-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
han_lev
senior tag
válasz
cidalain #71328 üzenetére
Az Ondát, meg a Teclastot néztem én is.
Csupán az a bajom velük, hogy szinte mindegyig Inteles (bytrail Z) amit az intel lassan leépít, és szinte mindegyik dual bootos, vagy windowso (amit szerintem ilyen használatra bűm volt befogni, mert 32 gigás rommal büntet, ha meg nagyobb (64 gigás) akkor meg derágább. Android pedig intelre.... hát ... nejó..
No és hát a "tréfa", az nem tréfa. Persze sok megoldás van, hogy ne tréfáljanak meg egyes webáruházakból (minideal, tinydel, speemal, dearbeszt) de lehet hogy akkor már az alcor itthonról....még egyszer nagyon köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest