- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kisebb akkuval és lassabb töltéssel jön Európába a Realme 16 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!
Utolsó frissítés: 2026. február
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk a számodra legmegfelelőbb táblagép kiválasztásában, a hozzászólásod mindenképpen tartalmazza az alábbi kérdésekre a választ:
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8-9", 10-11", 12-13" vagy 14"-nél nagyobb?
■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj!)
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, filmnézés (Netflix), rajzolás, böngészés, stb.)
■ Új vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. Amazon, Aliexpress, Banggood, stb.) is opció?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Totya_77
csendes tag
válasz
w.miki
üzenetére
Sajnos nem volt időm próbálgatni. Tettem rá egy böngészőt (Samsung), és egy launchert (Smart), és kábé ennyi. A fóliát se szedtem le róla.
Letettem este 95%-os akkuval, most vettem megint kézbe, és 94%-ot mutat. Ez kimondottan tetszik!
Az én igényeimnek (napi tartalom fogyasztás, emailek, navi, hétvégenként esetleg sori) szerintem bőven jó lesz. A sebessége is megfelelő, pláne, hogy nem vagyok egy gémer.
Ami kissé zavaró, hogy a beállítások nekem fapadosnak tűnnek (Redmi Note 8 Pro után/mellett), de gondolom, ahogy majd belakom, úgy lesz egyszerűbb.
Amíg nem érezik meg a tok (max jövő hét péntek), addig nem szívesen hurcibálnám.
És ha majd meglesz hozzá minden, amit terveztem (sim, sd kari, klavi), és "élesben" fogom használni napi szinten, akkor kérdezz meg ismét, hogy újra ezt venném-e meg? (Asszem, igen lesz a válasz.
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
- Apple iPad 2 (Wi-Fi + 3G) 9.7" - 64GB - RITKASÁG - GYŰJTŐI ÁLLAPOTBAN :)
- Beszámítás! Apple iPad 9 (2021) Wifi 64GB tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- 10 db Apple Ipad 6 - 32Gb - A1893 (Nagyobb tétel rendelhető - 22.000Ft / db ártól )
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- Sok Extra! Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Letettem este 95%-os akkuval, most vettem megint kézbe, és 94%-ot mutat. Ez kimondottan tetszik!
)
Dr.NX