset, csavarok meghúzása ( bár azokhoz eleve nem kellett nyúlni), de semmi nem változik. Rossz kijelzőt kaptam ? Vagy valami gajra ment a cserénél ?
Valaki találkozott már ilyen hibával ? Probáltam itt keresgélni, de nem találtam ilyen jellegű kérdést-hozzászólást.
Köszi ! -
w.miki
veterán
válasz
Somatom #84626 üzenetére
Rendetlen Win7-et használok
Kiváncsi leszek ez a jó öreg Onda V10 4G mennyire használható majd tanulásra.
Nem egy erőgép, azért az már látszik... -
w.miki
veterán
Kaptam egy Onda V10 tabletet... viszont nem indul el...
Próbáltam FW-t felrakni rá, de hibaüzenetet kapok.
Van valakinek ötlete, mi lehet a gond?
Onda V10 4G 3/32GB
V1.0.0._V8
vNF11000G
SPFLASH 5.1628:
BROM ERROR: S_DL_GET_DRAM_SETTING_FAIL (0x13BE)
Obtain DRAM Failed! -
mazda83
csendes tag
Hello!
Rendeltem egy onda v10 pro tabletet 4/32gb 95$ ért
Olvastam a tesztet róla ami kb 2éves,eléggé rosszakat írtak róla.
Elképzelhető,hogy azóta javítottak rajta? -
cidalain
veterán
válasz
papeti01 #80577 üzenetére
119 dollarert van banggoodon Chuwi HiPad ezzel a kuponnal: BG5de8fe
(Ez kb pont annyi mint a 105 euro. Garantaltan az van ami a specifikacioban. Biztosan tudja a B20 LTE frekvenciat.)Egy tabletnek 2 rakfeneje lehet. Ha gyenge a hardver, es ha trágya a szoftver. Az elso a specifikaciobol sejthető, bar jelen esetben az sem volt igaz. A SW hasznalhatatlansaga, azonban sokkal nagyobb gond a gyenge hardvernel. Egy noname tabletnel nem jellemző a jo szoftver. En nem vennem meg, total zsakbamacska.
Ha olcson kell gep, akkor masodvonalas kinai gyartok ajanlottak: Chuwi, Teclast, Onda. Korrekt hardver olcsó arszegmensben is (oké ilyenkor nem csucsteljesitmenyu), es a szoftver is korrekt.
-
cidalain
veterán
Őszintén?
Egyiket sem. Tényleg kell 2 GB ram a normális működéshez.
Akkor inkább vegyél Kínából olcsón jobbat. Most nagyon nem mindegy hogy van egy szar Archos tabod 1 év garival vagy egy sokkal jobb Chuwi vagy Teclast gari nélkül. Nyilván a jobb kínait kell választani, mert azzal sokkal jobb lesz a felhasználói élmény.(Masodik linken levő 1024x600-as felbontas már 7" is gáz, nem hogy 10-en. Ha már tényleg azok közül vennék akkor a Lenovó, de az meg 40k makdnem, az mondjuk durvan 140 dollár. Ennyiért van sokkal jobb kintről. Pl Teclast P10S (előrendelhető még csak), Chuwi HiPad, Onda X20)
-
w.miki
veterán
válasz
w.miki #80273 üzenetére
Onda V10 képernyőjén látok egy pixelhibát. Az egyik pixel folyamatosan kék-en világít.
Nem tudom írjak-e emiatt a BG-nek.
Az alkalmazások sem mindegyike működik megfelelően, igaz én ilyen Vanced, MAGISK, meg TitaniumBackup féle programokat is használok, amik elég finnyásak.
Szóval másodjára én is inkább itthon vennék TAB-ot, 14 nap elállással.
Igaz ez nem 50e Ft volt, hanem csak 25e. -
w.miki
veterán
Megjött az OndaV10 tab-om.
Eddig jónak tűnik, de jó lenne ROOT-olni, hogy kevesebb reklámot kapjak.
Van valakinek ötlete, hogyan Rootoljam? -
cidalain
veterán
válasz
w.miki #80206 üzenetére
ennyit megér. Onda jónevű B vonalas gyártó (mint Teclast, Chuwi)
(#80204) pruzsi
Lenovo tab4 8 vagy 10 attól függ mekkora kell, vagy
Huawei Mediapad T3 8 vagy 10 esetleg
Huawei Mediapad T5, ami az előzőeknél kicsit jobb hardver
ha sokkal több zsetonod van rá, akkor írd meg mennyi, mert drgábban sokkal jobb cuccok is vannak. -
w.miki
veterán
Onda V10 3GB RAM 32GB ROM MTK6753 Octa Core 10.1 Inch Android 7.0 Dual 4G Tablet megér 23eFt-ot?
(+EU prio line vámmentes szállítás)
Filmnézésre szeretnék valami tabot. Van ennél jobb ajánlat, akár a használtak közül is? -
Fredo78
aktív tag
Sziasztok!
10-es tabletet szeretnék gyereknek mese, video nézelődésre.
Mivel nem örökéletű lesz (nem fognak rá megfelelő módon vigyázni) nem a felső polcról szeretnék választani.
Arra jutottam, hogy vagy neves márka gyengébb kivitel vagy olcsóbb márka jobb felszereltség.
Most azt nézem, hogy egy Lenovo 60-70 körül van jó felbontással, de ugye csak 2/16-os kivitelben.
A Lenovo M10 miben tér el a tab4-től?
A Teclast meg társai ennyiért jobb felbontásúak és 4/64-esek. A kérdésem az lenne, hogy mennyire megbízhatóak? kb. 2-3 éve vettem egy Onda tabletet ami sajnos használhatatlan mert melegszik és kikapcsol perceken belül... Mivel tinydeal-es volt nem törődtem a garanciáztatással.
Szerintem a Telcast, Chuwi, Onda márkák nagyjából egyformák ár és minőség szempontjából. A mostaniak már teljesen jók?
A gyerke rózsaarany gépet szeretett volna ezt fehérre tudtam lealkudni tehát a fekete, szürke versenyzők nem játszanak -
Fredo78
aktív tag
sziasztok!
Van egy kb két éves Onda tabletem ami melegedős problémával pár perc használat után kikapcsol. Emiatt fiókban töltötte eddigi életét. Érdemes vele foglalkozni? Lehet plusz hűtést fabrikálni bele?
-
cidalain
veterán
válasz
Spíler #78445 üzenetére
Fogalmam sincs, meg kell toluk kerdezni. Az volt a kerdes, hogy vallalhato e. Erre mondtam hogy igen.
Altalaban minden kinai tabon van egyebkent magyar nyelv, nemcsak a masodvonalas gyartoknal (mint pl teclast, chuwi, cube, onda), hanem meg a harmadvonalas gyartoknal is. Szoval szerintem van, csak rossz a leiras. De akik aruljak biztosan tudjak, szoval megeri dobni egy telefont nekik.
-
cidalain
veterán
Az ondaban legalabb mar fejlettebb alwinner soc van. Jatekra mondjuk az sem idealis, de nagymamanak mondjuk tokeletes netezgetni, kapcsolattartani. Mondjuk nem ertem miert eroltetik a fullhd screent ilyen gyengus socokkal, 7-8" eseten boven eleg lenne az 1280×800, olcsobb is lenne, meg nem arra menne a fel hardver hogy kihajtsa a kijelzot. No mindegy, ok tudjak. Jo lenne, ha tabot is lehetne osszelegozni, mint egy asztali gepet pl.
-
zebede
őstag
válasz
Aksomatic #78202 üzenetére
Voyo van most is, csak I8 Max, de ez lényegtelen, ha Teclast, Chuwi, Onda, Aldocube lenne ráírva is megmerném venni, némi utánolvasás után.
Ez konkrétan nincs EU raktáron, de ezt nem is írtad, csak hogy külföldről is jó.
Egyrészt, ahogy írtam még kínából is csak előrendelős, dec.13.-án adnák fel és minél később rendelik meg annál drágább lesz.
Másrészt EU raktárból értelemszerűen annyival drágább lenne, hogy már nem jönne ki 50k alatt.
EU raktárból 50k alatt esetleg néhány 3/32GB-os tipust találsz, akkor meg már inkább itthonról plusz 10k-ért Mediapad T5 a gari miatt.Nekem bevált a Voyo is.
-
cidalain
veterán
válasz
zolokas #78000 üzenetére
Eloszor kerdez, aztan vesz. Mostantol legyen ez az alaptetel!
Nagyon sok kamu, hamis tablet van mindenfele (ebay, ali is elol jar ebben). Jellemzoen nagyon jo parameterek, nagyon jo aron. A parameterek fele hazugsag (fake memoria, szarabb kijelzo, kisebb akku, stb)
Vannak ajanlott elso vonalas kiniai gyartok: Lenovo, Huawei melyek jo tabokat csinalnak, es itthon is kaphatok. Xiaomi is ide sorlhato, de kintrol lehet jo aron venni.
Masodvonalas kinai gyartok, olcsoert, de vallahato minosegben: Chuwi, Teclast, Onda, esetleg Cube (Alldocube)
Minden mas felejtos. Aminek markaja sincs, az meg plane.
Wish tipikusan szar shop szerintem, sok a kamu, aprobetus, megteveszto termekinfo, stb.
Teendo: felvenni az ugyfelszolgalattal a kapcsolatot, es panaszt tenni. Penzt visszakerni, tabot visszakuldeni (paypal allja a visszakuldest 9000 forint kornyekeig)
Remelhetoleg paypallal fizettel, ha nem akkor az ugyfelszolgalat szarakodni fog, es buko lesz, nem ved meg senki. -
zebede
őstag
válasz
apholyon #77795 üzenetére
Azokat írom amiket én nézegettem, mikor legutóbb rendeltem.
Teclast T10, ez sláger itt a topikban. Teclast T20 ez az újabb modelje.
Chuwi Hi 9 Air.
Voyo I8 Max, ilyen van nekem mostmerem ajánlani.
Onda X20.
Cube M5(Jönnek most majd hozzászólások
hogy jújj Helio x20 procival minek ajánlani az már nem is jó... francokat nem.
)
Webshopok:
Gearbest, itt előfordulhat eu raktárban is elvétve, ha nincs akkor EU Express/Priority line az ÁFA és VÁM mentes vásárlás.Bangood, itt European Direct Mail néven fut ugyanez.
GeekBuyingnak ilyen szempontból jó a keresője, könnyen tudsz keresni az eu raktáras készletekre, itt azokat nézegesd.
-
a2d2
addikt
válasz
Somatom #77526 üzenetére
Na pontosan ezért várok egy Mi pad 4 plus tesztet és egy jó árat hozzá 11.11-én.
A mostani 10"-os még egy retinakijelzős Onda allwinner chipsettel, és itt is azt tapasztalom hogy gyenge a vas ekkora kijelzőhöz, szerintem a full HD 10"-on teljesen korrekt felbontás lenne. -
cidalain
veterán
válasz
Somatom #77516 üzenetére
Lenovo-t mindketten kihagytatok. Meg itthonrol is vehetok, nemelyek eleg jo aron.
Chuwi, Onda, Teclast csak kintrol veheto. Wayteq valamelyik kinai gyartonak az europai nevesitett verzioja, europai aron. Nem vennek olyat. Vopt mar veluk korabban tapasztalatom, es semmi extra, mondhatnank hogy tularazott olcso kinai.
-
cidalain
veterán
válasz
hermit #77266 üzenetére
igen, a használt tablet piac meglehetősen hülye piac. a termékek értéke rohamosan csökken, és 2 év múlva reálisan a felét éri, mint amiért vették. csak az eladók ezt nem szeretik felvállalni. nem is pörög a piac.
22-ért már kapok 2 év garival 7"-os Lenovot igaz 1 GB rammal, egy 4 éves gépre nem fogok ennyit kifizetni sehogy sem (ami gyengébb, régibb android, használt akkus, nulla gari - a rammal kapcsolatban azért megjegyzendő, hogy a Samu a Touchwiz-zel arányosan több ramot eszik, mint pl a Lenovoban levő android, így papíron jobban mutathatna az 1,5 GB ram, azonban a valóságban ez nem érződik többnek)Vehető Teclast is, Chuwi is, másodvonalas kínai márkák, amiből ha kifogsz egy jó példányt, akkor nem lesz gond. A gond akkor van, ha éppen a pénteki műszakból származik, vagy akkor gyártották, amikor a minőségellenőr éppen klotyón volt... És ilyenkor, viszont sokkal szopósabb a gariztatás, mint itthoni vétel esetén. Olcsóbb, de a rizikófaktor meg nagyobb. (Nekem van itthon Chuwi tab, két és fél éves, igaz nincs minden nap nyúzva, de arra jól használható, amire kell)
Onda szokott még ajánlott lenni, viszont ők szeretnek ajándékszoftvereket rejteni az Androidba, amiket először célszerűen illene blokkolni, vagy leszedni. -
cidalain
veterán
válasz
gothic20 #77128 üzenetére
Allwinner soc szerintem felejtős. Valami jó MTK (Helio), vagy Snapdragon inkább.
Heartstone-t sokminden elfuttat, nem kell erőgép. De azért gondolom nem 1 évre tervezel. 3-4 GB ram azért már elérhető áron van kínában is 200 dollár körül vagy alatta akcióval.Teclast, Chuwi, Onda ami kicsit menőbb márka. Cube (Alldocube) is jó lehet, de ők néha tesznek a gépeikre ajándék kémkedős szoftvert, amit illik legyalulni.
szóval mindegyik Teclast jó választás lehet, kérdés mennyit szánsz rá. van köztük jó 75 dollár különbség. mondjuk van annyival jobb a T10 szerintem, de tudom hogy sokszor nagy úr a pénz.
T10 most van a GearBest-nél app price-szal 193 dollár kínai raktáron. ez csökkenthető egy valag ponttal, ha van neked. Áfakikerülős posta 1,25 dollár pluszban.
-
gothic20
aktív tag
Sziasztok
Szeretnék egy kis segítséget kérni.
Szeretnék venni egy 10"-es tabletet. Nézegetem a Teclast A10S-t. Főleg netezésre és filmnézésre lenne játékból max Hearthstone lenne.
Nézegettem még az Onda V18 Pro-t is de ez Allwinner procis nem tudom mennyire használható.
Illetve még megfordult a fejemben a Teclast T10-is de eu 60k lenne, talán hosszabb távra lehet jó lenne.
Vagy esetleg van valakinek egyéb alternatívája 10"-es méretben? -
anadroid
senior tag
Üvegfóliát soha nem vennék. Nem dobálom az eszközeimet, ha meg földrengés közben rádől a ház, akkor úgyis mindegy. Sima karcállót.
Nem vált, tartalék lesz a Samsung Galaxy S 10.5 mellett.
Egyesek szerint csak az első széria jött töltő nélkül (a videókon látható csomagbontás közben a töltő), egyébként pontozható 6,97 USD az eredeti 4 feszültségű gyorstöltő, legfeljebb utána megrendelem.
Ez a Teclast már nem az a Teclast, ami pár éve volt.
Az Ondát nem ismerem.
-
bl4ze
veterán
-
törölt tag
-
w.miki
veterán
Onda V10 Pro Tablet PC 4GB + 32GB - BLACK AND GREY
Kupon: BFridayGB87
38eFt szállítással EU raktárból
Állítólag jó Tab -
superg
senior tag
válasz
Henker2 #74566 üzenetére
Az adott tabhoz kell vmi leirást keresni hogy lehet törölni.Nekem is volt egy Onda v80plus,sikerült androidositani.
Más:
Mostanában haldoklik ez a kinai tabom..Érdekes hibát produkál lefagy,majd a kijelző lassan besötédedik.De ha csavarok egyet-kettőt az egész készüléken helyre áll,de sokáig biztos nem tekergethetem össze vissza.
Valami mintha nem érintkezne rendesen,csak rohadtul nem tudom hogy mi.Nem tudom hosszú távon megéri ez ezeket a kinai olcsókat venni,sokat nem érünk vele ha 1-2 év és mehet a kukába. -
Al Capone
tag
Sziasztok!
Most a kínai akcióban (11.11) melyik tab lenne szerintetek jobb választás?
Teclast T10
Onda V10 Pro (64Gb-os)Egyszerűen nem tudok dönteni. Vagy van jobb is ennyi pénzért? Egyik android 6, másik 7. Egyik 4 magos, másik 6.
-
-
cidalain
veterán
válasz
HellGreg #74160 üzenetére
Tabletben szerintem fel kell menni 100 dollarig. 90 korul a gep, a tobbi az okositott posta, hogy ne te fizesd az afat.
Onda V80 Plus peldaul. De ajanlom a Chuwi, es Teclast modelleket is. Hidd el ami parametereket irtal 60 dolcsiert az nem az. Es nem ugy nem hogy a fele olyan jo is jo, de annyira sem jo, hogy szot erne. Azzal a gyerek nem fog tudni jatszani.Teloban lehet hogy van olcsobban 60-70 dollar korul, de az 5". Nemreg vettem flash saleben 5,5" Doogee Y6C telot asszem mindennel egyutt 85 dollar volt az is. Pedig az sem erogep. Noname-ebb gyartok olcsobbak. De ott a szoftver altalaban bugos.
Osszefoglalava, ha foldhozvagasra jatszol, vegyel neki egy teglat. Olcsobb, es annyit az is tud, mint a fake tablet. Ha akarod, hogy hasznalja is akkor olcsot vegyel, de ne eroset. Nem kell neki az elejen a csillio mag, meg ram, meg retina screen.
Pl: cube iplay 8" mindez 60 dolcsi. Nem egy erogep. De tanulni, videot nezni ok. Mondjuk ilyesmit itthon is kapni hasznaltan meg garival mondjuk Lenovot. -
cidalain
veterán
Eleg kamuszagu az a kinai. 130 USD-ert 10" fullhd 4G 64 GB hattertar, 4 GB ram eleg eros, meg naluk is. Illetve noname, nulla termektamogatassal.
Chuwi, Teclast, Onda, Cube modellek a megbizhatobb kinaiak, ilyet leress, ha kintrol akarsz venni.(#74143) Szajo
Lenovo tab4 8"
Huawei Mediapad T3 8" -
cidalain
veterán
-
cidalain
veterán
válasz
nyisziati #74053 üzenetére
Talan.
MiPad 2-vel azert mar nem terveznek, eleg regi. Bar hardveresen meg ott van.
Sw nem tudom mennyire stabil egyebkent rajtuk. Aki nem akar mokolni sw-t frissitgetni annak nem biztos hogy jo (bar mondjuk en sem csinalom a xiaomi telomon, megtalaltam az arany kozeputat)Ugy tunik, hogy a tab piac nagyon atalakult az utobbi evben. Kikoptak az eros gepek. 100-200k kozott alig van most valami komoly vas. Ok, Huawei M3 8.4, de az 8-as. Samu S2 szeria mar regi, es 4:3-mas. Samu S3 jo, de a 4:3 miatt nem kifejezetten jatekgep. Lenovo Yoga bikabb verzioi Atom soc-cal szerelve megint csak nem kifejezetten jatekra szant cucc, de legalabb van beepitett projektor...
Szoval hianyzik a csucs, jatekra valo tablet. Van az olcsobb netezos, a dragabb mindenes. Es 100 korul meg is allunk. Nincs ertelme egy atlag felhasznalonak most feljebb menni.
(#74056) csab2
Van magyar, persze. Hacsak nem valami nagyon belpiacos cuccot vennel.
Chuwi, teclast, onda, cube ilyeneknel biztos van.(#74057) tozo86
Ujonnan biztosan nem lesz, a fullHD 8-as Huawei M3 8 Lite most akcioban 67, amugy inkabb 75. 50-ert csak HD van itthon.
Hasznaltan: hirtelen egy jut eszembe az elmult 2 evbol olyan 8-as gep ami fullhd volt, es most beferne hasznaltam 50-be. Talan a Huawei elozo szeriaja: M2 8. Ha makod van meg garisan is megszerezheto -
kóóó
aktív tag
Sziasztok, most meg villamakcios minsket keszulek szuksegen lenne a segitsegetekre. A kiafiamnak lenne atlagos hasznalatra egy tab.
Kineztem 2-ot. Az egyik Onda V10 Pro 4/32GB 39.400 Ft-ert.
A masik pedig a Teclast Master T10 4/64GB lenne, 51.000 Ft-ert.Az lenne a kerdesem, hogy ti melyiket ajanlanatok?
Megeri-e felarat a Teclast esetleg?
Gyartokrol mit gondoltok megbizhatoak, esetleg lebeszelnetek valamelyikrol?Lehet sok a kerdes, de nagyon hasonlo a ket tab, van arkulonbozet es ksizeretnek fogni egy megbizhatot es tenyleg jot.
Elore is tenyleg nagyon koszonom mindenkinek aki segit! -
kóóó
aktív tag
Sziasztok.
Ezek kozul melyiket a legerdemesebb megvenni , a 13 eves kisfiamnak lenne atlagos felhasznalasra.
Esetleg egy proci sorrendet tudtok adni, hogy melyiket erdmesebb nezni, keresni?
Elore is koszonom!Cube iWork 10 10.1 inch Flagship Tablet PC:
Intel Atom X5-Z8350 Quad Core 1.44GHz 4GB RAM 64GB ROMJumper EZpad 4S Pro Tablet PC:
10.6 inch 5-point Touch FHD Screen Intel Cherry Trail X5-Z8350 Quad Core 1.44GHz,RAM: 4GB
ROM: 64GBOnda V10 Pro Tablet PC:
MTK8173 Quad Core 2.0GHz ( Cortex-A53 x 2 + Cortex-A72 x 2 ) .1 inch 10-point touch IPS Screen with 2560 x 1600 Resolution RAM: 4GB
ROM: 32GBLenovo P8 Tablet PC:
Qualcomm Snapdragon 625 Octa Core 2.0GH RAM: 3GB
ROM: 16GB Screen size: 8 inch
Screen resolution: 1920 x 1200Teclast X98 Plus II 2 in 1 Tablet PC:
9.7 inch IPS Retina Screen Windows 10 + Android 5.1 Intel Cherry Trail X5 Z8350 64bit Quad Core 1.44GHz 4GB RAM 64GB ROM Bluetooth 4.0Es az olcsobbak esetleg, ha ugy gondoljatok ezek is siman jok:
Chuwi Hi8 Pro Tablet PC:
Intel Cherry Trail Z8350 64bit Quad Core 1.44GHz WUXGA IPS Screen8" 2GB RAM 32GB ROM WiFi HDMI Type-CCube iPlay 10 Tablet PC:
MTK8163 Quad Core 1.3GHz RAM: 2GB
ROM: 32GB 10.6 inch 1920 x 1080 (FHD)Onda V10 4G Phablet :
10.1 inch IPS Screen 1920 x 1200 WUXGA Android 7.0 MTK6753 1.3GHz Octa Core 2GB RAM 32GB -
vacs
veterán
Sziasztok.
Van már olyan Chuwi, Teclast, Onda tablet (tehát az ismertebb kínai márkák), amit snapdragon proci hajt, és legalább 6-os android van rajta (3-4 giga ram is jó lenne, mert hosszabb távra venném)?
Régebben mind intel procis volt, 5.1-es androiddal! -
cidalain
veterán
válasz
bippeti #73466 üzenetére
na neeee.
hogy az istenharagjába tudná kihozni 30e forintnyi dollárból ezt mindet
octa core proci
4 gb ram
32/64 gb háttértár
10" kijelző
ráadásul fullhd felbontással
4G modem
bika 6000-res akku
és még tok, esetleg billentyűzetes tokszerintem ordas nagy kamu. ez még kínában sincs 200 dollár alatt nagyon
kínából Chuwi, teclast, onda, cube modellet éri meg nézegetni, az legalább azt hozza ami oda van írva
nemrég láttam a Chuwi Hi10 pro-t billel most flash sale-ben 185-ért, bill nélkül 165 dollár -
sto1911
veterán
Sziasztok,
Melyik tabletet vegyem?
Cube iWork 10 Flagship Ultrabook Tablet PC - INTEL ATOM X5-Z8350 DEEP BLUE 181352402
10.1 inch Windows 10 + Android 5.1 Intel Atom X5-Z8350Onda OBook 20 Plus Tablet PC - WINDOWS 10 + ANDROID 5.1 CHAMPAGNE 194309102
Windows10 + Android 5.1 Intel Cherry Trail Z8300 Quad Core 1.44GHz 10.1 inch IPS Screen 4GB RAM 64GB ROM 2.0MP Front Camera WiFi Bluetooth 4.0 OTGIll. ajanlhattok masat is ha van alternativa, windows es android is kellene ra. Ezeken az Androidot lehet rootolni? Ill. a windows teljes asztali windowst jelent?
-
cidalain
veterán
nézegesd meg a Huawei-eket
Mediapad T3
Mediapad M3
szériákat, keret nagyságától függően.
hogy rootolni lehet e azt nem tudom.(#73371) coff1975
a T3 8" mindenképpen jobb szerintem mint a Lenovo tab3 8"(#73365) Aske
Kapható még az x98 plus. például itt
ha kínai játszik, mindenképpen, Teclast, Chuwi, Onda, Cube márkákból válogatnék. -
fireman123
őstag
válasz
bippeti #73163 üzenetére
egy ideig én is szemeztem különféle kínai tabletekkel (teclast, chuwi, onda), de végigolvasva a topicjaikat sajnos sokaknak jöttek elő különféle meghibásodások szinte mindegyiknél, és mivel a gariztatás nem lett volna egyszerű, így elálltam tőlük, ....pedig csábító paraméterekkel rendelkeznek, többekben 4gb ram, 64gb tárhely, android+win és nagyon jó kijelző.....és azok is kijöttek volna eu raktárból 60e körül
-
Skillet
addikt
Onda v80 plus
Nincs aksi info, és ahogy làthatò, hirtelen zuhanàsok vannak.
Az infòhoz elvileg valamj cash-t kellene törölni, de hogyan? A màsik meg passz... Az is megoldòdhat?
Köszönöm -
Skillet
addikt
Üdv
Onda topik kissé haldoklik...Megjött az onda v80 plus tabletem.
SN szerint V3, legalábbis szerepel a V3 is a szám és betűsorban. Build number v1.0.0_V1
akkor most v1 vagy v3?
Gyorsan merül. Lerakom repülő módban és merül pár százalékot óránként. De majd pontosan megnézem, mennyit.
Talán 2 napot írt ki üzemidőnek.
Battery-nél nem írja ki, mi mennyit fogyasztott
Az van ott, hogy "battery usage data isn't available."
Miért?
Toltam neki egy factory data reset-et, de ugyanazt írja ki.
Ötlet?
Így az sem derülhet ki, ha valami szívja.
Pedig szívhatja, mert a grafikont visszanézve van benne néha indokolatlan erősebb esés.
Így egyelőre nem tudok még írni a tabletről, előbb ez kellene megoldódjon. -
Időközben kiderült hogy inkább 10-es méret felé hajlanánk. Minimális játék, internet, internetes rádióhallgatás, filmnézésre lenne készülék, de ami a legfontosabb, az hogy a wi-fi legyen jó, és ne 2-3 órás aksi legyen benne. Most egy FNF Ifive 3 van, ami kijelzőileg korrekt, de a wi-fi-je gyatra.
Itthon van újracsomagolt Lenovo A10-30, ami nem egy erőmű, de a vélemények alapján jól működik.
Ahogy nézem, ilyesmi áron Dual OS tableteket kapnék, pl: Teclast T11 EU-s raktárból szállítással most 150 dollár, vagy Teclast 98 Daul 4G, ami 120 dollár + vám, áfa.
(150 dollár körül van még az Onda Obook 20 plus, ami vámmal már egy kicsit drágább lenne, és a Chuwi-k között sem találtam ebben az árkategóriában megfelelőt).
Meglennék a Dual OS nélkül mert az android lenne az érdekes, és ahogy olvasom egy Dual OS 32 GB ROM-os készüléken alig marad hely, csak androidos készülék pedig alig van.
Gondolom más is volt ebben a dilemmában, azaz hogy vegyem a gyengébb de biztosabb készüléket, vagy próbálkozzak a fentiekkel, aztán vagy szerencsém lesz, vagy nem?
Visszaolvastam itt is, néztem a Teclast topikot is, olvasom a neten a review-kat, de minél többet olvasok, annál inkább elbizonytalanodom.
Köszönöm
-
Sziasztok, ezzel: Onda V80 SE mennyire tudok melléfogni? Filmet nézni, netes rádiót. Spotify-t hallgatni venném a feleségemnek (így a szín is ok, játék max. a gyerek Duplo LEGO vonatozása lenne).
Egy dolog lenne fontos, azt hogy stabil legyen a wi-fi, ne egy leárnyékolt fémházzal küzdjünk mint a mostanival.
A magyarországi kínálatból itt a fórumban is többször ajánlott Lenovo Ideapad 3 tetszene és elég is lenne, de az Onda még áfával és a posta kezelési költségével is olcsóbb, + nagyobb a belső memóriája.
-
cidalain
veterán
válasz
Zola007 #72223 üzenetére
150 max akcióval.
EU raktár esetén + posta, ami 15-20 dolcsi.
Kínából + áfa, ami kb 40-45 dolcsi a posta kezelési költséggel együtt.illetve ezeknek is több verziója van, volt 2 és 4 GB-os rendszermemóriával is.
mindenesetre az esélytelenség inkább most arra vonatkozik, hogy nincs ilyen eszköz. kifogytak, Teclast X98 szériát már jó ideje nem látok, ONDA V919-esből is alig van. Chuwi, Cube nem csinált 4:3-masat, legalábbis nem rémlik.
amiről priviben beszéltünk az meg még a régi procis volt Intel Z3735, olyat meg már tényleg nagyítóval kell keresni, vagy 3 éves konstrukció
-
Zola007
veterán
válasz
cidalain #72222 üzenetére
ez nem helytálló
teclast és ondat is vettek többen 150 dollár vagy euró környékén, és én is láttam többször pl. gearbesten, de akkor még nem akartam vennikorábban 149 volt postával GB-n a v919, m ég kérdeztem is tőled priviben, de mire lebeszéltük, kifogyott az EU raktárból
-
-
norbert0
csendes tag
Sziasztok!
Én kínai telefonokat (Leeco, Doogee, Meizu), kínai windowsos tabletet (Onda V919 Ch) használok nagy megelégedéssel de utóbbit leváltanám valami jó androidos tabletre kicsit többért (ezt 50e-éft vettem Cherry Trail proci, 4 GB RAM, 64 GB ROM), ami lehetőleg még kicsit erősebb, és 10-12''. Az összefoglalóban sajnos nem látok ilyen jó ar-érték arányu kínai tabokat, tudnátok nekem ajánlani? -
cidalain
veterán
kínai cuccoknál nem jellemző a szoftvertámogatás. amivel kijön, azzal működik amíg meg nem döglik.
nagyobb gyártók esetleg kihoznak egy-két bugfixet az elején (Chuwi, Teclast, Onda, Cube)szürkeimportos dolgoknál csak a gari a lényegi különbség. ezek rendszerint külföldi beszerzésű tabletek, vagy külföldi székhelyen bejegyzett webshopból árulják, így nyerve néhány forintot maguknak (neked) az alacsonyabb áfával. illetve van még áfacsalásos eset is, amikor megveszik ideutaztatják, visszautaztatják, visszahozzák, cserébe minden országban jól visszaigénylik az áfát, stb. hogy melyik cég melyikkel operál azt nem tudom (nem is akarom tudni). Samu magyarország meg értelemszerűen csak a magyarországi viszonteladók által eladott termékeket szervizeli, mert a termékek nem világgaranciálisok. mondjuk érdemes lenne rákérdezni erre a samsungnál is, hogy hogyan érvényesíthető egy garancia náluk itthon (kell a magyar garanciajegy, ami értelemszerűen szürkeimportosnál nem lesz, vagy magyarországi cégtől származó számla elég e, stb.)
-
Sziasztok!
10-es tabletet keresek, elsősorban magazinok, PDF dokumentumok olvasására. Van egy kindle a családban, de havi magazinok megtekintésére az nem igazán alkalmas. A problémám az, hogy nem nagyon szeretnék áldozni rá, de azt gondolom, hogy az olvasás, mint olyan, nem is igényelhet túl nagy erőforrásokat. Játszani egyáltalán nem akarok rajta, böngészni alkalmanként.
A jelölteim az Onda OBook 20 Plus GB-ről, illetve a Alcatel Onetouch Pixi 3 10. Előbbi 50 ezer, utóbbi 35 ezer forint körül kelleti magát. Előbbi a lényegesen erősebb hardver (ide értve a 4 GB RAM-ot) miatt szimpatikus, utóbbi az ára, no és persze a magyar garanciális feltételek miatt jöhetne szóba.
Tehát az igények: ne legyen olyan lassú, hogy akadozzon például a főképernyők között lapozva, és egy dimag reader-t azért lehessen rajta használni. Ennyi.
Alternatívákat nagyon szívesen fogadok, de 40 ezer körül van az az összeg, ami még nem éri el a fájdalom küszöbömet, felette már csak akkor adnék ki tabletért pénzt, ha az nagyon indokolt.
-
cidalain
veterán
válasz
han_lev #71327 üzenetére
Nagyjából akkor képben vagyok.
3:4 arányú kijelzős tab már nem divat, itthon ennyiért jó hardverrel kizárt hogy találsz újonnan.Kínából a Teclast X98 szeriát lehetne megnézni, esetleg az Onda V919 szériát. ezek 9,7"-osak. Viszont kiépítéstől függően 150-250 dollár körül vannak, és csak a drágábbakban van 4 GB ram, az olcsóbbakban csak 2 GB van. És már a 150-es is a költséghatárodon van, és ha nem tudod EU raktárból venni, akkor még rájön egy rakás Áfa, ami saccperkb +10-15000 Ft.
Kisebb 7,9-es meg abszolúte nincs értelmes kivéve a MiPad 2, de az is költséghatáron, vagy felette van.
-
superg
senior tag
válasz
pècsimunkás #71285 üzenetére
Mondjuk nekem még új a rendszer is ,ilyenkor persze a win is jobban hasít,majd meglátom pár hét hónap után.Egyelőre élvezem hogy minden kicsit gördülékenyebb,az asztali rendszerrel kompatibilisebb.
Nekem az Onda v80 plus 80 $ volt ,vámon átcsúszott,így igazán jó vétel volt,egyébként ajánlom is másnak főleg ennyiért,volt melette hi8 is de ondának sokkal szebb a kijelzője a szinek a helyükön vannak persze ez lehet pédányfüggő is,nem melegszik.Benchmark szerint kissé lassabb.A vas ezeken a kinaiakon nem annyira optimalizált lehetne gyorsabb is,legalábbis azt látom hasonló hardverrel komolyabb gyártók sokkal több pontot érnek el benchmarkokon.Meg ilyen gikszerek előfordulnak hogy win recoveryvel android is kuka
Tényleg nem tudja vki dual OS-re hogy lehet visszaállítani?Olyat találtam Onda fórumon hogy full Androidra rakták,de azt nem biztos hogy akarom.
-
superg
senior tag
válasz
Lacielvtárs #71268 üzenetére
Nálam eleve 2GB Ram van,így lassabban telik meg.Nekem onda v80 van android 5.-el.Valami rendszerfile mérete nő állandóan és nem tudom kilőni semmivel,csak a párnapos újraindítás segít.Nem tudom hogy az 5-ös android vagy a tab hibája vagy mindkettőé,de nem kéne ezt csinálnia.De így még elviselhető,ha csak 1GB lenne benne,indithatnám állandóan újra.kit-katos tabjaim mind jobbak voltak ebből a szempontból
Nekem erre jött még rá a router baja,de elmondásod alapján neked nem ott lesz a bibi de ki lehet próbálni. -
beg
veterán
Üdv,
Chuwi, teclast, pipo, onda. Jelenleg ezek vannak versenyben. Chuwi már volt, ismerem, de ha a többi ajánlotabb, akkor választanék mást. 8-10 col körül keresek, inkább droidot használok, de a dual boot sem kizáró ok. Jelenleg a chuwi hi10 van porondon, de bármi másra nyitott vagyok ha van jobb ár/érték. Van?
-
csurgoi
aktív tag
és nem chuwi,onda,teclast,cube vagy ilyesmi
Felhomályosítalak, hogy ezek tudásban kétszer annyit tudnak minta csili-vili ASUS, Lenovo meg egyéb világmárkák a maguk 1 Gb memóriájával és dupla árával.
Nekem fél éve van egy TECLAST X16 Plus-om és 40e Ft-ért vettem billentyűzettel.
Kiválóan teszi a dolgát, nagyon szép a kijelzője, nem merül, nem nyikorog, nem recseg, nem sorjás.
Ha a magyar vásárlónak esze volna bojkottálná a hazai vásárlást, mert nálunk az előző évi, keményen elavult márkákat kétszer annyiért adják a kereskedők, mint az indokolt volna.
Ha megnézed a kinti boltokat ezek a konfigok már nem is kaphatóak 1-2 éve, amit nálunk az "ÉV webshopjai" oriási kedvezménnyel kétszeres áron kínálnak -
keszo
őstag
Tudnátok ajánlani megbizható külföldi boltból olyan normális tabot ami 10-11 coll. 32GB Rom, min. 2GB Ram, és nem chuwi,onda,teclast,cube vagy ilyesmi. Valami megbizható márka kellene.
Kösz előre is -
Taktoj
aktív tag
A sim kartyas tabletek nincsenek itt annyira favorizálva, mi velük a bibi? Pl onda 919 vagy a teclast p98
-
Fredo78
aktív tag
válasz
bogarfx #70360 üzenetére
Ehhez mit szólnak a szakik? Itthon ennyiért a HD felbontásu változatot lehet a Lenovoból beszerezni. Azért a full HD jóval szebb képet ad. Remélhetőleg jól működik?
Én egy Onda V919 utódját keresem (nem lehet játszani vele mert kikapcsol túlmelegedésre hivatkozva) Sajnálom mert a kijelző és a felbontás gyönyörű, 2gb ram, gyors mint a veszedelem.
Most igazából két fontos kérdést kell eldöntenem:
1GB vagy 2GB RAM
HD vagy FullHD felbontás
A versenyzők Alcatel Pixi - Asus -Lenovo -
cidalain
veterán
válasz
szcsabaa #70171 üzenetére
Chuwi, Teclast, Onda tipusok esetleg meg a Cube. Ezek kozott nezelodnek.
(#70172) fradi81
Nekem ugyan masmilyen tabom van, de nalam a beallitasok, hang reszen van olyan, hogy rezges erossege. Ezen belul ket csuszka van: Ertesitesek, Koppintasra rezeg
Ha az ertesiteseset lehuzon nullara akkor nem fog rezegni ertesites kapasakor. -
cidalain
veterán
válasz
human374 #70161 üzenetére
Ez kamu tablet lesz, nehogy megvedd!
Ilyesmi parameterekkel meg kinai jo gepek is 50-60000 korul mozognak! (+áfa ugye)
Kinabol Chuwi es Teclast, Onda gepek kozott keresgelj. De a Sim krtya fogadasrol jo esellyel le kell mondanod, nem egy gyakori azokban, amiben van, az is csak 3G. -
csurgoi
aktív tag
válasz
cidalain #69991 üzenetére
" az a tab eléggé jól össze van rakva, egy kínai a fasorban sincs hozzá képest kijelzőben - nem a felbontásában -, üzemidőben, összeszerelési minőségben és anyaghasználatban"
Egy jó ideje olvasom a kommentjeidet, amelyek helyenként teljes szakszerűtlenséget és tapasztalati véleményt mellőznek.
Konkrétan a kérdező esetében az Onda (Tecla és Chuwi) pont azok a kinai tabletek, amelyek összeszerelése szerintem semmivl sem rosszabb mint egy márkás LG, ASUS, Lenovo vagy akár Samsungé.
Konkrétan a Teclastok többségében ugyanaz a SAMSUNG IPS kijelző van mint az eredetiekben.
Ami az összeszerelést illeti a három megnevezett márka nem recseg, nem ropog, nem sorjás és nem zabálja az akkút(persze azt feltételezve, hogy nincs telepakolva kraftot zabáló alkalmazásokkal, vagy éppen nem egy gyári hibás az akkuja.
De fórumokat olvasva ez szerintem semmivel nem nagyobb hibaszázalékú mint a márkás társaikat figyelembe véve.
Az árról meg úgye ne is beszéljünk.
Még az EU Warehouse ár is 35-40% egy ugyanilyen (sőt erősen gyengébb) speckójú Magyarországon forgalmazott taboknak.
Bennünket a hazai kereskedők baromnak néznek akkor, amikor a tavalyi modelleket 2-3x annyiért adják, mint az indokolt lenne.
Ha a magyar vásárló tudatos lenne, akkor bojkottal élne ez ellen az erősen kartellgyanús kereskedői kör ellen. -
looser
addikt
Sziasztok!
A Chuwi, Cube, Jumper, Onda, Teclast ötösfogat lényegében ugyanazon alapokon, más márkanévvel jelölt eszközök, vagy van esetleg, ami kiemelkedőbb vagy épp kerülendő?
Üdv!
-
atala
addikt
Mostanában azt vettem észre, hogy amikor feltöltöttem a tabletet, (akár egész éjszaka rajta volt a töltőn), és lehúzom a töltő kábelt, akkor a 100%-ról egy pillanat alatt leesdik 92%-ra. Haldoklik az akku, vagy mi lehet vele? Kb fél éves a tablet. (Onda V820W)
-
t3tv3s
tag
Sziasztok!
Ismerős szeretne egy tabot venni Kínából, mert laposát nem akarja mindenhova cipelni. Van valakinek tapasztala a Onda V891w CH 2 in 1 géppel? Ezekben az akksik mennyire minőségiek? Bírnak annyit, mint egy hasonló kapacitású samsung,lg vagy teljesen más dimenzió? -
cs1rk3
tag
Melyik a jobb választás a 2 közül Teclast x80hd vagy onda v820w?
-
cidalain
veterán
válasz
Lizardman #69137 üzenetére
Bill olyan 40-50 dolcsi szokott lenni.
Igazabol majdnem mindegy melyiket veszed. Szemelyes kedvencem a Chuwi Hi10 (es a pro is) amiatt hogy 2 db rendes USB port is van rajta. Konkret tapasztalatom viszont nincs vele, igy minoseg, mas tipushoz kepest milyen azt nem tudom.(#69139) dragon1993
Regebben olvastam par negativot a Cube-rol: gyenge akku, benazo wifi, nem tudom mar kinottek e ezeket. Ondat sem irtam, mert itt is volt mar tobb embernek is problemas darabja. Bar ez elmondhato mindegyik kinairol, hogy nagyobb szazalekban van koztuk gyartasi hibas. (Emaitt en csak extra biztivel vennem, es mindenkeppen paypallal fizetnek erte, benne van a pakliban hogy gariztatni kell)(#69138) w.miki
Tok tudja mi a kulonbseg: van fekete es feher ez ketto. Van 3 masik amit csak 1-1 helyen lehet kapni, valoszinuleg azok kulfoldi piacra szantak azert mas a kod. Ranezesre semmi kulonbseg nincs.
Mindenesetre en rendes magyar boltbol vasarolnam, 2 ev gyari garanciaval annal biztosan nincs jobb (max kicsit dragabb) -
cs1rk3
tag
Sziasztok gondolkodom egy dual os tableten.ezen a kettőn gondolkodom. ONDA V919 Air 2/32 GB vagy Chuwi HI 8 pro? Szerintetek melyik érné meg?
-
lor
tag
Üdv!
Mennyire jellemző mostanság, hogy vámon fennakad a csomag?
Kinéztem korábban teclast x98 plus 3g-t de csak kínai raktáron van.
Vagy mondjak le a 3g-ről és vegyek egy onda v919 air-t? Vagy egy teclast x98 plus II-t?
Van értelme ragaszkodni a 3-4gb memóriához?
Sima net filmek yutub felhasználás esetén. -
bl4ze
veterán
válasz
csurgoi #68689 üzenetére
Engem is szinte csak Android érdekel, WIN10 nem. Androidos tabot keresek, ha nagyon kell akkor dual boot is lehet, de főleg Android 5.1+
cidalain : köszönöm ! ezek közül még mindig ez a nyerő :
Teclast X16 Plus 2 in 1 Tablet PC - SILVER 175882Olyan tablet ami csak Android, nem WIN10 dual boot és 9-10" ?? ? Bármi CSAK Android ami még ajánlott?
Chuwi+Onda innen-onnan lehet rosszat hallani. Gyenge wifi, képernyő. Tényleg a Teclast a legjobb ebben a kategóriában ???Köszönöm !
-
cidalain
veterán
Chuwi hi 10. Chuwi vi 10. Es van meg egy 10 es egy 11,6-osuk is (tipusjel nem jut eszembe)
Teclast x98-nak van vagy 3 verzioja legalabb, 8500-as procival is van.
Meg az onda.
10. Lehet szemezni melyik van EU raktarba. Ha kell holnap reggel kigyujtom az osszes tipuskodot, de ma mar nem az biztos, lepek aludni -
bl4ze
veterán
válasz
cidalain #68681 üzenetére
Köszi, rászűrtem a z8300 procira, volt pár találat, ezek jöttek ki :
Onda V891w CH 2 in 1 Tablet PC - BLACK 9" (CHINA STOCK)
CHUWI Hi8 Pro Dual OS Windows10 + Android5.1 8 inch 2GB/32GB Tablet PC Intel Cherry Trail Z8300 1.84GHz IPS 1920*1200 Type-C HDMI - White (EU STOCK)
Melyik 10 modellre gondolsz ami jó lehet? Kérhetek egy listát? Te melyiket vennéd ?
Tudsz esetleg olyan 9" - 10" tabletet ajánlani ami EU STOCK és szerinted nekem jó lenne ?
Ez a Teclast jó, de $150 postával, ha van hasonló 9" olcsóbba - az is érdekel.... Minden segítséget köszönök. -
cidalain
veterán
Dehogynem.
Gearbesten leszurod a talalatokat, van mas Teclast is, Chuwik is vannak, esetleg meg Onda veheto. Ezeknek osszesen vagy 10 modellje is megfelelne neked.
Mondjuk inkabb az Intel z8300-as procival szerelteket vennem mar.(#68676) béke
Pontosan melyik memopad? ME173, ME176? Vagy mas? Ezek vehetok, Lenovo a legujabb ezek kozul, de a Nexus meg megiscsak nexus, de mar 4 eves (teljesitmenyben abszolut partiban van a tobbivel, sot, csak mar eselyes hogy 2x annyit ment)
Samsungot kizarnam.
Asus ha a fennti ketto kozul valamelyik akkor ez vagy Nexus.
Ha mas Asus, akkor Lenovo vagy Nexus. -
FNZ
őstag
válasz
varmi2 #68408 üzenetére
hali!
nekem is ez lett volna a kérdésem, mert gyereknek nézek tableteket:
[TECLAST T98 4G 10.1" IPS]
[TECLAST X98 Plus II 9.7"]
[CHUWI Hi10 10.1" IPS]
[CUBE iWork10 Ultimate 10.1]
ezek, akkor ajánlottak. ahogy nézegettem, ezekben ugyan az a proci, a ram, rom, videomeghajtó.
jók ezek a dual OS tabletek?onda-nál láttam olyat, hogy nincsen magyar nyelv, illetve ha jól olvastam, probléma van a google play áruházzal. ez igaz?
-
cidalain
veterán
válasz
Rambovits #68381 üzenetére
Azert kivancsi lennek a 100 dollaros 8 magos 4 gb ramos tabokra.
En ilyenrol nem nagyon tudok 175-200 dollar alatt, meg akcioval sem!
Vigyazz, ne ess a kamukinai tablet csapdaba!Valogass Teclast, Chuwi, Onda, Pipo markakbol, ezek a nevesebbek koze tartoznak.
(#68380) S. Szabi
Ilyesmi nem nagyon jellemzo. (Femhazasoknal lehet ilyen gond, de magyar kinalatban, foleg alacsony penz eseten ilyen nincs.) -
cidalain
veterán
Teclast, Chuwi, Onda, Cube kínai tabletek bevállalhatóak.
Ha nem zavar, hogy külföldről kell rendelni (itthon is elérhető pár, de már nem olyan kedvező áron), és nem zavar a problémás garanciaügyintézés. (és azért a kínai cuccoknál a hibaarány picit magasabb szokott lenni) -
cidalain
veterán
válasz
Alabástrom #68295 üzenetére
Ha kinai is ok, akkor nem is kerdes => dualos kinai.
Mondjuk 50-ert nem is nagyon van mas lehetoseg, itthon kb 1 db 10" fer bele 1 GB rammal (alcatel)
Szoval Chuwi hi10 vagy Teclast x98, esetleg ezen markak mas tipusai. Vagy meg egyes Onda es Cube modellek. Mindenkeppen Atom Z8300-as 2 GB-os gepet keresnek. (Atom z8500-zal szereltek mar dragabbak) -
cidalain
veterán
válasz
Dicker #68277 üzenetére
ja, ha szóba jöhet a kínai is, akkor mindjárt vannak kedvezőbb ajánlatok. Csak a kínaiak inkább dualosak, pusztán csak androido nay méretű nem nagyon van.
Chuwi, Teclast modelleket érdemes nézegetni, esetleg Onda, Cube még.
E8500-as atomos, 4 GB rammal is akad már 60-70 rugó környékén, amihez külön 5-10k forintért kemény dokkolós billentyűt is vehetsz, így 2in1 géppé alakítva -
atala
addikt
Sziasztok!
Ide is beírom, mert az Onda topicba szerintem kevesebben járnak.A lányom Chuwi tabletjét sikeresen tönkre tette egy szerelő akivel usb csatlakozót cseréltettem.
Vennék helyette egy Onda V820w tabletet, a linken megjelölt Gearbest-től.
A kérdésem, hogy az android alatt van-e magyar nyelv, mert a leírásban nem szerepel.
Kérem, aki használ ilyen tabletet, (Win10+4.4 android változat), az írja meg, hogy van-e benne magyar nyelv.
Köszi!
Még valami. A Tinydeal weboldalán 1,83GHz-et írnak, a Gearbestnél meg csak 1,3GHz-et.
Melyik a valós?
De mint ha a hátlapja is más lenne a két készüléknek.
A tinydeal oldalán meg írják a magyar nyelvet. -
cidalain
veterán
válasz
adabra #67806 üzenetére
+ (#67807) sinick
ez így eléggé korrekt bél.
legújabb generációs Intel Atom soc, igaz ebből a legkisebb van benne, de azért jó. Ezeket szórják a kinai tabokba is (Chuwi, Teclast, Onda), azokból a 9,7-esek 150$-tól kezdődnek kiépítéstől függően (+szállítás +áfa ugye - EU raktárban drágábbak)
Kijelzőben pozitív, hogy FullHD, akku nagy, háttér androidhoz képest szuper.
Android 6 valószínűleg nem lesz. (playről a programok természetesen frissíthetőek, ez független ettől)3 év garival, vehető 70-ért, általános otthoni használatra jó lehet
ASUS ZenPad 10 Z300C-nél jobbak a paraméterei. -
fireman123
őstag
válasz
baandii #67759 üzenetére
a Teclastról jobbakat olvastam a saját fórumában mint az Ondáról annak a fórumában ....aztán a Teclast ezen modellje 3G-s (ha számít), nem utolsó sorban a Teclast EU raktárról jön, míg az Onda nem EU-s így ott jó eséllyel még némi ÁFA+vám+kezelési költség is rájöhet.
Műszaki paraméterekre egyformáknak tűnnek egyebekben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- BestBuy topik
- Házimozi belépő szinten
- Horgász topik
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EAFC 25
- Sega, Nintendo - retro konzolok
- Gitáros topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged