- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taktoj
aktív tag
Sziasztok. Huawei m3 8.4 4/64gb tab megérett a cserére. Gyereknek kell játékra, minecraft s hetente 10 újabb játék próbájára van jellemzően használva. Szerintem már nem annyira hiper szuper eljárt felette az idő.
A google támogatás jó volna, ezért nézelődnék nem samu(drága), huawei területen.Csak wifis is elég lenne.
Max 80 ropit szánnék rá , egyéb országból való is lehet,8 as méret ok de ha akkuidő arányosan jobb akkor lehetne nagyobb is.
Milyen márkák közt érdemes nézelődni? inkább szeretnèk előrébb lépni ramban s prociban is mindenképp
-
Taktoj
aktív tag
Köszi a választ. A 8.4 igazából azért praktikus mert se nem kicsi se nem őrült nagy. Bár ha ha más a elfoglalt kijelzőarány akár picivel nagyobb is majdnem ugyanez a méret. A gms az hiányozna, keresgélek egy kicsit m5 téren, bár szívesebben lépnék ha picit előrébb tudtunk volna lépni a 4gb tól. Azért köszönöm.
-
Taktoj
aktív tag
Sziasztok. Fiamnak kb 3, 4 éve van egy huawei m3 4gb/64gb 4g/lte tab ja egy 256 gb sd vel megtámogatva. Néha szoktam hallani hogy nem megy ez meg az rajta, lehet érdemes volna már váltani🤔. Na de mit vehetnék neki ebben a kompakt méretben ami jobb mint ez, s ettől mennyiért lehetne megszabadulni?.
-
Taktoj
aktív tag
válasz
Taktoj #77205 üzenetére
Sajnos választ nem kaptam, ezért lehet meggondolatlanul beleugrottam egy m3 8" 4/64 lte be 35 ert. Bár a 4g re nincs szükségem, azert megkérdezném hogy az lte tipus ..ha nincs használva.. nem meriti e jobban az akut mint a sima wifis ? Esetleg ha igen hogyan tudnám kilőni azt működtető alkalmazást.
Köszi ha valakinek van tapasztalata s segít. -
Taktoj
aktív tag
Érdeklődnék, hogy chuwi, teclast tabletek nem használat esetén kibírják alvó üzemmódban 2,3 hétig?
Tönkrement Chuwi hi8 pro helyett keresnék, a fiamnak valami jobb üzemidejűt, sajnos lenovo 8" ra nem lesz keret, de hátha más tablet is optimalizált hasonlóképp.
-
Taktoj
aktív tag
sziasztok.
kicsit öregecskechuwi hi8 pro nak keresném az utódját, kisebb játékokra lenne használva. fullhd nem lényeg csak valami jobb proci lenne a fontos. csak wifis elég lenne s használt is tökéletes. 8 coll nál nem kell nagyobb s max 50 t tudnék rászánni. Nem mozgok otthonosan a jelenlegi piacon, talán valamelyik régebbi samsumg is jó volna.
Köszi előre is -
Taktoj
aktív tag
Chuwi hi8 pro utódját keresném. 40 körül használtan is akár. Mi mostanság a best buy. A full hd ről letudnék mondani 8 as méret is maradhatna, magyar gari sem lenne lényeg, talán csak az usb c illetve 2gb ram lenne az elvárás. Köszi a segítséget
-
Taktoj
aktív tag
válasz
cidalain #70436 üzenetére
ok kösz a felhomályosítást... bár nem értem hogy egy korlátlan netes kártya miért sok akár havonta is... neten is lehet már fillérekért telefonálni s az még mindig benne van az 5 ben. de vettem nem okoskodok tovább sim es fronton :-)
sőt kezdetben le is mondok róla :-) chuwi hi8 pro a végső választásom...
már csak valahogy meg kellene venni az eu ból.. hm ez nehezebb mint gondoltam /az amazon valahogy soha nem szállít Magyarországra vagy csak horror áron/
-
Taktoj
aktív tag
A sim kartyas tabletek nincsenek itt annyira favorizálva, mi velük a bibi? Pl onda 919 vagy a teclast p98
-
Taktoj
aktív tag
melyik a legjobb választás:
CHUWI HI10 PLUS
CHUWI Hi10 Pro
ASUS ZenPad 10? ja ez nem fhd :-(
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest