- One mobilszolgáltatások
- iGO Primo
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen GPS-t vegyek?
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
MacEdm #92780 üzenetére
igen, az M11 és a P11 jó lehet jegyzetelni. nem tudom milyen a késleltetése, de íráshoz nem gáz, ha egy hangyányival lassabb.
most kipróbáltam a Samu-t hogy hogy is van ez: a kezemmel elmaszatolom az írást, vagy sem. Ha a tollhegy megfelelően közel van a kijelzőhöz (kb 2 centi), akkor kikapcsolja a kapacitív érintést a tablet, így nem maszatol a kézfejem, ha hozzáér.
Viszont ha hatótávon kívül van a cerka, akkor könyörtelenül húzogatja a vonalakat a kézfejem. oké a Samsung notes alkalmazásban van külön menüpont hogy kikapcsoljam ezt, és csak a tollas érzékelés menjen.
Azt gondolom ez a minimum, és a többi gyártónak is kell hogy legyen hasonló megoldása.(és ebből látszik az is, miért nem jó a sima tablet, sima bumszli tollal való íráshoz - mert nem megkülönböztethető a kezedtől - hisz ugyanazt a technológiát használja - így azzal csak akkor lehet írni ha a levegőben van a csukód, úgy meg szerintem nem lehet írni)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad 10th gen (2022) - Silver - 64GB - WiFi - BONTATLAN
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest